Next-gen Games
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..inak konecne som pochopil o com su hry ako napr modern warfare3-toto totiz niesu first person shootery,toto su interaktivne (akcne) filmy,tzn uplne nova kategoria,majuca s fps spolocne iba to ze su z pohladu prvej osoby.cize nema zmysel sa rozculovat,pretoze sa porovnavaju jablka s hruskami..
pamatnici si mozno spominaju ze interaktivne filmy sa pokusali prerazit uz kedysi,ale takmer uviverzalne to bol odpad..zda sa ze sa im to podarilo az teraz.
pamatnici si mozno spominaju ze interaktivne filmy sa pokusali prerazit uz kedysi,ale takmer uviverzalne to bol odpad..zda sa ze sa im to podarilo az teraz.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ma od interaktivneho filmu daleko. interaktivny film je seria preddefinovanych scen nasledujucich po sebe vo vopred zadanom poradi,ktore mozes spravne vyriesit prave jednym sposobom,a ak sa ti to nepodari,hra ta vrati o kus dozadu a necha ta prislusnu sekvenciu opakovat,kym ju neurobis "spravne". cize skorej toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek:_Borg
neo shooter pridava moznost pohybu jednym smerom (dopredu),ktory je (viac menej) kontrolovatelny hracom.
neo shooter pridava moznost pohybu jednym smerom (dopredu),ktory je (viac menej) kontrolovatelny hracom.
http://www.ea.com/syndicate
hráli jste první díl? Ten bude mít s tímhle společné asi jen název a cyberpunk žánr
hráli jste první díl? Ten bude mít s tímhle společné asi jen název a cyberpunk žánr
trochu mimo, ale nevím kam to dát
http://games.tiscali.cz/tema/kickstarte ... cape-58455
co byste řekli na financování kvalitního herního studia na vytvoření např System shocku v novém kabátu? Nemám na mysli ty dnešní sračkoidní remaky, ale takové výtvory, které by uvítali fanoušci
http://games.tiscali.cz/tema/kickstarte ... cape-58455
co byste řekli na financování kvalitního herního studia na vytvoření např System shocku v novém kabátu? Nemám na mysli ty dnešní sračkoidní remaky, ale takové výtvory, které by uvítali fanoušci
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pruser so system shockom (1 aj 2) je ten, ze akykolvek pokus o remake bude okamzite usmazeny vlastnikmi autorskych prav. EA aj Square su v tomto povestni-pripominam ze posledny pokus po ohlaseni nevydrzal ani dva tyzne.cize akykolvek remake by musel prebiehat v uplnom utajeni az do releasu (pretoze ked je nieco raz na p2p,tak to uz odtial nedostane ani sam cert rohaty),co nieje velmi unosne,nehovoriac o tom ze nemozes verejne ziadat o nic..
mimochodom,som zvedavy aka mela sa strhne ked na svet vystrelia upravene zdrojaky dark enginu a patch na nich postaveny.
mimochodom,som zvedavy aka mela sa strhne ked na svet vystrelia upravene zdrojaky dark enginu a patch na nich postaveny.
http://madbrahmin.cz/index.php?id=home&news=1274
proč mám pocit, že Kickstarter dopadne jako majitel Megauploadu?
kterýho vydavatele by tenhle projekt nesral?
proč mám pocit, že Kickstarter dopadne jako majitel Megauploadu?
kterýho vydavatele by tenhle projekt nesral?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Next-gen Games
..predpokladam ze vacsina uz zaregistrovala ze je potvrdeny Thief4 - resp iba Thief, kedze sa jedna o kompletny reboot (pritomnost mechanickeho oka naznacuje, ze dejovo bude zrejme spadat pod povodny druhy diel). s cim plne suhlasim, trojka vsetko pekne uzavrela, a na dalsie pokracovanie uz vela miesta naozaj nezostalo (iba ak velmi nasilu). zatial to vyzera slubne, aj ked ubercool akcne sekvencie si mohli naozaj odpustit, make-up tiez, garderobu v style assassins creed ditto. iny voice actor tiez nepotesi (ked sa povie Garrett tak to skratka znamena Stephen Russell). inak to ale nevyzera zle, a predpokladam ze to bude hra ktora ma konecne prinuti k upgradu (nenalomil ma ani DE: HR, prekvapivo ani Hitman5, ale ked sa k tomu prida este aj Thief, tak uz skratka budem musiet).
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mno neviem.
bude to hovadina...good for me, nebudu si muset pořizovat výkonější sestavu
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vraj ma byt aj 1999 mod(e), takze s finalnym hodnotenim pockam az ked si to zahram osobne. nimene komunita zatial prilis nadsena nieje.
Eidos Hitmana Absolution podělal, stejně tak DE:HR předtím, tak nevidím důvod proč by to nemohlo dopadnout stejně i s Thiefem.
-
- Certifikovaný fanATik
- Kontaktovat uživatele:
Jak konkrétně podle tebe Eidos podělal DE:HR?
stejná otázka na Hitman Absolution... ptal jsem se kamaráda a ten řekl, že je to jeden z nejlepšíh Hitmanů co je...
Vůbec mi už poslední dobou připadá, že zastáváš názor nová hra = špatná hra a jen se snažíš vyvolat napětí v diskutujících, aniž bys ty hry dohrál nebo spíše lépe vůbec hrál.
Vůbec mi už poslední dobou připadá, že zastáváš názor nová hra = špatná hra a jen se snažíš vyvolat napětí v diskutujících, aniž bys ty hry dohrál nebo spíše lépe vůbec hrál.
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)