P: nasazovací ferity na loopback a meduza kabely :) 65Kč/ks
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
P: nasazovací ferity na loopback a meduza kabely :) 65Kč/ks
Úplnou náhodou jsem zjistil, že se dají koupit i v ČR. Zatím jsem odskoušel pouze na své medůze od Obsidiana obraz to lepšilo znatelně. Fotky dodám. Pokud máte někdo šupleru, změřte si průřez kabelu.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:

Jsou to tyhle. Jdou nacvaknout a sundat.
2no-X & ps47: Chcete to jen na medůzu? Vezmu průměr co mám na svým, pokud to jde na jiný doporučuju vzít šupleru a změřit, ať zbytečně neplandá.
2 chosen: Stručně řečeno, kolem každého vodiče vzniká elektrické pole a stejně tak je schopný z těchto polí v okolí signály příjmat, proto je obraz jaksi vyblitý nebo má duchy. Ferit tohle pole přeruší. Proto je dneska součástí každého kabelu od monitoru i pro vyšší low-end
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
nekvalitnimu loop-back by to melo pomoctchosen píše:a u těch v2 se dává (jeden) na loop-back teda jo? a na vga do monitoru už ne jo.
Kód: Vybrat vše
Pětka je na první pohled identická s předchozí verzí (identické konektory), ale liší se délkou (tento je o 2 cm delší). Výstup je však výrazně horší a velice silné barevné zkreslení posouvá tento kousek na poslední příčku. Na obraz se prakticky nedá koukat, čenrobílý text je neostrý, přeszený a hraje barvami. Jediná možnost využití by byla simulace obrazu nejlevnějších Rush s čipem společnsoti Macronix ;-)Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.