P:400W zdroj z HP dual cpu stanice+MB

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Odpovědět
Vlask

P:400W zdroj z HP dual cpu stanice+MB

Příspěvek od Vlask »

Jelikoz sem to HP nerozjel a investoval naky penize do opravy zdroje (neslo +5V), tak bych rad neco ziskal i zpet krome te grafarny :wink:
Takze bednu si necham, ale mam tu z toho volnej zdroj 400W + desku. Zdroj ma nakej divnej pridavnej napajeci konektor (viz foto), tak sem si rikal ze by se mozna mohl hodit nakemu sberateli dual cpu kompu.
Deska samotna vyvyji nakou aktivitu typu zapne se, resetuje se to, atd, ale nejsem schopen ji rozjet - urcite tam chybi PWR moduly a mozna i ty pameti nebyly tak docela koser :oops: . Takze prikladam zdarma ke zdroji, kdyby si s ni chtel nekdo hrat. V druhem slotu na cpu je strcenej termintator a je u toho i kablik s cidlem na mereni teploty disku. Cele je to z HP Visualize A1280A. Vice info zde - http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... esId=44490

Cena: 250,- + naklady na postovne.
Edit: zapomel sem na fotos :oops:
http://82.114.193.227/fotky/hpa1280az.jpg
http://82.114.193.227/fotky/hpa1280a.jpg
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Ten zdroj neni orig, ne? Ten konektor na prvni fotce je ATX12V 2×4, velmi moderni zalezitost pro napajeni Prescottu..Casove to k te desce prilis nesedi.

edit: Ale je tam Date code 0005, podiv se..
Vlask

Příspěvek od Vlask »

Ren píše:Ten zdroj neni orig, ne? Ten konektor na prvni fotce je ATX12V 2×4, velmi moderni zalezitost pro napajeni Prescottu..Casove to k te desce prilis nesedi.

edit: Ale je tam Date code 0005, podiv se..
Ne opravdu je to origos puvodni, typuju ze ten stroj nekdo rozebral prave kvuli tomu zdroji, protoze nejela ta +5v vetev a neprodejnej zbytek hold prodali.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Nekde na netu jsem narazil na to, ze tahle deska a tenhle zdroj jsou jeden bez druheho nepouzitelne, nevim ale, co je na tom pravdy. Zkousel jsi zdroj s jinou deskou? A nemel bys na sklade lepsi fotku konektoru, nebo je zbytek standardni?
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

zkousel jsi to s Registred-ECC?

//edit: bez VRM to asi fakt nepojede :(
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Vlask

Příspěvek od Vlask »

Takze zdroj sem na zkousku zapnul bez disku na jetway v266b s duronem 1.6ghz a 256sdr, gf2mx tak to normalne nabootovalo. Cili zdroj povazuji za funkcni i samostatne. Jestli je zajem o lepsi foto kabelu tak muzu udelat, ale ten nestandratrni je tam jen jeden, zbytek je obyc. A ecc pameti sem nezkousel, protoze tohle sehnat tady neni lehke a za tezke prachy to nebudu kupovat. Cili tohle je spis na hrani pro nekoho kdo uz neco podobnyho doma ma.
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Vlask píše:... A ecc pameti sem nezkousel, protoze tohle sehnat tady neni lehke a za tezke prachy to nebudu kupovat. Cili tohle je spis na hrani pro nekoho kdo uz neco podobnyho doma ma.
No pockej takovy sberatel serveru a nema ECC :roll:

Jsou pobliz slotu nejaky MOSY? pres ten terminator toho neni moc videt
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Vlask

Příspěvek od Vlask »

-HoNY- píše:
Vlask píše:... A ecc pameti sem nezkousel, protoze tohle sehnat tady neni lehke a za tezke prachy to nebudu kupovat. Cili tohle je spis na hrani pro nekoho kdo uz neco podobnyho doma ma.
No pockej takovy sberatel serveru a nema ECC :roll:

Jsou pobliz slotu nejaky MOSY? pres ten terminator toho neni moc videt
Ehm to si me pletes s nakym jinym silencem :wink:
Ja mam jen ten workstation s 2x p pro co sem ho linej konecne hodit na aukro a jednu abitku s 2x celeronem ppga co sem dostal zadara 8-)

Jinak trosku lepsi zaber mozna tady:
http://82.114.193.227/fotky/a1280ad.jpg
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Hmm kdyz se tak koukam na tu desku,dole jsou nejake sirsi PCI sloty.Nikde jsem je zatim nevidel,ani v mem dual CPU IBM serveru.A docela mne to vrta palici pac mam prave SCSI radic od adaptecu prave do toho to PCI.Otazka jest,jestli se to od sebe nejako lisi?Nebo jde jen o prenosovou rychlost ze mi ten radic akorat nepojede bleskovou rychlosti?Sry za OT,ale nevim kam jinam to pisnout
swarm
debílek nahoněnej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Petrik9 píše:Hmm kdyz se tak koukam na tu desku,dole jsou nejake sirsi PCI sloty.Nikde jsem je zatim nevidel,ani v mem dual CPU IBM serveru.A docela mne to vrta palici pac mam prave SCSI radic od adaptecu prave do toho to PCI.Otazka jest,jestli se to od sebe nejako lisi?Nebo jde jen o prenosovou rychlost ze mi ten radic akorat nepojede bleskovou rychlosti?Sry za OT,ale nevim kam jinam to pisnout
Pokud me pamet neklame, tak to jsou 64bit PCI sloty.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

swarm píše:
Petrik9 píše:Hmm kdyz se tak koukam na tu desku,dole jsou nejake sirsi PCI sloty.Nikde jsem je zatim nevidel,ani v mem dual CPU IBM serveru...
Pokud me pamet neklame, tak to jsou 64bit PCI sloty.
lolz hosi Obrázek
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

ghost:grrrrrr,paneboze ja tuhle serverovou specialitku vzivote nevidel.Inac mam docela taky zajimavy zdroj v tom serveru.AT 300W,jeste vetsi krava nez mate tady.Vazi to tak skoro kilo.Vetrak to ma 80×80.Polovicka PCB je jen pro vstupni kondy.Deska pres 75%case.
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

oki, ale tie PCI su dost bezne :roll:
Vlask

Příspěvek od Vlask »

ghost píše:oki, ale tie PCI su dost bezne :roll:
Jak u koho a jak kde, na fotkach sem je uz videl, ale osobne je to taky me prvni setkani, hold malomesto - tady se s serverovyma technologiema clovek moc nepotka.
Odpovědět