voodoo1 a nove procesory..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
voodoo1 a nove procesory..
skusal som moju voodoo1(a-trend VD102P oem) na relativne novej masinke (duron1000,via kt266),nainstaloval som ju bez problemov,ale v hrach mi vobez nezobrazovala 3d (napr.deusex,UT,rtc wolfenstein a ine-hra sa spusti,zvuk slape,hud je vidno (2d),ale inak je cela obrazovka cierna alebo sediva).jedine co slapalo bez problemov bol glquake (minigl,mesafx).su vubec v1 kompatibilne s amd k7 procakmi..?
Ja som sa pokusal rozchodit Voodoo 1 pod Win2000 - driver sa podarilo nainstalovat, ale hry (RTCW/QIII) sa mi rozbehnut nepodarilo. Pouzil som
drivery od Icemana a tiez posledne referencne, ale vysledok bol stale rovnaky - teda nic sa nekonalo. Vyskusal som aj MesaFX-y, ale potom
to uz ani neceklo. Vykupitel mi vsak napisal, ze QIII s MesaFXami rozbehol - tak teraz neviem, mozno som pouzil nespravnu verziu. Ak
sa to niekomu podari rozbehnut, ozvite sa.
drivery od Icemana a tiez posledne referencne, ale vysledok bol stale rovnaky - teda nic sa nekonalo. Vyskusal som aj MesaFX-y, ale potom
to uz ani neceklo. Vykupitel mi vsak napisal, ze QIII s MesaFXami rozbehol - tak teraz neviem, mozno som pouzil nespravnu verziu. Ak
sa to niekomu podari rozbehnut, ozvite sa.
...čo má menej ako 2 CPU je pre looserov...
Pravě tedko jsem zkoušel svoje V1 (nevim co je zac ma pasivy na chipech) na WinXP. Zkušel jsem jen Q3 a Wizdards Tower. Obě však fungovalo bez problémů:) (kromě pár restartu) V Q3 jsem na testovací sestavě dostal
24 FPS - 640x480, high, lightmap, bilinear
42 FPS - 640x480, high, vertex, bilinear
Drivery od Anthonyho Toste
CPU: AMD Athlon64 3200+ (NewCastle);MB: EPoX 8KDA3J;RAM: 2x256 DDR333;GPU: Radeon 9100 (280/216);
Pokud jsem zapnul lightmapy, tam se mi začly objevovat artefakty, takové barevné tečky na okrajích textur. Ve vertex sem si ničeho takoveho nevšimnul.
24 FPS - 640x480, high, lightmap, bilinear
42 FPS - 640x480, high, vertex, bilinear
Drivery od Anthonyho Toste
CPU: AMD Athlon64 3200+ (NewCastle);MB: EPoX 8KDA3J;RAM: 2x256 DDR333;GPU: Radeon 9100 (280/216);
Pokud jsem zapnul lightmapy, tam se mi začly objevovat artefakty, takové barevné tečky na okrajích textur. Ve vertex sem si ničeho takoveho nevšimnul.