Musim se pochlubit, sice je to narychlo spíchlý z toho co se válelo doma, ale nakonec výlsedek není tak špatnej.
Po tom co XAN komentoval VF-700 na VSA100 jsem nad tím trochu pobádal a bylo jasno že je třeba chladit i paměti, což se sice povedlo jen napůl, ale fungovat by to mohlo.
Pokud PCB funguje jako heatspreader, tak nejteplejc bude logicky pamětem mezi čipy, na nic jinýho stejně chladiče nezbyly
Takže poupravit základny chladičů aby nebyly nakřivo, trochu přiohnout heatpipe a už se to začalo rýsovat:
No pak už jsem to jen podmazal pastou, přišrouboval na to pasivy a hotovo. U jednoho jsem sice musel převrtat díry a ten zadní kolidoval s uchycením, ale dremelka tomu domluvila a tjadááá:
Takže vypadá to brutálně, bohužel je to docela těžký a paměti na straně čipů stejně nemaj chlazení, ale co, na CDD docela fajn.
Už se těšim jak to narvu do case, musim jen přesunout HDD a asi to něčim radši podepřu a bude
Tohle je overkill
edit: Tak chlazení je to lálový, doplnil jsem pasivy na paměti od Xilence (nekupovat, dostat z nich krycí papír je bojovka na půl hodiny se skalpelem), teploty idle 45/48/46 a paměti 48 a v akci pasivy 48/49/48 a paměti vyskočily na 54 což se mi teda fakt nelíbilo.
Dorobil jsem jakejsi "turbo modul" a hned bylo líp
Teploty luxusních 34/35/36 a paměti 37
Větráky jsou nějaký noname co jsem dostal a jedou za sebou na 6V.
V5 5500 pasivně
V5 5500 pasivně
Do you Voodoo?