VOODOO 4

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

oslice

VOODOO 4

Příspěvek od oslice »

ahoj, mám zájem pořídit 3dfx VOODOO 4. Pomůže mi někdo s koupí? PŘEJU SI JEN 100% funkční. Díky.

p.s. dost me tyto stranky chytly a predevsim me chytlo za srdicko 3dfx, pamatuju co to bylo a je :-) za legendu, potesilo by me zaradit se mezi majitele tohoto kousku
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

kdyz jsou penize, nic neni problem;-)
zalezi kolik do toho chces investovat a zda-li to ma byt PCI nebo AGP verze..
proc vlastne prave v4?
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
oslice

Příspěvek od oslice »

Gringo píše:kdyz jsou penize, nic neni problem;-)
zalezi kolik do toho chces investovat a zda-li to ma byt PCI nebo AGP verze..
proc vlastne prave v4?
No proste se me tak nejak líbí a Voodoo je klasika, mám jen V3, ale na Wolfa(Return to castle Wolfenstein) je treba alespon 32MB jo hold nostalgie.
Cena samozrejme pokud to pujde za rozumnou cenu. Nejsem Bárta.
Samozrejme me zajimaji pouze funkcni a nejlepe model 4500. Na aukru je bohuzel mrtvo a na ebay nenakupuji-jen ocumuji :-)
Jaké jsou ceny AGP a PCI. Co mi poradite? Dekuji.
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

No a nebyla by lepsi rovnou V5?

Jinak cena PCI verze bude obecne vyssi, protoze PCI se da pouzit i v modernich deskach, ktere nemaji AGPcko. Pokud je ale v cilovem stroji nejaka starsi fosna, tak se da i s AGP.
PCI verze pro MAC (da se preflashovat na PC BIOS) maji i DVI vystup, to AGP voodocka nemaji, zase je ale otazka, jestli to na Wolfa je nutne;-)

Cena? Existuje orientacni cenik, pro predstavu. Nekdy se karta objevi na aukru, staci pozorne sledovat. Je tu na foru topic, ktery upozornuje na zajimave kousky. Je ale tez pravda, ze nekteri majitele si mysli, ze z karty vytriskaji na novy komp. Dalsi moznost je eBay, staci se ozvat v tomto topicu a hnedka se najde nejaky obchodnik :twisted: :twisted:
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

kto? ja? kde?

prebehol som to a za slusne ceny nic,ale kto ciha ten casom vyciha-ak ideme podla cennika,tak by to nemal byt velky problem.

preco v4? je mensia,lepsie sa s nou manipuluje,lacnejsia,nevyzaduje externe napajanie,lepsie sa na nej meni chladic (ak je pouzivana,tak obvykle nutne),a agp verzia bezi aj v (v mnohych) agp8x doskach.ak niekto nema zaujem o FSAA 4x,tak preco nie.

na zaver dodam ze na rtcw to nieje optimalna karta-niekedy je totiz aj tych 32MB malo (velke otvorene mapy+32bit farby).
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

V4 nemá na to aby to hnala v takovém rozlišení aby jí došla Vram. max detaily + dohlednost + 32-bit barvy i textury je na V4 plynulejch max 800x600 a radši jsem hrál v 16-bit, protože mam prostě radši plynlejší hru. V4 je opravdu slabá karta, má stejnej hrubej výkon jak ta V3, jen více technologií. Taky bych spíš doporučil V5, tam to běhá trochu jinak.
T613
Senior member

Příspěvek od T613 »

ja ted cekam na balik od skopcaka a v nem 2x V4 PCI, ale jak tu pisou ostatni na hrani je lepsi V5, jednak vykonove a taky cenove + sehnatelnost

V4 MAC bych chtel videt za kolik sezenes? :lol: to bych zavrhl uplne, ja ted o jedne zrovna jednam, cena samo "sberatelska" :roll:
oslice

Příspěvek od oslice »

ps47 píše:kto? ja? kde?

prebehol som to a za slusne ceny nic,ale kto ciha ten casom vyciha-ak ideme podla cennika,tak by to nemal byt velky problem.

preco v4? je mensia,lepsie sa s nou manipuluje,lacnejsia,nevyzaduje externe napajanie,lepsie sa na nej meni chladic (ak je pouzivana,tak obvykle nutne),a agp verzia bezi aj v (v mnohych) agp8x doskach.ak niekto nema zaujem o FSAA 4x,tak preco nie.

na zaver dodam ze na rtcw to nieje optimalna karta-niekedy je totiz aj tych 32MB malo (velke otvorene mapy+32bit farby).
Moc děkuju všem za info, své názory můžete psát samozřejmě dál.

P.s. DVI nepotrebuju a MAC me nezajima, stejne by to byl asi ranec

Dovolím si tedy tímto oslovit ps47 : je možné se domluvit na sledování a v případě, že se vyskytne V4 4500 nebo V5 ať už PCI nebo AGP za přijatelnou cenu a dát mi vědět? Díky. Kartu chci na takovéto staré hry hlavně na wolfíka RTCW a enemy territory :-)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Já ti V4 4500AGP klidně prodám, ale jde o to kolik nabídneš..... :roll:
oslice

Příspěvek od oslice »

DOC_ZENITH/XAN píše:Já ti V4 4500AGP klidně prodám, ale jde o to kolik nabídneš..... :roll:
550 kc agp?
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

ne.
oslice

Příspěvek od oslice »

DOC_ZENITH/XAN píše:ne.
a kolik?
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Sorry ale když koukám na ty nízké ceny za které by šla, tak to si jí radši nechám. Sleduj Aukro, pokud máš přístup tak i Ebay. A ňákou tam časem najdeš.
oslice

Příspěvek od oslice »

DOC_ZENITH/XAN píše:Sorry ale když koukám na ty nízké ceny za které by šla, tak to si jí radši nechám. Sleduj Aukro, pokud máš přístup tak i Ebay. A ňákou tam časem najdeš.
Aukro sleduji-dlouhoo-mrtvo a bohužel na ebay nenakupuji. Prosím tedy ostatní o pomoc. Platí prosba na ps47. Díky.
havli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Na aukru zase tak mrtvo neni, pred par dny se prodala V4 PCI. Ja jsem par mesicu zpatky vydrazil PowerColor V4, coz je na cesky pomery dost rarita. :) Letos uz se prodalo i nekolik V5. Proste to chce peclive sledovat a nejaka ta V4 se muze objevit.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

pocitaj ze z ebayu to asi bude drahsie ako na aukre,tak cca 1.5 nasobne.ked nieco uvidim,dam vediet.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
oslice

Příspěvek od oslice »

ps47 píše:pocitaj ze z ebayu to asi bude drahsie ako na aukre,tak cca 1.5 nasobne.ked nieco uvidim,dam vediet.
O.K.
oslice

Příspěvek od oslice »

ps47 píše:pocitaj ze z ebayu to asi bude drahsie ako na aukre,tak cca 1.5 nasobne.ked nieco uvidim,dam vediet.
a co tohle je to EU:

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... 11366#shId
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

havli píše:Na aukru zase tak mrtvo neni, pred par dny se prodala V4 PCI. Ja jsem par mesicu zpatky vydrazil PowerColor V4, coz je na cesky pomery dost rarita. :) Letos uz se prodalo i nekolik V5. Proste to chce peclive sledovat a nejaka ta V4 se muze objevit.

Já tam letos taky koupil svoji zatím jedinou V4 4500 agp, byla to klika, karta s krabicí, manualem a cenou Kup teď.:D

Chce to kromě peněz a štěstí i velký kus trpělivosti.
Co se týče ceny za Voodoo4, GF 9800 gt (kupovaná loni na Aukru)byla lacinější než ta VooDoo4 :wink:
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever
oslice

Příspěvek od oslice »

iDeFiX píše:
havli píše:Na aukru zase tak mrtvo neni, pred par dny se prodala V4 PCI. Ja jsem par mesicu zpatky vydrazil PowerColor V4, coz je na cesky pomery dost rarita. :) Letos uz se prodalo i nekolik V5. Proste to chce peclive sledovat a nejaka ta V4 se muze objevit.

Já tam letos taky koupil svoji zatím jedinou V4 4500 agp, byla to klika, karta s krabicí, manualem a cenou Kup teď.:D

Chce to kromě peněz a štěstí i velký kus trpělivosti.
Co se týče ceny za Voodoo4, GF 9800 gt (kupovaná loni na Aukru)byla lacinější než ta VooDoo4 :wink:
no tak to je mazec :*
Odpovědět