Takze mam V5 5500-pci a jede me to na jeden cip a pulku pameti ale i presto se mi zda ze to ma nejaky maly vykon cpu mam na 2125Mhz .Zkousel jsem to na default pak jsem to ruzne menil ale nebylo to moc znat ani k horsimu no ale aani naopak .Potom jsem zkusil OSP kde mam vylazen konfig na co nejvetsi fps a taky nic pohybuje se to kolem 50 nekdy 90 zalezi na mape jinak ve windousech to pod 200 nekleslo v tom osp-cku
Nevite cim to muze byt ?
Quake3 malo fps
Moderátor: Vykupitel
- lipo
- Senior member
Quake3 malo fps
Byavista Lane
RE
Jake pouzivas glide? Z http://glide.sourceforge.net? Zkus si zkompilovat posledni verzi s aktivovanym Texusem2 pro kompresi textur.
Problem muze byt v tom,ze se na TDFX DRI driver pres pul roku nesahlo a dneska uz dost zaostava za MESA GLX. Zkus ho ale pouzit z MESA projektu, je tam aktualnejsi nez na DRI strankach a rek bych,ze je i rychlejsi, navic se lip kompiluje.
Problem muze byt v tom,ze se na TDFX DRI driver pres pul roku nesahlo a dneska uz dost zaostava za MESA GLX. Zkus ho ale pouzit z MESA projektu, je tam aktualnejsi nez na DRI strankach a rek bych,ze je i rychlejsi, navic se lip kompiluje.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
-
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
asi si to spatne precet jukni tam jeste jednou rekl jsem ze mam tak o 10 fps min nez ve widlich a ne 10fps , podle mne to bude ovladacema , mas tam mesu?zkousel si muj cfg?jede to stejne nebo jinaklipo píše:Podle me bude asi chyba v tdfx driveru protoze i killer rikal ze mu to jelo taky obdobne jako me snad jeste hur