R9700 doesn't work

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

ghost
Invisible

R9700 doesn't work

Příspěvek od ghost »

oops problém, nejde mi Sapphire Radeon 9700 black PCB (neviem či to je Pro alebo nie, ten chlapík tvrdil, že Pro, ja si zase myslím, že to Pro nie je :? )
pichnem do dosky a že vraj no signal, pamäte sa hrejú, chladič sa hreje, napájací konektor z disketovky zastrčený a ništ :cry:

zostava: viď podpis, doska DFI AD77
ghost
Invisible

Re: R9700 doesn't work

Příspěvek od ghost »

tak nič, karta sa tvári ako mŕtva, som v prdeli a asi pekne hlboko :|
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

ghost píše:tak nič, karta sa tvári ako mŕtva, som v prdeli a asi pekne hlboko :|
Kuopena jako OK ale pri tom jest K.O.?
Zkus ji ne uplne zarazit do agp,jen trochu povysunout.Mne tohle delala S3 kdyz byla bezne zasunuta.
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

K.O. :roll:

zatiaľ posledný mail od neho:
no muselo sa s nou nieco stat pri prevoze, pretoze vravim ti, fungovala spolahlivo, stopercentne... na mojej zostave a643000 socket 939, K8N Neo2Platinum, giga ram, mi davala v 3d03 5500bodov...
skúšal som na dvoch kompoch a nič iba zapípajú, prišla včera - piatok 13-teho :twisted:
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

ghost píše:K.O. :roll:

zatiaľ posledný mail od neho:
no muselo sa s nou nieco stat pri prevoze, pretoze vravim ti, fungovala spolahlivo, stopercentne... na mojej zostave a643000 socket 939, K8N Neo2Platinum, giga ram, mi davala v 3d03 5500bodov...
skúšal som na dvoch kompoch a nič iba zapípajú, prišla včera - piatok 13-teho :twisted:
No tohle nesnasim.Nevim proc ale tohle se mi stalo s tou V2 presne podobne slova rikal.Uz jsem mu fakt neveril pac to mnela bejt 12 a byla 8.
Tak mne odbyl a od tej doby mne tato nefunkcni karta za 260Kc lezi ve skrini. :(
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

ja za ňu dal 3600,- :? riziko obchodu je vždy, ale 8 rokov sa babrem v kompoch a nikdy som nemal žiadny problém s hardwerom - či nový alebo použitý
je na nej VGA Silencer, rozobral som to, všetko vyčistil liehom a prd, no signal. na jadre som si všimol malý zárez na kraji, žeby tam chýbalo pár tranzistorov? ako hlboko sú?? :*
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

ghost píše:ja za ňu dal 3600,- :? riziko obchodu je vždy, ale 8 rokov sa babrem v kompoch a nikdy som nemal žiadny problém s hardwerom - či nový alebo použitý
je na nej VGA Silencer, rozobral som to, všetko vyčistil liehom a prd, no signal. na jadre som si všimol malý zárez na kraji, žeby tam chýbalo pár tranzistorov? ako hlboko sú?? :*
No ja u tej V2 mnel zkratovane 4 rozicky u texel FX.A opravdu jak polite pitim.Zaslepka vypadala taky divne a pred tim mne vypravel jak za behu vyndal z AGP S3 trio kdyz ho nastvala a znicil ji.No opravdu skvele.. :(
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

nj, ale čo teraz ;(
Petrik9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

ghost píše:nj, ale čo teraz ;(
Napis mu ze nejde a ze sis vsiml toho to a toho.A ze pokud to nepude ze to je spatny.Chvilku s nim drbej.Ale problem je vzdy zda uverit ci ne.Ted mne dosla V3 a v poho.V lete V1 a taky v poho.No ja bych rekl ze to bude vadne na 99% od nej
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

cerne pcb naznacuje firmu manli,ghoste pokud je vas vic a cena se vyhoupne pres hranici 5k muzete to zacit resit jinak .....
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

Sapphire 9700
Obrázek

Sapphire 9700Pro
Obrázek

podľa netu, Sapphire robilo čiernu Pro verziu iba Ultimate Edition s pasívom Zalman, ale možné je všetko (aj keď pochybujem, lebo moja má 3.6ns hynix, čo značí non-Pro)

wolf00: neviem či je dobrý nápad riešiť to bejzballovou pálkou Obrázek
wolf00
Senior member
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

ne basbolkou ale pokud skoda prekroci 5000kc muzes s tim jit na policajty
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

No PS47, tohle nevypadá vůbec dobře. Jednou jsem takhle kupoval Durona 1800 a om mi ho předvedl v chodu, ale pak jádro poškodil(vizuálně to nebylo poznat) protože ho příliš zmáčknul, když se odtamtud takovym velkym klackem snažil dostat chladič :lol: . A chvíli jsem si s ním pak ještě psal, ale najednou se odmlčel a já už to přestal řešit, stál mě 1000kč
Pak dalších 1000kč o měsíc později za jednu Voodoo5, která při přechodu do 3D zatuhávala. (málem jsem v tu chvíli na 3DFX zanevřel -thx to No-X ne, prototože jsem od něj nakonec funkční V5 získal(ýměna století :lol: )).
Pak mě napálil další hajzl, když jsem si od něj kupoval 6800LE. Donesl mi ji až domu a já ji skusil ATItoolem proti artefaktům a 16/6 pipelines OK. Jaké překvapení, že pak v UT to spadlo, a karta trpěla blackscreeny jako prase. Kdybych doma v tu chvíli neměl pár slušnejch kondíků , drátů, pájku a manuální vzručnost tak to byly vyhozený 4000. Sice jsem ji pak těma úpravama, který odstraněním blackscreenu neskončily, nakonec zlepšil tak, že je to nejrychlejší karta co jsem kdy měl, ale je vzhledově tak hnusná a s těmy novými chladiči tak velká, že ji stejně za slušnej peníz neprodám.

Takže ten radeon asi nad 5000 nestál, tak to bude stejně myslim jen přestupek, pokud se to vůbe dá ňák řešit. A stejně se to opravu mohlo(na 99% ne) poškodit při přepravě, to že ne stejně nikdo nedokáže. Tohle bych řekl že pro tebe nevypadá moc růžově.

Jo a to jestli je to PRO nebo ne bych moc neřešil, hlavně že je to 256bit 8 pip(což obě ty karty na screenech jsou), dál OC je jen o štěstí.
Jako já jednou sháněl Sapphire 9800SE na odemknutí a OC, a těch je taky hrozné množství, červený, černý, 128/256bit. Nakonec jsem sehnal tu nejlepší, černou 256bit s R360 a 8 pipek funkčních (nynější majitel Opty).
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

XAN: síce nie som ps47, ale dík :wink:

chlap stále komunikuje so mnou mailom, vraj nie je možné že to nejde (nejaký technik zo servisu, vypadá že sa tomu niečo rozumie) ale čo keď karta nenaskočí, žeby sa mi začali veci kaziť rovno v rukách? :?
karta bola síce zabalená nahov*o (len v tesnej krabici a zboku kúsok papiera - tak sa to nerobí :narky: ) ale poškodená nevypadá, že by elektrostatický výboj? :roll:
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

XAN: síce nie som ps47, ale dík :wink:
Kua, to je už po 2. Co jsem si vás dva spletl. U nikoho jinýho se mi to vživotě nestalo. Zajímavý, budu na tomto bugu pracovat. Ale jinak mohl se třeba při tý přepravě ňákym nárazem projevit ňákej studeňák. Jako ten Radeon by měl rozsvítit monitor, i když nezapojíš to přídavný napájení. Bude tam snad myslim takovej červenej nápis, že to máš zapojit. Ale pokud se nedostaneš ani sem, tak je to asi hodně zlý. :?
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

XAN píše:Kua, to je už po 2. Co jsem si vás dva spletl. U nikoho jinýho se mi to vživotě nestalo.
ps47 zvykne riešiť viac problémov, možno je to tým :)

*nemáš foto tej tvojej home-made karty? :P
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no obaja sme SK,ale ja som bez diakritiky :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Taskr
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taskr »

XAN napsal:
Kua, to je už po 2. Co jsem si vás dva spletl. U nikoho jinýho se mi to vživotě nestalo.
Jako já jednou sháněl Sapphire 9800SE na odemknutí a OC, a těch je taky hrozné množství, červený, černý, 128/256bit. Nakonec jsem sehnal tu nejlepší, černou 256bit s R360 a 8 pipek funkčních (nynější majitel Opty).
Nynější majitel jsem já Taskr :lol: :lol: :lol:
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Taskr píše:
XAN napsal:
Kua, to je už po 2. Co jsem si vás dva spletl. U nikoho jinýho se mi to vživotě nestalo.
Nynější majitel jsem já Taskr :lol: :lol: :lol:
Do haj zlu, já jsem snad vožralej nebo co, tak už si pletu i tebe, no to to žačíná hezky, skleróza v 18 ti letech, hmm. :shock:
ghost
Invisible

Příspěvek od ghost »

XAN: hlavne, že ti chutí jesť :D
Odpovědět