PowerColor VooDoo 3

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Odpovědět
iDeFiX

PowerColor VooDoo 3

Příspěvek od iDeFiX »

Potřeboval bych tip, nebo radu.Povedlo se mi získat Voodoo3 3000 od Powercolor,je to verze bez tv out.Problém je v tom že při zapnutí do 3D spadne celý comp. :( V 98 se comp jen sekne(povedlo se mi i jednou spustit 3d Mark 99 max,výtuh u 13 testu.)Na win xp 2d vpohodě,při zapnutí 3d Marku 2001SE první test,pak restart.Potom už při jakém koliv pokusu spustit 3D reset.Zvláštní je že testy v XP Direct proběhnou OK. :?: Na 3dfxzone jsem našel novější bios ale žádná změna.Je Powercolor po softwérové stránce něčím jiným než obvyklá VooDoo3?Nebo mám prostě smůlu a polofunkční kartu?Stroj s W98 je Abit Bh6 Intel BX Celeron 1Ghz Coper. v redukci pro slot 1,256Mb ram.8,5GbWestern .Na tom testím všechna Voodoo, zatím nikdy žádný problém.
Stroj 2Win Xp Msi 6337 Intel815,Tualatin 1,3Ghz 512Ram,Seagate 20Gb.
Poradí někdo? :idea: Díky předem.
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

skusil by som podtaktovat..inak powercolor nema taku kompatibilitu ako standardne 3dfx karty,je mozne ze sa to netyka iba v4 ale aj v3..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

ps47 píše:skusil by som podtaktovat..inak powercolor nema taku kompatibilitu ako standardne 3dfx karty,je mozne ze sa to netyka iba v4 ale aj v3..
Nejdříve díky za rychlou reakci.
Celý problém měl nakonec uplně banální řešení.Protože mi nešlo do hlavy jak to že se v XP dostanu dál než v 98,dal jsem kartu zase zpátky do Abitu a ZRAZU J.. ono to fachčí :shock: Vypadá to že karta měla prostě jen něčím opatlaný AGP konektor(i když nic na ní nebylo vidět).
Tím jak jsem pořád vyndaval a nandaval jsem se tím asi proškráb.
Karta šla ven ,trochu lihu to spravilo,výsledkem bylo v 3DMarku 99Max 6703 bodů,v 3DMark 2000 3032 bodů.To vše i s přetaktovaným procíkem z 1Ghz na 1,12Ghz.Tak nakonec hepík.Jsem rád že i tenhle kousek je funční :D P.s. hadejte která firma je uvedena jako první v poděkování za účast v betatestu 3DMarku 2000,kdo neví ať si pustí demo mod a vydrží až do titulků. ;)P
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

koniec dobry vsetko dobre..3dfx?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
iDeFiX

Příspěvek od iDeFiX »

BINGO :D
Bezmozek

Příspěvek od Bezmozek »

Tak jsem vykous na aukru iDeFiXovi V3 od powercoloru, hurá, ale karta nejede, jsem z toho uplně ve smrti.
PC normálně postne, ale obraz nikde.
Když mám jinou GK v PCI tak ji win viděj, everest vypisuje korektně, prostě čecko jak má bejt jen z ní neleze obraz. :cry: :cry:
Má někdo hi-res foto týhle karty, mám podezření že jí chyběj dva odpory. A kdyby to nebylo tim, co dělat? :roll:
Do you Voodoo?
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Bezmozek píše:... mám podezření že jí chyběj dva odpory. A kdyby to nebylo tim, co dělat? :roll:
Mohl by jsi to vyfotit?

Když nabootuješ do Windows a používáš ji jako sekundární grafiku, hlásí je jí VGA BIOS?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Předpokládám, že když je grafika jako sekundární, žádný video BIOS hlášit ani ve Winech nebude.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

swarm píše:Předpokládám, že když je grafika jako sekundární, žádný video BIOS hlášit ani ve Winech nebude.
Někde jsem tu postoval screen, kde bylo ve vlastnostech grafiky ve správci zařízení "NO VGA BIOS".
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Bezmozek

Příspěvek od Bezmozek »

Dneska prodávající napsal, že karta jela, no těžko věřit,
jinak hodim screen z everstu a win až zítra až kartu proženu scannerem.
Kde nejlíp najít ten BIOS?
Řekněte co mám vyfotit, opsat, no cokoli, já mám na ty V3 pech, to už je druhá co mi nejede a přitom obyč karty frčej.
Jen tahle a V3 3000 PCI SGR nic. :cry: :cry:

///edit:
Obrázek
Nelíběj se mi pozice R69 a R71, jinak všechno vypadá OK

Jo a už to řešim jen pro svůj klid, karta jede, na druhý fotce u aukce je jasně vidět jak byla orezlá:
http://aukro.cz/item525528329_l3r_trio.html
No už je znovicírovaná a jen si chrochtá, ale musel jsem projet všechny piny k monitoru a hle, jede. Asi to bylo taky zakyslý. :?
Sem lama, sorry, ale tohle mě napadlo až včera když jsem to sem hodil :oops:
Do you Voodoo?
Odpovědět