Zdravim vas,
mam problem s voodoo2 kartou. Zle vykresluje textury, mam nanovo nainstalovany win 98SE eng, ale robi to presne to iste aj pri win ME a win 2000 SP4. Ovladace som pouzil vsetky ktore sa len dali pouzit, ale ziadna zmena. Konfiguracia PC: Duron 700, 512 ram, grafika TNT2 Vanta 16MB AGP, zakladna doska neviem presny typ, ale znacka je Mercury a ma chipset SiS 735. Zaujimave ale je, ze ked spustim dxdiag a dam test direct3D pri display2 - cize voodoo, tak ta kocka co tam vselijako rotuje, je vykreslena pekne. V com moze byt problem?
Pozrite si screenshoty z hier:
http://voodoo2.rajce.idnes.cz/Voodoo2_textures_problem/
Dakujem
Problem s texturami
Problem s texturami
Naposledy upravil(a) Andrew dne stř říj 01, 2008 12:12 pm, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aky tam mas ovladac? rozhasene textury su domena nevhodneho glide2x..pod win98se skus ovladac 3dfx Voodoo2 V3.03.00b z falconfly's (DirectX 7 Beta).
Wizmark som vyskusal, test prebehol, ale textury su aj tak na ...
vid: http://voodoo2.rajce.idnes.cz/Wizmark_test/
Idem este skusit tie ovladace od falconfly's
vid: http://voodoo2.rajce.idnes.cz/Wizmark_test/
Idem este skusit tie ovladace od falconfly's
Preco mi pri niektorych ovladacoch ked dam pri instalacii "have disk" -> "browse" a otvorim voodoo2.inf vyhodi: "The specified location does not contain information about your hardware."? Ale pritom viem na 100% ze su to spravne ovladace. Presne toto mi vyhodilo aj pri tych 3.03.00b z falconfly. Nechapem tomu, lebo pri inych, upravenych to neurobi, napriklad pre DX7 alebo DX8, alebo s podporou athlonov sa nainstaluju v pohode.. Ja uz neviem.
Zkouška v jiném počítači bude asi nejprůkaznější,pamatuji si že kdysi jsem upgadoval desku na na typ čipsetu Via KT 133 mojí kartou byla tenkrát VooDoo2 od Powrcolor.V98 pekelný problémy už při instalaci, v Miléniích
instalace proběhla ale stávalo se mi že po restartu nebo vypnutí compu karta prostě zmizela ze správce zařízení.Študoval jsem přiložený návod a tam stálo že karta má zaručenou funkčnost s Pentii a AMD K6.Proto se jednalo evidentně o kompatibilitu To že se podaří Voodoo rozjet i na mnohem mladších deskách považuju spíš za otázku štěstí.V sekci VooDoo3 někdo řešil podobný problém,deska měla taky čipset SIS,na konec zjistil že karta je funkční v jiné desce stejného typu i když ta jeho byla asi v pohodě protože v ní jel sice jinou kartu ale taky agp2x. Jinak hodně štěstí
instalace proběhla ale stávalo se mi že po restartu nebo vypnutí compu karta prostě zmizela ze správce zařízení.Študoval jsem přiložený návod a tam stálo že karta má zaručenou funkčnost s Pentii a AMD K6.Proto se jednalo evidentně o kompatibilitu To že se podaří Voodoo rozjet i na mnohem mladších deskách považuju spíš za otázku štěstí.V sekci VooDoo3 někdo řešil podobný problém,deska měla taky čipset SIS,na konec zjistil že karta je funkční v jiné desce stejného typu i když ta jeho byla asi v pohodě protože v ní jel sice jinou kartu ale taky agp2x. Jinak hodně štěstí
3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever