voodoo3 3000 agp a "poloodtrzeny" kondenzator

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Odpovědět
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

voodoo3 3000 agp a "poloodtrzeny" kondenzator

Příspěvek od Opty »

ziskal sem voodoo3 3000 agp... podivejte se na fotku co je na aukru a vsimnete si prave strany karty a 3 kondiku a ted se podivejte na to co mi prislo... :evil:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

nevim jestli to udelal majitel (o tom spis pochybuju ale mohl to lepe zabalit... ne jen dat do vypolstrovane obalky v antistatickem sacku) nebo
ceska posta (to spis) kazdopadne vzhledem k tomu ze je tam ten kondik jen tak napul tak si myslim ze by to mohlo delat problemy a radeji tu kartu ani nezkousim (no dobre ani nemam kde :bgrin: )

sice sem tu na foru narazil na podobny thread ale tam ten kondik neni vubec a tady je jen napul...

otazka zni: co s tim? asi najit nekoho mistniho kdo mi to priletuje ze... :)

ach jo... lidem je zatezko obetovat krabici a pak to tak dopada

btw jeste me zarazi jedna vec i kdyz je to asi blbost ale na te karte co mi prisla je na chladici zluta samolepka s napisem voodoo3 16 MB a na fotce na aukru neni ale mozna ji tam prilepil pozdeji aby vedel o co de (kdyz je schopen tvrdit ze je to voodoo3 2000 agp tak se ani nedivim :D )
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
johnyg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnyg »

Ja myslim ze vzhledem k tomu ze ten kondik drzi jen na jedne nozicce tak jako by tam nebyl. Ta moje V3 funguje dobre i se dvema (zvladla i pretaktovani na 183 MHz ale dlouho sem to nezkousel), u me ale chybi ten vrchni kondik - kdyz natocis kartu agp konektorem k sobe.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

najlepsie by bolo najst niekoho kto to umi s pajkovackou (takou ktora pajkuje tym ostrym hrotom),nozicku co este drzi opatrne odpajkovat (zatlacat kondik do povodnej polohy neodporucam,ohnuta nozicka sa zvykne totiz potom ulomit),a cely kondik znova pripajkovat.mam znameho co mi tu v BA take veci robi,je to pomerne jednoducha operacia,a vecsinou ani nevidno ze sa s kondikom nieco robilo..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Tak tak, to je operace na 5 minut (a 3 minuty z toho se bude nahřívat mikropájka).
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

diky za rady... jeste si o tom promluvim s puvodnim majitelem sem zvedavy co mi na to rekne :)
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

uz se ozval a vypada to ze je to rozumny clovek (ani se nedivim kdyz ma same pozitivni komentare) takze to musela udelat ceska posta :evil:

no nic... az bude cas tak sezenu nekoho kdo mi to pripaji protoze tu kartu sem ziskal za pomerne levny peniz a byla by to uplna blbost kdybych ji chtel napr. poslat zpatky :/ (a to ani nemluvim o sponzoringu cp :evil: )

az bude funkcni tak se zase ozvu :wink: ale kdo vi kdy to bude :bgrin:
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Já bych řekl, že ta karta je funkční i v současném stavu....
Gringo
Kontaktovat uživatele:

Moje rec

Příspěvek od Gringo »

XAN píše:Já bych řekl, že ta karta je funkční i v současném stavu....
Souhlasim, zkus a uvidis, kdyztak priletovat by to mel umet kdokoliv, kdo nekdy pajel dva draty k sobe
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Re: Moje rec

Příspěvek od -HoNY- »

Gringo píše:
XAN píše:Já bych řekl, že ta karta je funkční i v současném stavu....
Souhlasim, zkus a uvidis, kdyztak priletovat by to mel umet kdokoliv, kdo nekdy pajel dva draty k sobe
ceska posta suxxx :)

karta je funkcni sou tam kvuli filtraci napeti u pameti, s trosku slusnym (kvalitnim) zdrojem a slusne udelanou dekou pojede bez problemu, na 3Dfx kartach je polovicka soucastek navic kvuli kompaktibilite

na tohleto staci trafopajka s hodne tenkym hrotem (nejlip povrchove upraveny dratek) zahnout klestickama a smichat kalafunu s lihem an kasi :) k tomu trubickovy (s tavidlem) cin a neni problem to pripajet. jen doufam ze ty kondiky nemaji urvane vyvody nebo kusy pcb
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Odpovědět