Zdar chlapci,
rozhodl jsem se zbavit další krabice svých pokladů. Dávám z nostalgie nejprve sem i když je to tu téměř mrtvé. Prodávám jako celek což může leckoho odradit. Jednoduše nechci strávit půlku života na poště. Je to sbírka snad všech AGP top modelů (+pár low treba s tunerem apod)
Voodoo (1/2/3/5, Velocity, Rush, Banshee, 5 s krabicí), ATI (Rage, Rage Maxx, Radeony SDR/DDR, 8xxx, 9xxx), Matroxy (s video dekoderem, parhelia, apod), Nvidie (Rivy, top Geforce 1/2/3), Kyro2, Permedia, intel 740, jeden WildCat, nejaka serverova silenost od Intergraph, apod. Karet je celkem přes 50. Většina otestována před pár lety a funkční - od té doby skladováno v antistat pytlicich.
Máte tip jak se toho nejlépe/nejrychleji/nejvýhodněji zbavit? Ebay? Aukro?
Má tu někdo představu, jak se pohybuje aktuálně Maxx? Nebyl jsem schopný nikde dohledat. Ani ebay - což vypadá dost podezřele.
Kdyby někoho zaujalo, pošlete sz, ale nad cenou visí velký otazník takže nejspíš skončí v aukci.
https://photos.app.goo.gl/a8j9hgzkN3RR7SXm6
Sbírka jde do světa
Moderátoři: no-X, Moderátoři
Sbírka jde do světa
Naposledy upravil(a) bigless dne pon pro 14, 2020 10:07 pm, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sbírka jde do světa
komplet zoznam by bol dobry zaciatok, a ak by si bol ochotny oddelit 3dfx a dat realnu cenu (cize nie ala ebay kde v2 ide za 100$), tak by som ti od toho takmer urcite vedel pomoct. ad vzacne veci ako maxx, myslim ze uz sme v situacii ked mozeme povedat ze stoji tolko kolko su v danom okamihu zberatelia ochotni dat.
ak trvas na tom ze vsetko jednym vrzom, tak asi aukcia na ebayi, a dat vediet na vogons a podobnych miestach kde sa zberatelia zdrzuju.
ak trvas na tom ze vsetko jednym vrzom, tak asi aukcia na ebayi, a dat vediet na vogons a podobnych miestach kde sa zberatelia zdrzuju.
ja by som zas mohol pomoct s tou maxx, keby je za krestansku cenu
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Pokukujem aj ja
TNT2 Ultra
Radeon 9700
GeForce 6800
Kyro
TNT2 Ultra
Radeon 9700
GeForce 6800
Kyro
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tiez som ochotny zorganizovat celu SK zasielku, ak by sa to nakoniec robilo (cize vsetko co by islo sem by islo ku mne, a ludom z SK ktori chcu iba kartu-dve by som to preposlal).
Za kolik to prodas je ciste na tobe, pokud jsi schopny jit ne ebay a poslat do sveta tak prodavas za nejake ceny, pokud nejsi tak zase za jine.
Dalsi rozhodujici vec je stav - kdyz budes mit ke kazde karte screen treba z 3DM zase je to jinde, nez pokud napises ze to lezelo 10 let v sacku.
Ceny za co kolik chodi tady psat nebudu, je to dnes hodne ozehave tema po forech/FB skupinach plny agresivnich lidi
Dalsi rozhodujici vec je stav - kdyz budes mit ke kazde karte screen treba z 3DM zase je to jinde, nez pokud napises ze to lezelo 10 let v sacku.
Ceny za co kolik chodi tady psat nebudu, je to dnes hodne ozehave tema po forech/FB skupinach plny agresivnich lidi
Ja mam urcite o par retro kariet zaujem. Zalezi od ceny.
Geforce 2 MX. Geforce 2 Ti/Pro/GTS/Ultra, Geforce 3, TNT2, nejake FX.
Aj o prve akceleratori (viac ma zaujimaju starsie karty, nez novsie po roku 2004) ako Ati 3d Rage 2, Pro, 128, Virge GX/DX,
nechce sa mi prehladavat vsetky tie fotky. Ale ak to zobere ps47, urcite mam podla ceny o 5-10 kusov zaujem. Staviam si teraz retro pocitace posledny pol rok.
O 3dfx velmi nie, tie su predrazene a voodoo3 aj 2 uz mam. Skor take lacnejsie.
Geforce 2 MX. Geforce 2 Ti/Pro/GTS/Ultra, Geforce 3, TNT2, nejake FX.
Aj o prve akceleratori (viac ma zaujimaju starsie karty, nez novsie po roku 2004) ako Ati 3d Rage 2, Pro, 128, Virge GX/DX,
nechce sa mi prehladavat vsetky tie fotky. Ale ak to zobere ps47, urcite mam podla ceny o 5-10 kusov zaujem. Staviam si teraz retro pocitace posledny pol rok.
O 3dfx velmi nie, tie su predrazene a voodoo3 aj 2 uz mam. Skor take lacnejsie.
Rozdělit to podle výrobce čipu by asi ještě šlo. Možná pošlu do světa ty zajímavější kusy zvlášť a zbytky v bundlu. Zatím, ale není čas to moc řešit natož testovat a dělat screeny. Nefunkční jsou tuším jen některé ty velké (pcie) a myslím, že jeden agp radeon (nvm už který). Jestli něco chcete, pošlete do sz kartu a nabídku ceny k jednání ať víme jestli se ty představy nemíjí o parník. Nemám v plánu ebay ceny a max profit, ale měly by alespoň trochu reflektovat aktuální cenovou nabídku.
P.S. Abych byl trochu konkrétní a bylo z čeho vycházet, 75-80% ebay ceny.
P.S. Abych byl trochu konkrétní a bylo z čeho vycházet, 75-80% ebay ceny.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok, skus mi nastrelit aku cenu by si si predstavoval za vsetko 3dfx, uvidime ci si to mozem dovolit.