Nesel by i na V5? A pokud ano, stacil by? Nikdy jsem ho nevidel..
V5 Silencer..
V5 Silencer..
Naposledy upravil(a) Ren dne sob lis 10, 2007 4:45 pm, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v5 by mali slusne riesit napr dve taketo mrsky+dobre vetrana skrinka.skoda ze je uz VF v cudu,mali sme tam par peknych obrazkov od jedneho chalana ktory to uz mal na v5 aj nahodene..
jj, to jsem kdysi videl. Ja preci jen nejakou vrtuli preziju, lepsi nez to Voodoo trapit, navic tohle zabere hodne mista, vim to, protoze je mam doma. Co si myslis o tomhle, nebo tedy rovnou tomhle a tomhle?
/edit: OK, uz ted vidim, ze to prvni ee..Ale mozna by sel nejaky Silencer premluvit pilkou...? Nejakou zkusenost s tim uz mam , ted jen jaky..
/edit: OK, uz ted vidim, ze to prvni ee..Ale mozna by sel nejaky Silencer premluvit pilkou...? Nejakou zkusenost s tim uz mam , ted jen jaky..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to by asi chcelo velmi silne zasahy pilkou na zelezo,v5 je pomerne atypicka karta..inak na FF's jeden chlapek skusa nieco taketo,ak sa ti chce bastlit,snad ta to k niecomu inspiruje..ja asi skusim tie zalmany.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taakze chalan ich ma viac,dokonca sa zda ze hodne viac,poslal som mu mail s tym nech mi povie presne mnozstvo ktore ma na sklade,snad z toho bude nejaky pekny masovy obchod..tennmaxy pre celu EU!-HoNY- píše:2ks beru, na kolik vychazí cena?
Naposledy upravil(a) ps47 dne ned říj 28, 2007 9:07 pm, celkem upraveno 1 x.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
split (nazov si kludne zmen,ak sa ti nepozdava)
niesu tie heatsinky (co je to za znacku,btw?) prilis vysoke? zda ze to bude vyzadovat este slusny kus bastlenia..v kazdom pripade,ak sa to podari,vysledok bude zjavne stat za to
niesu tie heatsinky (co je to za znacku,btw?) prilis vysoke? zda ze to bude vyzadovat este slusny kus bastlenia..v kazdom pripade,ak sa to podari,vysledok bude zjavne stat za to
Naposledy upravil(a) ps47 dne čtv lis 08, 2007 12:31 am, celkem upraveno 1 x.
Dekuji..
Ty HS jsou nemecke Revoltec. Jsou mnohem nizsi nez Tvoje Zalmany (25 vs. 47mm) a spise nahodou jsou vysoke presne do toho Silencer tubusu. Protoze ho take nejspis prelepim nejakou 3Dfx-positive nalepkou, nebudou stejne videt, ale hezke jsou, ne? Uz jsem to "tak nejak" vymyslel, ted jeste aby se to povedlo. Nanestesti nemam zadne plexi, tak nevim, nevim. Doufam, ze mirny ofuk bude stacit, protoze skutecny Silencer z tohohle nezboucham..Existuje nejaky zpusob pro mereni teploty VSA-100, krome obecne pouzivaneho P.R.S.T.?
Ty HS jsou nemecke Revoltec. Jsou mnohem nizsi nez Tvoje Zalmany (25 vs. 47mm) a spise nahodou jsou vysoke presne do toho Silencer tubusu. Protoze ho take nejspis prelepim nejakou 3Dfx-positive nalepkou, nebudou stejne videt, ale hezke jsou, ne? Uz jsem to "tak nejak" vymyslel, ted jeste aby se to povedlo. Nanestesti nemam zadne plexi, tak nevim, nevim. Doufam, ze mirny ofuk bude stacit, protoze skutecny Silencer z tohohle nezboucham..Existuje nejaky zpusob pro mereni teploty VSA-100, krome obecne pouzivaneho P.R.S.T.?
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Jsou krásnéRen píše:nebudou stejne videt, ale hezke jsou, ne?
Já stále v případě potřeby používám totoRen píše:Existuje nejaky zpusob pro mereni teploty VSA-100, krome obecne pouzivaneho P.R.S.T.?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Az je mi je lito prikryt, ale samy na to myslim stacit nebudou..
Asi zustanu u svoji metody, nerad kupuju veci na jedno pouziti, coz by tenhle pripad byl..
Mam hotovy prototyp vcetne ukotveni, ted cenicham, kde prijit k tomu plexu, pak jeste nejaky ten tisk nebo engraving a V5 Silencer je na svete..
/edit: Jeste jsem zapomel, uz se konal testovaci beh (jen ve 2D, na 3D musim nejdriv nainstalit SuSE), a muj Silencer si z toho praveho vzal jen tu tichost, chladici vykon se zda +/- stejny jako se stock chlazenim. Na PCB z druhe strany 1st core se tradicne neda udrzet prst ani vterinu. Ac jsem puvodne nechtel delat zadne nevratne zasahy na karte, mozna odstranim lak a i sem umistim nejake malicke jezky. No, ted jeste presadit Sil, abych ji naucil duallink DVI a jsem pripraven na dalsi milenium..
Asi zustanu u svoji metody, nerad kupuju veci na jedno pouziti, coz by tenhle pripad byl..
Mam hotovy prototyp vcetne ukotveni, ted cenicham, kde prijit k tomu plexu, pak jeste nejaky ten tisk nebo engraving a V5 Silencer je na svete..
/edit: Jeste jsem zapomel, uz se konal testovaci beh (jen ve 2D, na 3D musim nejdriv nainstalit SuSE), a muj Silencer si z toho praveho vzal jen tu tichost, chladici vykon se zda +/- stejny jako se stock chlazenim. Na PCB z druhe strany 1st core se tradicne neda udrzet prst ani vterinu. Ac jsem puvodne nechtel delat zadne nevratne zasahy na karte, mozna odstranim lak a i sem umistim nejake malicke jezky. No, ted jeste presadit Sil, abych ji naucil duallink DVI a jsem pripraven na dalsi milenium..
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Ty pasivky vypadají pěkně, ale z funkčního hlediska mi moc šťastně řešené nepřijdou, nejmohutnější žebrování mají na okrajích, přičemž největší odvod tepla je požadván z prostředku chladič, tam je největší zdroj tepla. Ale inspirace je to pěkná, jeden zbytečný Silencer se mi doma taky už dlouho válí, nějaká V5 taky, tak to za dlouhých zimních večerů zpracuju, kdybys nechal vyrábět nějaké samolepky/brackety, tak to vem 2x, budu se podílet
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...