enclave na v3

Jakákoli problematika co se týká Voodoo 3 čí Velocity 100/200

Moderátor: ps47

Odpovědět
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

Da se u V3 obejit ruzne omezeni u her.Konkretne hra Enclave,jestli je nejaka minimalni moznost jak tuto hru pod V3 rozjet?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..skusit mozes vzdy.prva vec je mat xp a posledny SFFT ovladac,skus ci sa to nerozbehne.ak nie,tak si daj desktop do 16-bit modu a hru spusti v okne (ak hra nepodporuje windowed mode tak to forcni cez 3danalyze).tiez sa skus pozriet ci hra ma nejaky configuracny subor (ini alebo cfg),otvor si ho a pozri sa ci nenajdes nieco zaujimave (napr force 16bit mode,force windowed mode,force compatibility mode,force opengl atp)..

ja som rozbehol aj half life2,hrat sa to ale nedalo (bolo to prakticky bez textur)..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

ps47 píše:..skusit mozes vzdy.prva vec je mat xp a posledny SFFT ovladac,skus ci sa to nerozbehne.ak nie,tak si daj desktop do 16-bit modu a hru spusti v okne (ak hra nepodporuje windowed mode tak to forcni cez 3danalyze).tiez sa skus pozriet ci hra ma nejaky configuracny subor (ini alebo cfg),otvor si ho a pozri sa ci nenajdes nieco zaujimave (napr force 16bit mode,force windowed mode,force compatibility mode,force opengl atp)..

ja som rozbehol aj half life2,hrat sa to ale nedalo (bolo to prakticky bez textur)..
No nasel jsem tam primo program na render(volby:OpenGL/D3D,u OpenGL bylo napsano nepodporovano).Na tom PC jsou ME a je to ten celer.Jsou tam nejake drivery ale uz ani nevim jake a nejake testovaci pomucky a jine to jsem nikdy nemnel v ruce...Dosud jsem shanel nejaky kloudny HW.Tak se prosim nediv kdybych neco nevedel :(
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

to ze opengl nieje podporovane zas az tak vela neznamena,vela hier ma "unsupported" opengl renderer kt. je urceny na testovacie ucely,napr hitman2/3.skus dat do adresara hry mesafx opengl32.dll,uvidime co to spravi..

edit: prave som pozeral readme dema a je tam toto:
Unsupported Video Cards that work with some issues:
NVidia TNT2
Kyro I
Kyro II
a 16-bit mod je tiez podporovany,takze pokial nebude problem s formatom textur a ich velkostou,tak by sa to mohlo rozbehnut aj pod D3D (pod win2000/xp so SFFT samozrejme,pod win9x/me budes asi odkazany na to ci to rozbehnes pod opengl alebo nie).a konfiguracny subor sa vola environment.cfg :wink:

edit: tak som pozeral demo a mam pre teba konfig kt mozes skusit.takze najprv si daj mesafx a posledny glide3x do adresara hry (viz V3 FAQ),potom si editni environment.cfg a prislusne hodnoty uprav nasledovne:

Kód: Vybrat vše

VID_RENDER=OpenGL
XR_SURFOPTIONS=1
VID_MODE=640 480 16 60
XR_SHADOWDECALS=0
XR_LODSCALEBIAS=1.000000
VP_FOV=95.000000
VP_FRONTPLANE=0.500000
VP_BACKPLANE=5000.000000
XR_FLARES=0
XR_DLIGHT=1
XR_FASTLIGHT=0