Na jednom zahranicnim foru jsem nasel dred kde uzivatele (sberatele) maji podrobne vypsane vsechny svoje kousky co se tyce 3Dfx (karty, nalepky, vlajky, apod)
Pokud proti tomu nikdo nebude nic mit tak bych se pokusil to same udelat tady, prece jenom podpisy nestaci
Pak by se mohl hodit ke kazde karte nazev jako link na fotky na soukromy web uzivatele apod ...
Kdyz se do toho zapoji vic lidi muze se to mnohem vylepsit
Nebijte me v pripade neuspechu
//Killah: pozdeji poslouzi ke zpracovani na no-x site
(ot) plánuju něco takovýho udělat na web (tak kolem Vánoc), i s fotkama každej by měl stránečku s vypsanými kartami a s jejich obrázky(/ot)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
to je super, tady by se to mohlo vypsat postupne uz ted, pak dat dohromady a pak to hodis na web uz hotove, asi tezko ti kazdy hned odevzda komplet vypis + fotky behem par dnu
vsetky karty su funkcne a v dobrom stave,iba 3500tv ma jeden kapacitor nanovo naletovany (predchadzajuci majitel ho zjavne ulomil a potom dal niekomu pripajkovat.funguje bez problemov,tak co )
hmm..este by to chcelo pridat par peknych kuskov..
Naposledy upravil(a) ps47 dne stř lis 24, 2004 9:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Naposledy upravil(a) no-X dne čtv led 13, 2005 12:27 am, celkem upraveno 7 x.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
...a ještě jsem je neuvařil
Jinak V2 jede výborně, ale pod V3 nemám desku, navíc by potřebovala pořádný chladič. Uvidím, třeba něco zbastlím za dlooouhých zimních večerů 8)
Míval jsem ještě V1 Helios 3D od A-Trendu a HIS Excalibur 3Dfx Voodoo 2 12MB, ale to ještě v době, kdy byla 3Dfx prosperující společnost (nebo to aspoň tak vypadalo) a do sbírky se tedy nedají počítat
Naposledy upravil(a) no-X dne pát čer 13, 2008 7:38 pm, celkem upraveno 1 x.
ne, ale na quick se houby vejde, seznam zkousne i větší přílohu a když vím, že mi někdo něco posílá, tak to snadno uhlídám