Quake3 malo fps

Linux a 3DFX pište jakékoli problémy k danému tématu

Moderátor: Vykupitel

Odpovědět
lipo
Senior member

Quake3 malo fps

Příspěvek od lipo »

Takze mam V5 5500-pci a jede me to na jeden cip a pulku pameti ale i presto se mi zda ze to ma nejaky maly vykon cpu mam na 2125Mhz .Zkousel jsem to na default pak jsem to ruzne menil ale nebylo to moc znat ani k horsimu no ale aani naopak .Potom jsem zkusil OSP kde mam vylazen konfig na co nejvetsi fps a taky nic pohybuje se to kolem 50 nekdy 90 zalezi na mape jinak ve windousech to pod 200 nekleslo v tom osp-cku
Nevite cim to muze byt ?
Byavista Lane
Vykupitel
Administrátor

RE

Příspěvek od Vykupitel »

Jake pouzivas glide? Z http://glide.sourceforge.net? Zkus si zkompilovat posledni verzi s aktivovanym Texusem2 pro kompresi textur.
Problem muze byt v tom,ze se na TDFX DRI driver pres pul roku nesahlo a dneska uz dost zaostava za MESA GLX. Zkus ho ale pouzit z MESA projektu, je tam aktualnejsi nez na DRI strankach a rek bych,ze je i rychlejsi, navic se lip kompiluje.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
K!ll3r
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

no to muze bejt cokoliv ne jen drivery ozvi se mi na icq , btw o tom bych mel neco vedet jakozto 3 letej prof hrac q3 :D , jinak mne dvoucip 5500 davala 256pfs (timedemo)
lipo
Senior member

Příspěvek od lipo »

Podle me bude asi chyba v tdfx driveru protoze i killer rikal ze mu to jelo taky obdobne jako me snad jeste hur
Byavista Lane
K!ll3r
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

lipo píše:Podle me bude asi chyba v tdfx driveru protoze i killer rikal ze mu to jelo taky obdobne jako me snad jeste hur
asi si to spatne precet :D jukni tam jeste jednou rekl jsem ze mam tak o 10 fps min nez ve widlich a ne 10fps :) , podle mne to bude ovladacema , mas tam mesu?zkousel si muj cfg?jede to stejne nebo jinak :?:
Odpovědět