ty byl skoro FAKE ve stylu tvé V4 betano-X píše:Mě se to hned zdálo ňáký divný
Asi už se z toho zblázním =-O viz obrázek ;-) (3dfx hw pics)
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Něco málo k pamětem a V3 MCM:
popis technologie WLCSP. Původně to byla no-xova domněnka (kterou mi bez nátlaku vnutil) použití WLCSP pouzder a čím víc nad ní přemýšlím tím mě to připadá víc možný
WLCSP a GF2MX podle toho bych rekl ze se pod V3 vlezou 4ři pouzdra a jeste zbyde misto na vyvody GPU
//edit: ted se divam sou tam trosku jiny obrazky, ze by to tak rychle zrusili?
popis technologie WLCSP. Původně to byla no-xova domněnka (kterou mi bez nátlaku vnutil) použití WLCSP pouzder a čím víc nad ní přemýšlím tím mě to připadá víc možný
WLCSP a GF2MX podle toho bych rekl ze se pod V3 vlezou 4ři pouzdra a jeste zbyde misto na vyvody GPU
//edit: ted se divam sou tam trosku jiny obrazky, ze by to tak rychle zrusili?
Naposledy upravil(a) -HoNY- dne pon čer 27, 2005 4:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No počkej, nevnutil, pouze jsem namítal, že tohle je nejmenší běžně dostupné balení, takže by se pro podobný účely mohlo hodit. To ale neznamená, že musí být použité Ani nevím, jestli je to vůbec technologicky možný.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Prakticky všechno, co jsem nalinoval do tohohle threadu, patří jednomu člověku. Hádat můžeš třikrát, ale asi to trefíš napoprvý
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
uz sem to trefil od par postu vis ale zajmalo by me jaky sou podminky toho ce ma ze vymeni... par karet by me opravdu zajmalono-X píše:Prakticky všechno, co jsem nalinoval do tohohle threadu, patří jednomu člověku. Hádat můžeš třikrát, ale asi to trefíš napoprvý
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné kousky, slint slint.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...