V3 3000 v D3D - mrzne
Moderátor: ps47
V3 3000 v D3D - mrzne
Karta ide bez problemov, ale akakolvek hra cez D3D po nabehnuti do hry zmrzne-co to moze byt?? dal som posledny DX9.0c a najposlednejsi driver na V3.pomoze zmena na nizsi directx?? ako odstranim ten nainstalovany??
inak je to XP2600+, 1gbram, AbitNF7, V3 je v PCI slote(inu VGA momentalne nemam)
edit: ktory je najlepsi driver pre tuto kartu pod W98 a ktore DXka pouzit????
inak je to XP2600+, 1gbram, AbitNF7, V3 je v PCI slote(inu VGA momentalne nemam)
edit: ktory je najlepsi driver pre tuto kartu pod W98 a ktore DXka pouzit????
Stara laska nehrdzavie
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
oops,toto mi nejak uniklo..tvoj problem je s najvacsou pravdepodobnostou 1GB ram,pokial nemas 98cky patchnute tak sa to prejavuje presne takym sposobom (zamrzy/pady pri pustani videa,hier atd)..dx by nemal byt problem,ja mam na 9x masinach vzdy dx9c (posledna release ktora oficialne podporuje 9x,alias prva release dx9c),a vzdy v pohode..posledny ofic driver by tiez mal bezat ok.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
skus tu: http://www.winpack.org/
Definitiv je to problem hardvaru-to iste mi robi aj pod XPckami, posledne drajvere-posledne DX, takisto ako v 98ckach, po nabehu do hry to po 1-3sekundach zmrzne, ta kocka v DXDiag ide normalne
je to abit mb - nforce2 ultra cipset, nevies o nejakom patchi, alebo extra bios nastveni ktore by to rozhybalo??
skusal som aj s 512 RAM
vdaka
je to abit mb - nforce2 ultra cipset, nevies o nejakom patchi, alebo extra bios nastveni ktore by to rozhybalo??
skusal som aj s 512 RAM
vdaka
Stara laska nehrdzavie
ine pci, iny drajver, dx8, najmensie detaily v swat3, 640x480-asi 5 sekund v pohode, uz som sa potesil, a zase zasek-zamrzne to na tvrdy reset, aj v XPckach.
googlujem, skumam, nejaku inkompatibilitu s nforce2 resp. Abit NF7, ale nic nie je, nikto sa uz tomu nevenuje-nikto nedava stare 3dfko do takej dosky
este ma napdol problem s prehrievanim, je ozaj vriaca, ale to bolo myslim bezne na tychto VGA, skusal som aj namontovat fan a nic-nemoze to robit ten chladic ze je nalepeny akosi divne a vlastne nekryje polku GPU?? ale preco nemam artefakty potom ziadne?? myslis ze by pomohlo prelepenie toho coolera??
hm som zufaly, skoda..
googlujem, skumam, nejaku inkompatibilitu s nforce2 resp. Abit NF7, ale nic nie je, nikto sa uz tomu nevenuje-nikto nedava stare 3dfko do takej dosky
este ma napdol problem s prehrievanim, je ozaj vriaca, ale to bolo myslim bezne na tychto VGA, skusal som aj namontovat fan a nic-nemoze to robit ten chladic ze je nalepeny akosi divne a vlastne nekryje polku GPU?? ale preco nemam artefakty potom ziadne?? myslis ze by pomohlo prelepenie toho coolera??
hm som zufaly, skoda..
Stara laska nehrdzavie
z BA nie som, asi to vezmem k bratovi
pocuj po dlhej dobe to seklo aj opengl benchmarku, nemyslis ze by to mohol robit ten cooler resp. prehrievanie??
viewtopic.php?t=1897&highlight=
pocuj po dlhej dobe to seklo aj opengl benchmarku, nemyslis ze by to mohol robit ten cooler resp. prehrievanie??
viewtopic.php?t=1897&highlight=
Stara laska nehrdzavie