Kayman píše:GTA3 nerozchodis s v3 a procesorom od AMD.
no zda sa ze gta3 podporuje aj opengl (-opengl do zastupce),a na
v2+mesafx to vraj ide.snad by to mohlo odstranit aj to notoricke mrznutie u v3..mozno to testnem,teda ak ma niekto znamy gta3,ta hra ma totiz uprimne nebavi..
(behat po meste,kradnut auta,len tak strielat do ludi a kopat im do rozkroku,sorry ale to by ma nebavilo ani keby som mal 5,a ja som {bohuzel} uz trocha starsi.uprimne nechapem co ludia na tejto serii vidia {noflame,povedal som uprimne}.v niektorych pripadoch je nekompatibilita hrace s hrou lahko vysvetlitelna,jedneho mujho znameho {mr. nvidia fan} nebavi deus ex,ale to je pochopitelne,pretoze je proste blbecek a kazda hra v ktorej ide aj o nieco ine ako o postrielanie,odpalenie,odparenie alebo nejaku inu {podla moznosti hodne krvavu} annihilaciu vsetkeho ziveho je daleko za hranicou jeho chapania.vysvetluj takemu cloveku aka skvela hra je system shock2,on stejne uvidi iba "blbou" grafiku a "hele proc tak rychle umiram",popripade "proc zrazu brokofka nefunguje".ked som mu hovoril ze pri hrach stylu deus/shock je najlepsim pomocnikom pero a papier {na zlomky kodov,hesla kt. padnu pri nahodnych rozhovoroch,popr. ine poznamky},cumel na mna ako tela na nove vrata.existuje na to nejake pekne porekadlo,nieco o perlach a prasatach,ale momentalne si nespominam.mimochodom,ani neviem preco som sa tu takto rozkecal {OT!},a preco som to cele vopchal do dvoch typov zatvoriek,dnes mam proste diwnu naladu..)