pichnem do dosky a že vraj no signal, pamäte sa hrejú, chladič sa hreje, napájací konektor z disketovky zastrčený a ništ
zostava: viď podpis, doska DFI AD77
Kuopena jako OK ale pri tom jest K.O.?ghost píše:tak nič, karta sa tvári ako mŕtva, som v prdeli a asi pekne hlboko
skúšal som na dvoch kompoch a nič iba zapípajú, prišla včera - piatok 13-tehono muselo sa s nou nieco stat pri prevoze, pretoze vravim ti, fungovala spolahlivo, stopercentne... na mojej zostave a643000 socket 939, K8N Neo2Platinum, giga ram, mi davala v 3d03 5500bodov...
No tohle nesnasim.Nevim proc ale tohle se mi stalo s tou V2 presne podobne slova rikal.Uz jsem mu fakt neveril pac to mnela bejt 12 a byla 8.ghost píše:K.O.![]()
zatiaľ posledný mail od neho:skúšal som na dvoch kompoch a nič iba zapípajú, prišla včera - piatok 13-tehono muselo sa s nou nieco stat pri prevoze, pretoze vravim ti, fungovala spolahlivo, stopercentne... na mojej zostave a643000 socket 939, K8N Neo2Platinum, giga ram, mi davala v 3d03 5500bodov...
No ja u tej V2 mnel zkratovane 4 rozicky u texel FX.A opravdu jak polite pitim.Zaslepka vypadala taky divne a pred tim mne vypravel jak za behu vyndal z AGP S3 trio kdyz ho nastvala a znicil ji.No opravdu skvele..ghost píše:ja za ňu dal 3600,-riziko obchodu je vždy, ale 8 rokov sa babrem v kompoch a nikdy som nemal žiadny problém s hardwerom - či nový alebo použitý
je na nej VGA Silencer, rozobral som to, všetko vyčistil liehom a prd, no signal. na jadre som si všimol malý zárez na kraji, žeby tam chýbalo pár tranzistorov? ako hlboko sú??
Napis mu ze nejde a ze sis vsiml toho to a toho.A ze pokud to nepude ze to je spatny.Chvilku s nim drbej.Ale problem je vzdy zda uverit ci ne.Ted mne dosla V3 a v poho.V lete V1 a taky v poho.No ja bych rekl ze to bude vadne na 99% od nejghost píše:nj, ale čo teraz
Kua, to je už po 2. Co jsem si vás dva spletl. U nikoho jinýho se mi to vživotě nestalo. Zajímavý, budu na tomto bugu pracovat. Ale jinak mohl se třeba při tý přepravě ňákym nárazem projevit ňákej studeňák. Jako ten Radeon by měl rozsvítit monitor, i když nezapojíš to přídavný napájení. Bude tam snad myslim takovej červenej nápis, že to máš zapojit. Ale pokud se nedostaneš ani sem, tak je to asi hodně zlý.XAN: síce nie som ps47, ale dík![]()
XAN napsal:
Kua, to je už po 2. Co jsem si vás dva spletl. U nikoho jinýho se mi to vživotě nestalo.
Nynější majitel jsem já TaskrJako já jednou sháněl Sapphire 9800SE na odemknutí a OC, a těch je taky hrozné množství, červený, černý, 128/256bit. Nakonec jsem sehnal tu nejlepší, černou 256bit s R360 a 8 pipek funkčních (nynější majitel Opty).
Do haj zlu, já jsem snad vožralej nebo co, tak už si pletu i tebe, no to to žačíná hezky, skleróza v 18 ti letech, hmm.Taskr píše:XAN napsal:
Kua, to je už po 2. Co jsem si vás dva spletl. U nikoho jinýho se mi to vživotě nestalo.Nynější majitel jsem já TaskrJako já jednou sháněl Sapphire 9800SE na odemknutí a OC, a těch je taky hrozné množství, červený, černý, 128/256bit. Nakonec jsem sehnal tu nejlepší, černou 256bit s R360 a 8 pipek funkčních (nynější majitel Opty).![]()
![]()