V5 AGP + MB
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V5 AGP + MB
Chtěl bych poprosit majitele V5-5500AGP a obzvlášť V5-6000, aby se podělili o zkušenosti se základními deskami (stačí stručně: karta/deska/čipset/CPU):
Voodoo 5 - 5500 AGP
ECS K7S5Al - SiS735
AthlonXP 1700+ (T-Bred)
OK
do FAQ bych chtěl přidat seznam funkčních desek, ale nejdřív by mě zajímaly vaše zkušenosti
Voodoo 5 - 5500 AGP
ECS K7S5Al - SiS735
AthlonXP 1700+ (T-Bred)
OK
do FAQ bych chtěl přidat seznam funkčních desek, ale nejdřív by mě zajímaly vaše zkušenosti
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Voodoo5 5500 AGP
Asus CUSL2-M (i815), AGP Pro universal
Pentium III 1GHz
...no problemo, ale ta V5 se fláká
Asus CUSL2-M (i815), AGP Pro universal
Pentium III 1GHz
...no problemo, ale ta V5 se fláká
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: RE
Gary mě poprosil, jestli bych se tě nezeptal na "board revision numbers, bios number and operating system tested"Vykupitel píše:No moje V56k je otestena v tomhle:
ECS K7S5A
MSI KT3-UltraARU - KT333 ne KT333A!!!
QDI Kudoz7 - KT333
Připravuje seznam kompatibilních desek pro Voodoo 5 - 6000 a docela by se mu to hodilo
Aspoň nebudu muset dělat vlastní seznam, nalinkuju ten jeho
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle celou novou sekci "Voodoo & compactibile Mainboards"
udelal bych to tak ten kdo nejakou danou desku ma zalozi prispevek napise revizi desky, verzi chipsetu, BIOSu, verze biosu karty, specialni upravy, rady, tipy triky, takhle tu delate jenom bordel
kuwa piste ti revize K7S5A
udelal bych to tak ten kdo nejakou danou desku ma zalozi prispevek napise revizi desky, verzi chipsetu, BIOSu, verze biosu karty, specialni upravy, rady, tipy triky, takhle tu delate jenom bordel
kuwa piste ti revize K7S5A
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, kolik je na fóru lidí, kteří občas nějakou tu 3Dfx kartu vůbec šoupnou do kompu, je tohle víc než dostačující. Podle mě by to byl další thread s max. třemi posty-HoNY- píše:Co takhle celou novou sekci "Voodoo & compactibile Mainboards"
To bych musel vědět, jak se to snadno a rychle pozná. Moje není ani první revize, ani poslední. Takže je prvaděpodobný, že by to mohla být trojka-HoNY- píše:kuwa piste ti revize K7S5A
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
Dvouprocesor Pentium III 1Ghz, Asus P2b-D, 512MB SDR, SB Live! 5.1
čipset i440BX
Voodoo 5 - 5500 PCI, 64MB 6nS Micron Tech. SDR (2900 A1)
Voodoo 5 - 5500 AGP, 64MB 6nS Toshiba SDR
Voodoo 5 - 5500 MAC, (PCI/DVI), 64MB 6nS Toshiba SDR
měl jsem ji (PCI ver.) i na 200MHz Pentiu PRO a makala (trošku to degradovalo výkon) system XP.
V5 6000 ještě nemám (ale pracuje se na tom)
EDIT
pro V5 6000 nevhodná protože nemá AGP LOCK a na zvýšeném FSB 102 už V5 6000 nenaběhne
čipset i440BX
Voodoo 5 - 5500 PCI, 64MB 6nS Micron Tech. SDR (2900 A1)
Voodoo 5 - 5500 AGP, 64MB 6nS Toshiba SDR
Voodoo 5 - 5500 MAC, (PCI/DVI), 64MB 6nS Toshiba SDR
měl jsem ji (PCI ver.) i na 200MHz Pentiu PRO a makala (trošku to degradovalo výkon) system XP.
V5 6000 ještě nemám (ale pracuje se na tom)
EDIT
pro V5 6000 nevhodná protože nemá AGP LOCK a na zvýšeném FSB 102 už V5 6000 nenaběhne
Naposledy upravil(a) B@RT dne pon črc 25, 2005 10:09 pm, celkem upraveno 2 x.
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
podivas se na fotky kazda ma jinak BIOS jedna ma "dlouhej", druha mano-X píše:To bych musel vědět, jak se to snadno a rychle pozná. Moje není ani první revize, ani poslední. Takže je prvaděpodobný, že by to mohla být trojka-HoNY- píše:kuwa piste ti revize K7S5A
"ctverecek" a verze 5.0 je the BEST
Stále trvám na svém pozadavku zalozeni sekce "Voodoo a MB"
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Moje je K7S5Al s dlouhým BIOSem a c-media zvukovkou. Pokud máš link na fotky, sem s nima.-HoNY- píše: podivas se na fotky kazda ma jinak BIOS jedna ma "dlouhej", druha ma
A jakej by to mělo význam? Víš co by to bylo za zmatek všechny karty v jednom threadu? Někdo bude chtít najít info o desce pro V5 a bude muset prolézt 90% balastu (tady to tejně nakonec budu muset promazat )-HoNY- píše:Stále trvám na svém pozadavku zalozeni sekce "Voodoo a MB"
jo, u wizzyho v compu byla taky, on sem napíše přesně co to bylo zač. jinak myslel jsem něco dlouhodobějšího....kamarád tehdy docela ujel na Enemy Territory, počítám že se mu tehdy 8xAA líbil.....
byl to zřejmě nejvyhlazenější ET co tehdy byl, pokud to teda nerozšlapal na AAlchemy s AA 32x ))))
byl to zřejmě nejvyhlazenější ET co tehdy byl, pokud to teda nerozšlapal na AAlchemy s AA 32x ))))
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to na starým dobrým Abitu BE6-II rev. 2.0. Celeron 1@1,2GHz Coppermine, ale V56k jsme kvůli frekvenci AGP destovali s Celeronem na defaultu. Nechtěli jsme riskovat, jak je vůbec Voodoo5 háklivý na frekvenci AGP?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
wizzy: Myslím, že jo.
Oblak: Nemáš hi-res fotku tvojí V5-6k? Nebo alespoň board revision numbers? Případně OS? Jsem hroznej, já vím
Oblak: Nemáš hi-res fotku tvojí V5-6k? Nebo alespoň board revision numbers? Případně OS? Jsem hroznej, já vím
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
no-X píše:Moje je K7S5Al s dlouhým BIOSem a c-media zvukovkou. Pokud máš link na fotky, sem s nima.-HoNY- píše: podivas se na fotky kazda ma jinak BIOS jedna ma "dlouhej", druha ma
K7S5A 1.x/3.x/5.0 (=PRO) (jiná barva neznamená jinou revizi, dělalali to v milon různých odstínech )
Vím o lepších fotkách kde je k nim parádní FAQ ale nemuzu si vzpomenout kde jsem to videl
myslíš že každej má nervy na to listovat v desetistrankovym thredu a delat si bokem carky kolika lidem V5ka jela v dane desceno-X píše:A jakej by to mělo význam? Víš co by to bylo za zmatek všechny karty v jednom threadu? Někdo bude chtít najít info o desce pro V5 a bude muset prolézt 90% balastu (tady to tejně nakonec budu muset promazat )-HoNY- píše:Stále trvám na svém pozadavku zalozeni sekce "Voodoo a MB"
Takhle by byl např:
K7S5A rev 1.x/3.x
1)fotka jak to vypada kdyz je tam stcena V5 6K
dalsi fotka z V5 5,5K
komentař kolik je tam místa (nekdo má určité na pamětech chladiče a pamětový slot zavazí)
2)link na BIOSy 3Dfx friendly - je celkem mozny ze deska s 3Dfx kartou z urcitym BIOSem nepojede nebo nemusí být stabilní
3)Stručný výsledky testů - vysledky prostupnosti pamětí, výkon CPU
+sestava
4)Podpora neofic/ofic podpora CPU (popř dalši testované)
5) Stučný seznam dalších testovaných karet
je mnoho důvodů proč ji založit
//edit: a tady malej odkaz na testy desek co mají 3,3V AGP takze ve vsech pravdepodobne V5 6K pojede
http://www.hardware.fr/art/imprimer/407/
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
eee to neni tak jednoduchý. Třeba na Asusy je V5-6k obecně hodně alergická a ani nezáleží na čipsetu (že by BIOSy?). U V5-6k nejde jen o 3,3V AGP, ale hlavně o kompatibilitu s HINTem. na některých deskách se velmi zahřívá, na jiných komp vůbec nebootuje... je toho moc.
ad K7S5A: mám tu, co je vyfocená na koberci (3. revize ?). btw. chápu dobře, že K7S5A PRO je vždy revize 5?
ad K7S5A: mám tu, co je vyfocená na koberci (3. revize ?). btw. chápu dobře, že K7S5A PRO je vždy revize 5?
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
prave proto chci aby kadá deska mela svůj thredno-X píše:eee to neni tak jednoduchý. Třeba na Asusy je V5-6k obecně hodně alergická a ani nezáleží na čipsetu (že by BIOSy?). U V5-6k nejde jen o 3,3V AGP, ale hlavně o kompatibilitu s HINTem. na některých deskách se velmi zahřívá, na jiných komp vůbec nebootuje... je toho moc.
ano oficiální název je "K7S5A Pro" a co jsem mel tu cest videt tak jenom na fialovym PCB. to 5.0 se je revize PCB protoze je tam par odlisnosti (pridan USB 2.0 VIA, jine PLL, jinak provedeno napajeni chipsetu)no-X píše:chápu dobře, že K7S5A PRO je vždy revize 5?
no-x - zítra mám narozeniny(13.7. ) ale jakmile bude chvilku čas tak se podivam do skříně :)Foťák už mám doma.
mám otázku - dělala se nějaké deska formátu mikro atx pro socku A???
jo a jinak myslím si že by to bylo dobré rozhodit, alespon podle výrobců nebo podle nejpoužívanějších desek....nebo FAQ
mám otázku - dělala se nějaké deska formátu mikro atx pro socku A???
jo a jinak myslím si že by to bylo dobré rozhodit, alespon podle výrobců nebo podle nejpoužívanějších desek....nebo FAQ
edit: