To je snad dobře ne? Fixnuli (aspoň doufám) bugy relativně dobré 59 a nazvali ji 1.0.ps47 píše:heh,tak zda sa este nieje vsetkemu koniec: http://www.3dfxzone.it/news/puntatore.php?uid=7461
SFFT driver-new releases/changelog/troubleshooting
-
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte, jak je na tom poslední verze 1.2? Nějaký šmejd se mi zabydlel v PC tak budu muset v nejblyžší době reinstalovat winXP, tak přemýšlím, jaký nej driver hodit na Voodoo5. Díky za info.
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
Vstupy do registru právě nefungovaly, což mi vůbec nejde do hlavy, nefungoval ani refresh selection v ut.ini, kterej mi to zatim pro glide vždy měnil. No to je jedno, voodoo comp momentálně neni provozuschopnej.ps47 píše:to sa moze vyskytnut,na 100% to riesi voodoo frequency selector alebo pridanie prislusnych vstupov do registra.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uz som to tu hodnu chvilku neupdatoval (hanba mi) takze linkujem rovno najnovsi SFFT 1.5
zbezny pohlad na ovladac-updaty na d3d jadro a glide,unifikacia opengl (cisto mesafx,uz ziadne icd alebo opengl interceptor,tzn vsetky karty od velo100 az po v5 6k uz pouzivaju rovnake subory)..
zbezny pohlad na ovladac-updaty na d3d jadro a glide,unifikacia opengl (cisto mesafx,uz ziadne icd alebo opengl interceptor,tzn vsetky karty od velo100 az po v5 6k uz pouzivaju rovnake subory)..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.falconfly.de/cgi-bin/yabb2/Y ... 1268949568
posledny sfft ovladac plus novy opengl ovladac TitaniumDFX (opengl1.3 kompatibilny).zaujimave je,ze ovladac nevyuziva glide (doterajsie opengl ovladace boli de fakto vsetko iba wrappery na glide2x/3x).ovladac je (podobne ako mesafx) optimalizovany pre novsie opengl hry,pre stare je icd/wickedgl stale najlepsia volba.ovladac je zdarma,ale autor velmi odpruca aby uzivatelia zvazili dobrovolne prispevky,obzvlast ak maju zaujem o nejaky dalsi seriozny vyvoj (je nutny dalsi hardware,a ten je malokedy zadarmo).
autor nieje v 3dfx ovladacoch novacik,ma na ucte legendgrafix v2 driver (pomerne funkcny v2 ovladac podporujuci d3d pod winxp) a thundergl (nedokonceny 3dfx opengl ovladac,v podstate pre-alpha verzia titaniumdfx).a ano,evidentne si libuje v honosnych nazvoch
posledny sfft ovladac plus novy opengl ovladac TitaniumDFX (opengl1.3 kompatibilny).zaujimave je,ze ovladac nevyuziva glide (doterajsie opengl ovladace boli de fakto vsetko iba wrappery na glide2x/3x).ovladac je (podobne ako mesafx) optimalizovany pre novsie opengl hry,pre stare je icd/wickedgl stale najlepsia volba.ovladac je zdarma,ale autor velmi odpruca aby uzivatelia zvazili dobrovolne prispevky,obzvlast ak maju zaujem o nejaky dalsi seriozny vyvoj (je nutny dalsi hardware,a ten je malokedy zadarmo).
autor nieje v 3dfx ovladacoch novacik,ma na ucte legendgrafix v2 driver (pomerne funkcny v2 ovladac podporujuci d3d pod winxp) a thundergl (nedokonceny 3dfx opengl ovladac,v podstate pre-alpha verzia titaniumdfx).a ano,evidentne si libuje v honosnych nazvoch