Různé věci

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Různé věci

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Budu se teď na Aukru zbavovat ňákýho toho HW. Tak to hodim sem jestli by někdo neměl zájem než to hodim tam.

Boardy a věci k nim:

Asus P5B Deluxe (i965 deska, solidní OC, fungují na ní všechny LGA 775 cpu), vyměněno pár kondíků jinak super. S C2D E4500 (2,2ghz 2MB L2) oc u tohodle cpu nezkoušeno ale bude to typický 3,2 - 3,6ghz. K tomu ještě Artic Alipne 7 chaldič a 4x512mb DDR2.

Asrock 4-Core dual VSTA 2. Je to ta deska s ViA PT880pro ala AGP8 + PCI-E 4x, DDR2 i DDR1, podporuje všechny C2D s FSB 800 nebo 1066. K ní ještě Celeron (Conroe L) 2ghz. A 2x 1GB DDR2 Adata.

Asrock (ten název je hroznej teď nevim) no ta deska jak má na sobě NF3 i NF4 spojený přes HT. Čili má plnohodnotnej AGP i PCI-E support, atd. K ní 4GB paměti 2x2GB 1066mhz CL5 Geily a Phenom2 X2 Black 3,1ghz ( OC na 3,7 s boxem). Vlastně ke všemu box chladiče.

Dále pak grafiky:

3Dlabs Wildcat Realizm 800.

ATI Radeon HD 2900XT 1GB (flashnutelnej na FireGL V8600). S Acelerem S1 + pasivama na VRM a pamětma + 2x 12cm fany. Super silent a ve 2D ( s dobrym airflow i 3D ) se to dá i pasivně.

ATI Radeon X1950XTX.

Nvidia Geforce 8800 GTS 640 (parádní oc)

Nvidia Geforce 7950GX2
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

upresnis mi tu xtxku?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Naprostá klasika. Od Sapphire 512MB GDDR4, neni to žádná CF master nebo tak, klasická reference. Jo a asi to bude mít vivo, nicxméně kabely nemam (ostatně ta 2900XT má taky vivo + zvuk přes HDMI).

Obrázek

Obrázek

Tu kart dávám pryč protože ji nepoužiju, v 3D to totiž neni žádnej tichošlápek, ale hlavně, ačkoliv výkon je furt ok, tak ATI se o tyhle karty už dávno přestalo starat a novější drivery je jen podporujou ale nic tam neupgradujou ani neřeší problémy. A některý novější věci se na tý kartě už vůbec nespustěj, protože tam v driverech něco chybí. Třeba Metro 2033, FFIX benchamrk, atd. Prostě je na konci své pouti použitelnosti.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ak sa nikto iny neozve,asi sa na nu ulakomim.zo srandy,ma rework zo zadnej strany pri napajani (moja asuska ma).

btw,mas predstavu o cene?
ObrázekObrázek
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Žádný rework tam nevidím, ba je tam osazeno ještě méně součástek jak na X1800XT co mam vedle toho. Představoval jsem si no tak +- 500. Nicméně nevim jak je to teď s poštovnym na slovensko, atd.
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

ehm ja bych měl o tu kartu zajem (viz pm z rána)
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Jo ale PS47 se o tu tuto konkrétní kartu ucházel dříve...

Dá háje chlapi chcete o to bojovat? Co je na ní tak zvláštního, žádná vzácnost to neni. :roll:
Wolfik

Příspěvek od Wolfik »

tak to necham ps47
havli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Mozna bych mel zajem o tu 7950GX2, jakou si predstavujes cenu?
orange
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orange »

Měl bych zájem o tu Asrock s tím hrozným názvem AGP+PCIe. Moc by mě zajímalo co je to zač, protože nevím o žádné co by měla NF3+NF4. Tipnul bych, že je to spíš NF3+ULI M1695 (ALiveDual-eSATA2) ale i tak bych ji vzal, jenže potřebuju jenom desku... cpu i paměti mám.

Teď je na aukru za 795Kup teď
http://www.aukro.cz/item1150717796_asro ... t_am2.html
takže nabízím totéž.

Vlastně mám i desku Asrock AM2NF3 VSTA (AM2+AGP), nová, nepoužitá v záruce ta by byla obratem k mání.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

havli píše:Mozna bych mel zajem o tu 7950GX2, jakou si predstavujes cenu?
No abych pravdu řekl, nemam vůbec páru, zkus něco navrhnoutm pod 600 jí asi nedám, tak kolem 800 jsem myslel.
orange píše:Měl bych zájem o tu Asrock s tím hrozným názvem AGP+PCIe. Moc by mě zajímalo co je to zač, protože nevím o žádné co by měla NF3+NF4. Tipnul bych, že je to spíš NF3+ULI M1695 (ALiveDual-eSATA2) ale i tak bych ji vzal, jenže potřebuju jenom desku... cpu i paměti mám.

Teď je na aukru za 795Kup teď
http://www.aukro.cz/item1150717796_asro ... t_am2.html
takže nabízím totéž.

Vlastně mám i desku Asrock AM2NF3 VSTA (AM2+AGP), nová, nepoužitá v záruce ta by byla obratem k mání.
Ok, je to ona, tak za ty peníze jí můžeš klidně mít. Nicméně ULI tam nikde neni, je tam ňáká " NVIDIA® M1695 Chipset " (což bude mutace NF4 jako všechny PEG chipsety s HT od NV pro AMD + " Nvidia Nforce 3 chipset ". Akorát, v AGP je vylomená ta zarážka ( udělal jsem to aby tam šla strčit Voodoo3 a Voodoo 5) na provoz to nemá vliv.

Obrázek
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

je to uli,ale uz s peciatkou nvidie (ktora uli zabila)..
ObrázekObrázek
orange
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orange »

Ok, je to ona, tak za ty peníze jí můžeš klidně mít. Nicméně ULI tam nikde neni, je tam ňáká " NVIDIA® M1695 Chipset " (což bude mutace NF4 jako všechny PEG chipsety s HT od NV pro AMD + " Nvidia Nforce 3 chipset ". Akorát, v AGP je vylomená ta zarážka ( udělal jsem to aby tam šla strčit Voodoo3 a Voodoo 5) na provoz to nemá vliv.
to bude tím, že ULi koupila nVidia, tak to prodává pod svým jménem, mutace NF4 to není... a propo Voodoo3/5 fungovali? Dala ta deska 3,3V ??? Tím pádem bych tu vylomenou zarážku i uvítal :) A příslušenství by k tomu bylo? (jenom srovnávám s Aukro nabídkou)
havli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

DOC_ZENITH/XAN píše:
No abych pravdu řekl, nemam vůbec páru, zkus něco navrhnoutm pod 600 jí asi nedám, tak kolem 800 jsem myslel.
Dobre, co takhle 800 vcetne posty?
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

orange píše:
to bude tím, že ULi koupila nVidia, tak to prodává pod svým jménem, mutace NF4 to není... a propo Voodoo3/5 fungovali? Dala ta deska 3,3V ??? Tím pádem bych tu vylomenou zarážku i uvítal :) A příslušenství by k tomu bylo? (jenom srovnávám s Aukro nabídkou)
Jo to se musím doma kouknout, to budeš muset počkat do večera. Voodoo 3 i voodoo 5 mi tam fungovala, ne však Voodoo5 - 6000 a některé Voodoo 5 5500 musí mít v biosu nastavenou voltáž na high a občas jsou stjně unstable v SLI, proč to nevim tam je to pak kusovka.
havli píše:
DOC_ZENITH/XAN píše:
Dobre, co takhle 800 vcetne posty?
Ok, ať je ten krám z domu.
orange
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orange »

Jo to se musím doma kouknout, to budeš muset počkat do večera. Voodoo 3 i voodoo 5 mi tam fungovala, ne však Voodoo5 - 6000 a některé Voodoo 5 5500 musí mít v biosu nastavenou voltáž na high a občas jsou stjně unstable v SLI, proč to nevim tam je to pak kusovka.
Nemyslím, že čekáš, že mám doma také Voodoo5 6000 :lol: takže tady problém není, stačí když mi tam pojede Voodoo5 5500 to by bylo fajn. Bylo by super, pokud by tam fungovaly i jiné AGP 2x karty. Matrox G200, Savage 3D, Riva TNT, Rage128 GL...

Měl bych teoreticky zájem i o HD2900XT 1GB předpokládám GDDR4. Ale také bych chtěl na dovolenou :wink: , takže nahoď cenu jen pro představu. Dík.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

orange píše:
Nemyslím, že čekáš, že mám doma také Voodoo5 6000 :lol: takže tady problém není, stačí když mi tam pojede Voodoo5 5500 to by bylo fajn. Bylo by super, pokud by tam fungovaly i jiné AGP 2x karty. Matrox G200, Savage 3D, Riva TNT, Rage128 GL...

Měl bych teoreticky zájem i o HD2900XT 1GB předpokládám GDDR4. Ale také bych chtěl na dovolenou :wink: , takže nahoď cenu jen pro představu. Dík.
1600. Za míň ne, protože jako jediná jde použít s FireGL biosem + mávivo + cena chladiče, atd. Jinak pokud si ten Asrock nechce zničit tak tam jiný karty než jsou 3DFX nestrkej. Na 100% garantuji pouze oodoo 5 a Voodoo 3, a Kyro 2. Na jednu takto upravenou desku jsem dal Maxtor G100 s skončilo to burnoutem.
Vlask

Příspěvek od Vlask »

Lehce kontrolni otazka.... kolik tak odhadem za 3Dlabs Wildcat Realizm 800 ?
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

2000
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Jinak zbytek jde teď na Aukro, toho wilcata chvíli pozdržim dle toho jak se vlask rozhodne a pak tam půjde taky. (možná tam nakonec vyjde i za míň).
Odpovědět