legendgrafix 2.2.0+koolsmoky v SLI

SW diskuze o 3dfx , ovladače , tweaky atd...

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Odpovědět
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

legendgrafix 2.2.0+koolsmoky v SLI

Příspěvek od BOSS »

na jednu kartu som nahodil legendrafix a na druhu koolsmoky...mohli by mi takto bezat v sli..?? :twisted:
486 dx4
Voodoo I, II, III
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

muzes to zkusit :)
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

tak uz to mam..zapol som v registri sli mismatched a uz to bezi :twisted:
486 dx4
Voodoo I, II, III
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

:shock: WTF.
To jako máš ten D3D z legendgrafix a glidy z Koolsmokyho, nebo jak tomu mám rozumět? Jinak driver nebude běžet na každý kartě jinej, alespoň co vím ze svých zkušeností, tak tam bude ten, kterej si tam nahrál jako poslední, u tý druhý karty bude jen jinej popisek ve správci zařízení, jinak soubory budou používat asi ty samý. Ale zajímalo by mě, jestli budou fungovat ty glidy z koolsmokyho na takovym driveru, jako je legendgrafix.
Já to jen tak neotestuju, na kompu co testuju voodoo mám win98, protože V2 tam aspoň u mě podává mnohem vyžší výkony, než v XP a to s jakymkoliv driverem, a taky je to ve win98 stabylnější, hlavně SLI.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

XAN píše:soubory budou používat asi ty samý.
Určitě, protože se při instalaci druhýho driveru přepíšou :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

no-X píše:
XAN píše:soubory budou používat asi ty samý.
Určitě, protože se při instalaci druhýho driveru přepíšou :-)
asi mate pravdu :wink: , ale v hardwari mam stale , ze jedna karta je koolsmoky a druha legendgrafix.... :lol:
486 dx4
Voodoo I, II, III
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

nazov tam bude taky,aky je v inf subore.ked tam chces mat 2x gf7800gts,ziaden problem,prepis a budes mat..voodoomage vlastne instaluje ovladac len pre primarnu karty,druha pouziva iba glide,takze tam mozes de facto strelit hocico..sekundarna karta dokonca nemusi ani byt nainstalovana a bude to fungovat.glide totiz nepotrebuje mat kartu nainstalovanu,staci ked ma samotnu glide library a memory mapper a glide aplikacie pobezia.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
BOSS
Zlobidlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

ps47 píše:nazov tam bude taky,aky je v inf subore.ked tam chces mat 2x gf7800gts,ziaden problem,prepis a budes mat..voodoomage vlastne instaluje ovladac len pre primarnu karty,druha pouziva iba glide,takze tam mozes de facto strelit hocico..sekundarna karta dokonca nemusi ani byt nainstalovana a bude to fungovat.glide totiz nepotrebuje mat kartu nainstalovanu,staci ked ma samotnu glide library a memory mapper a glide aplikacie pobezia.
to mi akoze pobezi SLI aj ked druha karta nebude vobec nainstalovana.?
486 dx4
Voodoo I, II, III
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ano.glide nieje priebercivy..inak medzi nami voodoomage pouziva glidy z koolsmokyho,takze je to v podstate prast ako uhod..
ObrázekObrázek
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

2 XAN: a co je to za komp na to testovani v2? ja bych asi 98ky na athlona 64 nenarval :)

2 ps47 to muzu potvrdit porovnaval sem si ty soubory :)
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Opty píše:2 XAN: a co je to za komp na to testovani v2? ja bych asi 98ky na athlona 64 nenarval :)

2 ps47 to muzu potvrdit porovnaval sem si ty soubory :)
Ten druhej PC provozuju teď zhruba na XP2500+ (Thoroughbread 2100mhz 20x105)

A proč na A64 win98 ne? Na A64 mám jak 98, tak XP. A prostě a jednoduše, když chci hrát UT s V2 SLI tak bootuju do 98, protože je to tam prostě rychlejší. A to znatelně. V náročnejch situacích třeba 18vs30 fps. A k tomu všemu tam mám lepší driver na zvukovku, on totiž Creative nedokázal udělat pořádný drivery na SB4.1 digital pro XP. Ve win98 to hraje líp(třeba hudba) a v XP to dokonce v novejch hrách jakoby přeskakuje a musim vypnout kompletně akceleraci, takže žádný EAX se nekoná a to je na zvuku taky dost pozna(poslední aktualizace driveru asi 3 roky dozadu). Jinak mám pořád ještě win98se radši, než XP. Kdyby Nvidia dokázala udělat takovejch driver na chipset, na kterym by pod win98 nebyla NV40 nestabylní, mám je jako primární OS doteď. Zajímavý, že Nforce3 a NV40 to prostě nejde, ani kdybych se pos***. Ale jakmile NV40 dám do toho druhýho kompu, kde je něaká KT133, jde ve win98 v pohodě, stejně jako když dám jinou grafiku do toho prvního. Ale stejně je už jedno jistý - budu říkat zlatý XP, až se začnou rozšiřovat Longhorn, tedy Vista.
Naposledy upravil(a) DOC_ZENITH/XAN dne sob lis 05, 2005 11:09 pm, celkem upraveno 1 x.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

mam presne ten isty problem-proste neexistuje ovladac na chipset kt by mi umoznil naplno pouzivat primarnu grafiku pod win9x.je to skoda,xp stale na vecsinu veci nepotrebujem..
ObrázekObrázek
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

tak sem udelal mensi pruzkum a ty 98ky by tam teda mely jit... ale to budu muset udelat poradek na disku a mensi repartitioning :) doufam ze se mi zas nepokakaj xpcka jako minule...

(puvodni prispevek: nainstaluju 98ky na sata disk?)
Naposledy upravil(a) Opty dne ned lis 06, 2005 11:39 am, celkem upraveno 2 x.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

quick search na google uvadza ze na win98se a vyssie by to malo ist.ale ako to sa ma nepytaj :roll:
ObrázekObrázek
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

ps47 píše:quick search na google uvadza ze na win98se a vyssie by to malo ist.ale ako to sa ma nepytaj :roll:
uz sem to taky zjistil :) uvidime...
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

A proč byto jako nemělo jít? Já mám teda na desce jak SATA v southbridge (ICH5R), tak ještě v SIL3112 (onboard). Nevím, jak ten Silicon Image, ale disky na SATA ICH5R se tváří jako normální IDE...
SIL3112 se tváří jako SCSI, ale ot je jen otázka ovladače. I kdyby neexistoval pod w98, tak to pojede, akorát v real modu...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

ja mam disk na sil (ted si nejsem jisty presnym oznacenim) takze se to tvari jako scsi... muzu ho zkusit dat primo na nv ale mam trosku obavy aby se zas ve winxp nic nepodelalo :)

a ty 98ky... nevim proc ale proste sem mel takovy pocit ze tam nepudou a ani sem zatim nemel duvod o tom vic premyslet nebo to zkouset ale ted uz mam thx 2 XAN :mrgreen:
Opty
Linux user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

wizzy píše:A proč byto jako nemělo jít? Já mám teda na desce jak SATA v southbridge (ICH5R), tak ještě v SIL3112 (onboard). Nevím, jak ten Silicon Image, ale disky na SATA ICH5R se tváří jako normální IDE...
SIL3112 se tváří jako SCSI, ale ot je jen otázka ovladače. I kdyby neexistoval pod w98, tak to pojede, akorát v real modu...
tak sem to hodil na nv (sb) a nic se nestalo! :shock: porad se to tvari jako scsi pritom kdyz sem ten komp skladal a mel sem to pripojene na tom sb tak se to tvarilo jako ide... ale to bylo asi poprve a naposled :lol:

vrtal sem se v biosu ale nenasel sem nic co by toto chovani ovlivnovalo :(

EDIT: tak sem si procetl i manual a nikde nic...
Odpovědět