cena (aj s postovnym do CZ) 350Kc.
P: dead Voodoo5 5500AGP
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P: dead Voodoo5 5500AGP
..zajtra bude este pre istotu otestovana v dalsom kompe,ale podla mna je mrtva ako kus bridlice,v mojom voodoo kompe neda ani tuka (ano molex som pripojil
)..takze co tu vlastne mame.klasik voodoo5 5500agp,bez prislusenstva,toshiba memory,vrtule v slusnom stave,kovova zaslepka dokonca vo vybornom (ak niekto potrebuje na v5 6k
).zda sa ze kartu niekto poriadne modol (pamete/BIOS su cele od teplovodivej pasty),takze predpokladam ze duvodom nefunkcnosti je neuspesny (alebo az prilis uspesny
) overclock.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
datum vyroby ti teraz nevymyslim pretoze karta je u byvaleho sefa,ten ju este mal otestit vo svojom kompe ale na to sa budem musiet vykaslat pretoze ju chcem predat este tento rok,takze ju definitivne predavam ako dead..ake ma priznaky? presne ako ta predtym,v kompe v ktorom mi bez problemov bezia dve v5 a jedna v4 neda ani tuka,tj vrtule sa rozbehnu ale system hlasi ze nenasiel graficku kartu.tak isto sa hlasi v5 bez pripojeneho napajania,ale na to som si teraz dal extra pozor,takze tym to nebude.
zatial to ma Kayman (za 300Sk),ak ho chces prebit tak musis prihodit na 400Kc (Kayman totiz neplati postovne,preto to ma lacnejsie.ak to chces matematicky 350Kc=200Kc karta+150Kc postovne,ja za kartu dostanem 200Kc=300Sk=cena kt plati Kayman,tj ak ho chces prebit musis dat 300Sk tj 200Kc+150Kc postovne+50Kc prihodenie=400Kc.drobne plus minus.ja stale tvrdim ze za CSSR to bolo najlepsie
)..
zatial to ma Kayman (za 300Sk),ak ho chces prebit tak musis prihodit na 400Kc (Kayman totiz neplati postovne,preto to ma lacnejsie.ak to chces matematicky 350Kc=200Kc karta+150Kc postovne,ja za kartu dostanem 200Kc=300Sk=cena kt plati Kayman,tj ak ho chces prebit musis dat 300Sk tj 200Kc+150Kc postovne+50Kc prihodenie=400Kc.drobne plus minus.ja stale tvrdim ze za CSSR to bolo najlepsie
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Muhehe... a co kdyby jsi tu V5ku poslal mě, že by ležela vedle té TV
))) (kua jak začnu trochu vnímat, tak jsem zase neuvěřitelně vtipný...)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Plišek a AAVIDy si rozeberte, chci ji:
1) Kvuli oboum napalmům (díky velmi inteligentnímu stoobiho návodu na LCD PSone jsem si poškodil RAMDAC na V5
)
2) Pamětem
3) jednomu MOSu
4) Cívkám co jsou v napájení (doufám že jsou OK)
Nechci aby si mi ho posilal do Ciech, posles ho misovikgb a on mi prepaji jadra
1) Kvuli oboum napalmům (díky velmi inteligentnímu stoobiho návodu na LCD PSone jsem si poškodil RAMDAC na V5
2) Pamětem
3) jednomu MOSu
4) Cívkám co jsou v napájení (doufám že jsou OK)
Nechci aby si mi ho posilal do Ciech, posles ho misovikgb a on mi prepaji jadra
Já asi budu muset napsat FAQ: "Jak oživit nefunkční (nejen) 3Dfx kartu"ps47 píše:datum vyroby ti teraz nevymyslim pretoze karta je u byvaleho sefa,ten ju este mal otestit vo svojom kompe ale na to sa budem musiet vykaslat pretoze ju chcem predat este tento rok,takze ju definitivne predavam ako dead..ake ma priznaky? presne ako ta predtym,v kompe v ktorom mi bez problemov bezia dve v5 a jedna v4 neda ani tuka,tj vrtule sa rozbehnu ale system hlasi ze nenasiel graficku kartu.tak isto sa hlasi v5 bez pripojeneho napajania,ale na to som si teraz dal extra pozor,takze tym to nebude...
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.