Gramatika na hlavní stránce

Sem pište zprávy pro administrátory

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Gramatika na hlavní stránce

Příspěvek od wizzy »

Pánové, přiznám se, že jsem si toho sám všiml až teď, ale to, co je na hlavní stránce tohoto fóra, to je hrůza :shock:

Vezmu to popořadě.

"Zde pište zprávy pro administrátory" -> "Sem pište zprávy pro administrátory" (zde není spisovné slovo)

interpunkce: nepíše se "...problémy s nimi , identifikace atd..." ale "problémy s nimi, identifikace atd..."

"Jaká koliv" se píše dohromady! "Jakákoliv"! Případně lze použít slovo "Jakákoli" nebo "Libovolná" :wink:

Tohle je taky lahůdka: "jsem piste testy dosazene na jakýhkoliv voodoo" - správně je "Sem pište testy dosažené na jakémkoli voodoo"

"sem postujte otazky ke hram , screeny atd " -> "sem postujte otázky ke hrám, screeny, atd."

"Linux a 3DFX piste jakékoliv problemy k danému tématu" -> "Linux a 3DFx, pište jakékoli problémy k danému tématu"

"...aukce 3dfx HW, které se vyskytli ..." -> "..aukce 3DFx, které se vyskytly..." TY AUKCE....

No třeťák obecné by se styděl :oops: a to ani nekomentuju anglizmy a patvary. Pánové, v příspěvcích si klidně zpotvořte češtinu podle svého gusta, sám to taky dělám, ale hlavní stránka by měla být po gramatické stránce v pořádku, je to vizitka tohoto fóra. Při tvorbě webu doporučuju aspoň :arrow: http://www.pravidla.cz
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

To je sice pěkný, bohužel já s tím nic neudělám. Fórum dával dohromady killer (a hodně narychlo), takže by bylo prakticky nemožné, aby se nějaké ty chyby a překlepy neobjevily. Bohužel, killer tu teď není. Možná by s tím něco mohl udělat Vykupitel... :?:

Souhlasím, že chyb a překlepů je opravdu hodně a chtělo by to opravit... Nesouhlasím ale s tím, že zde není spisovné slovo :wink:. Spíš je to nevhodně použité slovo (kam? => sem, ale kde? => zde)... :)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Vykupitel
Administrátor

Chááá

Příspěvek od Vykupitel »

Tak to je hustý,osobně se přiznám za ten Linux :twisted:

Oprav-ý/í-me :twisted: :twisted: :twisted:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
K!ll3r
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K!ll3r »

hm kritika v dobe nepritomnosti :)) tak jsem zase ozil panove :)) neco s tim udelam ted mne nechte rozkoukat po 3 mesicich :))
Oblak
Bc.

Příspěvek od Oblak »

KILLER ŽIJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nebo je to jeho zombie????
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Hladis
Banned
Banned

Příspěvek od Hladis »

Pozor. Je to uprchlík z filmu Resident Evil The Apokalypse. Po nehodě v autě zemřel ,tak ho použili jako statistu ve filmu, kde se mu podařilo utéct :shock: :shock: :shock:
Naposledy upravil(a) Hladis dne stř říj 06, 2004 3:00 pm, celkem upraveno 1 x.
Všechno jednou končí......
Vykupitel
Administrátor

Příspěvek od Vykupitel »

:twisted: :twisted: :twisted:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Vítej zpět :!: Už jsem se bál, žes měl návštěvu z Německa :P :D
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Odpovědět