P35+Voodoo Graphics
P35+Voodoo Graphics
Dnes konecne dorazil Gainward Dragon 1000 (jeste jednou diky B@rtovi). Nanestesti planovana idyla se nekona, GA-P35-DQ6 s ni odmita i jen postnout (vyzkouseny oba PCI sloty). Deska naskoci, ale nedostane se ani k regulaci otacek vetraku. Budu vdecen za nejake napady..
Yup..V2SLI beha jako vino. Jiny stroj na vyzkouseni toho Dragona tu nemam, ale nepochybuju o tom, ze B@rt prodava ozkousene a funkcni zbozi, a krabice byla pri doruceni zcela v poradku+karta byla luxusne zabalena..Navic vadna karta se obvykle neprojevuje takhle. ee, vypada to na desku a muzu jen doufat, ze nejake nastaveni ji privede k rozumu, ale nic moc me nenapada..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
skus mrknut BIOS ci ta nenapadne nieco s cim by sa to mohlo mlatit,ale sanca ze tam nieco take bude je 0.000001%..
inak http://cgi.ebay.co.uk/3DFX-MAXI-GAMER-P ... dZViewItem
inak http://cgi.ebay.co.uk/3DFX-MAXI-GAMER-P ... dZViewItem
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Karty o kterých vím, že jsou nepoškozené a snad fungují se moje P5K Deluxe chová stejně: deska postne a svítí červená led poblíž PCI slotu
Q3D Obsidian 50 2200
Orchid Rigiterious verze s relé
Skywell verze upgradovatelná na 8MB
Ještě tam mám další 3 ale ty mají nějake poškození a nechci si zničit desku. Jediná 100% ok karta by měl bý Obsidian 50 od ps47.
Q3D Obsidian 50 2200
Orchid Rigiterious verze s relé
Skywell verze upgradovatelná na 8MB
Ještě tam mám další 3 ale ty mají nějake poškození a nechci si zničit desku. Jediná 100% ok karta by měl bý Obsidian 50 od ps47.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Mrknu do manuálu, ale dělá mi to pouze v jednom PCI slotu, hlavní problém je, že nemám u toho nainstalovaný systém
popis ledky je:
DET_PCI
Takže jsem to celý znovu skusil, teď i s V3 PCI. A ledka se rozvítí jen když kartu vysouvám a vracím do slotu. Předtím svíla jen proto, že jsem je blbě dosunul.
popis ledky je:
DET_PCI
Kód: Vybrat vše
AI Slot Detector
This motherboard comes with onboard
LEDs that light up when the
PCIE/PCI devices are not correctly
installed. This is a reminder that
you should reinstall these devices.
Refer to the figure on the right for
the location of the LEDs.
Že byla chyba někde mezi židlí a klávesnicí.Ren píše:Neni mi to uplne jasne..Co znamena ta cervena dioda? OK nebo fail?
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.