Hmmmm,HiNT Revision A2 2600 na 183MHz. Tech kousku moc neni, to stoji za zvazenou. Hlavne ty 5,5ns pameti, kdyz tak o tom premyslim nenasel jste nekdo rychlejsi pameti v baleni 86TSOP-II nez ty Hynix HY57V283220T 5ns? Protoze,by nemel byt problem taktovat posledni VSA-100 A3 prave pres tech 200MHz
Ukazuje to právě €201. Ty se nemůžeš připojit na ebay?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
voodoo volts k tomu nieje,a ked uz som pritom doplnim aj zvysok:
karta nieje funkcna,predtym (vraj) funkcna bola,ale byvaly majitel (nie predajca ale ten kt ju mal pred nim) sa snazil flashnut BIOS a odvtedy karta nebootuje.predajca s nou neskusal nic robit lebo je paranoicky.karta pochadza zo serie kt ma sa dobre taktuje (dobre pamete)..
nicmene to ze predtym bola funkcna nemusi byt pravda
s najvecsou pravdepodobnostou by to flash spravneho BIOSu spravil,ale aj tak by sa ti ju asi nepodarilo vydrazit za "normalne" peniaze,je to totiz vyhladavana revizia a diehardi po nej pojdu."obycajna" 6k je pre "bezneho" uzivatela lepsia
ps47 píše:voodoo volts k tomu nieje,a ked uz som pritom doplnim aj zvysok:
karta nieje funkcna,predtym (vraj) funkcna bola,ale byvaly majitel (nie predajca ale ten kt ju mal pred nim) sa snazil flashnut BIOS a odvtedy karta nebootuje.predajca s nou neskusal nic robit lebo je paranoicky.karta pochadza zo serie kt ma sa dobre taktuje (dobre pamete)..
nicmene to ze predtym bola funkcna nemusi byt pravda
kdyby byla za 2K tak bych do ni sel, stejne; pokud bych ji nenaflashoval jako sekundarni; ji musel dat nekomu na pradelani v programatoru, nevim jestli by mi to nekdo u tak vzane karty delal zadarmo
Taskr píše:A na týhle revizy už nejsou žádný problémy s FSAA 8x? A co nějaký DX hry, ty na tom šlapou už všechny dobře?
funcna karta s pci reworkom (prveho alebo druheho stupna) pochadzajuca z poslednych troch revizii,za predpokladu ze mas kompatibilnu zakladnu dosku funguje s 8x FSAA (glide/opengl/dx) bez problemov.gary donovan by povedal,"dead stable"
kompatibilita s hrami je taka ista ako u voodoo5 5500,resp mierne lepsia,pretoze niektore hry uz na 5500vke nebehaju prave svizne,a vyssi vykon 6k ti v tomto pripade pomuze..