Asi už se z toho zblázním =-O viz obrázek ;-) (3dfx hw pics)
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi už se z toho zblázním =-O viz obrázek ;-) (3dfx hw pics)
Jestli pro vás i nadále budu hledat obrázky neznámých 3Dfx karet, tak nemohu ručit za svůj psychický stav. S radostí, že už máme přehled téměř všech prototypů jsem dnes narazil na tohle
(kliknutím zvětšíte)
Což mě přesvědčuje, že jakákoli kombinace jakéhokoli 3Dfx čipu s jakýmkoli 3Dfx PCB a libovolným množstvím paměti je možná
(kliknutím zvětšíte)
Což mě přesvědčuje, že jakákoli kombinace jakéhokoli 3Dfx čipu s jakýmkoli 3Dfx PCB a libovolným množstvím paměti je možná
Naposledy upravil(a) no-X dne stř kvě 25, 2005 9:04 am, celkem upraveno 2 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš Voodoo 5 - 5500 dual-head?wizzy píše:Tak to je fakt maso. Něco jsem poznal, něco ne, ale co mě dostalo, tak je ta "průchozí" 5500.
Toto?wizzy píše: A nevíte někdo, co je to za karty přibližně uprostřed v té horní polovině? Mají jeden (VSA?) chip a potom tři neosazený místa na bůhví co?
Už jsem to zjistil Je to speciální Voodoo3 sloužící na zátěžové testování zdrojů pro Voodoo 5 - 6000.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Dualhead? Woow....no-X píše:Myslíš Voodoo 5 - 5500 dual-head?
A proč V3? Tam bych čekal něco založenýho na VSA... Každopádně to jsou parárdní raritky Mňamno-X píše:Už jsem to zjistil Je to speciální Voodoo3 sloužící na zátěžové testování zdrojů pro Voodoo 5 - 6000.
Naposledy upravil(a) wizzy dne pát bře 18, 2005 11:32 am, celkem upraveno 1 x.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To po mě chceš moc Ale asi byla levnější a teoreticky se to mohlo používat ještě předtím, než se výroba VSA-100 rozjela, nevím, to je moje hypotéza.
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Hehe...
[joke] Takže každej zákazník, kterej si pořídí něco od NVidie, je vlastně takovej betatester [/joke]
Jo hele, to V5500 dualhead - jak to bylo řešený? Každý chip měl svůj výstup - pak by to byly vlastně dvě V4 na jedné kartě - nebo to umělo pracovat v SLI a současně v dualheadu? Vím, že VSA uměl TV-out, ale uměl i dualheadový fíčurky a la Matrox? (roztažení plochy na dva monitory, atd...)
[joke] Takže každej zákazník, kterej si pořídí něco od NVidie, je vlastně takovej betatester [/joke]
Jo hele, to V5500 dualhead - jak to bylo řešený? Každý chip měl svůj výstup - pak by to byly vlastně dvě V4 na jedné kartě - nebo to umělo pracovat v SLI a současně v dualheadu? Vím, že VSA uměl TV-out, ale uměl i dualheadový fíčurky a la Matrox? (roztažení plochy na dva monitory, atd...)
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, podrobnosti nevím, ale jsou dvě možnosti:
1) oba výstupy obstarává jeden čip = na obou výstupech se musí zobrazovat totéž (VSA-100 má jeden RAMDAC a na PCB - alespoň z téhle strany - žádný další není)
2) každý výstup je propojen na jiný čip = teoreticky nezávislé obrazy...
Zkusím se optat.
1) oba výstupy obstarává jeden čip = na obou výstupech se musí zobrazovat totéž (VSA-100 má jeden RAMDAC a na PCB - alespoň z téhle strany - žádný další není)
2) každý výstup je propojen na jiný čip = teoreticky nezávislé obrazy...
Zkusím se optat.
RE
Tak to Jindra rikal,ze by se musel zmenit BIOS a i karta,aby se z treba V5 MAC udelala dualhead karta. 1xVSA= 1xvystup.
No ale pekny kousky
No ale pekny kousky
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nové ifno ohledně toho čipu na v3-beta:
Takže RAMDAC, ale proč?ADV473KP80
9839 (this is the chip date I assume)
OF94525.1
CMOS 135 MHz True-Color Graphics Triple 8-Bit Video RAM-DAC
http://www.alldatasheet.co.kr/datasheet ... 3KP80.html
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív zapojíš, pak přiložíš chladič
Pro ostatní: to má být beta-verze chladiče na Voodoo 5 - 6000
ad V3 s RAMDACem: Vzhledem k tomu, že je to velice stará karta -9902- (i když ne nejstarší V3) jsme dali dohromady takovou teorii: První revize čipu mohly mít poškozený RAMDAC, a protože byl nedostatek funkčních čipů a bylo třeba provádět určité testy, byly připraveny tyto karty s externím RAMDACem, aby bylo vůbec na čem běhat
Pro ostatní: to má být beta-verze chladiče na Voodoo 5 - 6000
ad V3 s RAMDACem: Vzhledem k tomu, že je to velice stará karta -9902- (i když ne nejstarší V3) jsme dali dohromady takovou teorii: První revize čipu mohly mít poškozený RAMDAC, a protože byl nedostatek funkčních čipů a bylo třeba provádět určité testy, byly připraveny tyto karty s externím RAMDACem, aby bylo vůbec na čem běhat
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
něco podobnýho jako u prototypu Spectre 1000 + konektor pro korekci impedance výstupního D-SUB?no-X píše: Vzhledem k tomu, že je to velice stará karta -9902- (i když ne nejstarší V3) jsme dali dohromady takovou teorii: První revize čipu mohly mít poškozený RAMDAC, a protože byl nedostatek funkčních čipů a bylo třeba provádět určité testy, byly připraveny tyto karty s externím RAMDACem, aby bylo vůbec na čem běhat
//edit: ten tester V-volts: ty obdelnicky jsou SMD odpory a ctverec mezi nimi slouzi jako rozvadec tepla?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To po mě chceš moc To ti nepotvrdím, ani nevyvrátím - jsem rád, že se mi povedlo zjistit, k čemu to slouží jako celek-HoNY- píše: //edit: ten tester V-volts: ty obdelnicky jsou SMD odpory a ctverec mezi nimi slouzi jako rozvadec tepla?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle to myslíš - ale to vůbec nevadí, může být klidně 5x vyšší
Podívej se na to ještě jednou - ten chladič totiž vůbec konektory na PCB nepřekryje. Všimni si, že je jakoby vyříznutý.
Podívej se na to ještě jednou - ten chladič totiž vůbec konektory na PCB nepřekryje. Všimni si, že je jakoby vyříznutý.