Co s V2 čipy z ebaye?

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

no-X píše:48 čipů, to je na dvě Mercury ;-) A Mercury taky není k zahození :D
jo a sestivrstvý PCB budem vyrabet lisovánim zehlickou :lol:
no-X píše:Nezkusíme to?

Pokud by nás bylo aspoň 5, mohli bychom se dohodnout na max. částce $35 celkem (880Kč) - to by bylo cca 180Kč na jednoho (tj. 180Kč za cca 48 čipů) + pošta. To docela de, ne?

za mě - šel bych do toho, pokud nás bude min. čtyři nebo pět

samozřejmě to nemusí vyjít a někdo za to vyhodí $200, ale taky se už stalo, že IBM Daytona byla prodaná asi za $10... :roll:
du do toho svama i kdybych je mel nakonec pridelat jen na zachodovy prkniko :oops:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..so mnou pocitajte,ja som za kazdu srandu ako vzdy.je nas uz 5?
(no-X,ps47,-HoNY-,Oblak,Ren?)

este sa dohodnut na max cene (ja by som dal tak max 15$ za seba),a ja sa uz postaram o zvysok :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ok, takže každý napište, kolik dáte max. BEZ POŠTY (ať to můžeme nějak posčítat a víme, kam až přihazovat).

já: $10 (+adekvátní část za poštu)

A jak to pak rozdělíme když to dobře dopadne? Každýmu pětinu čipů za pětinu ceny? Souhlas?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
wizzy
Quiz master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Já se taky hlásím :-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

super, tzn. nižší cena pro každého :-) Dokud na každého vyjde alespoň jeden celý čipset, je to OK :D
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

podla toho kolko bude prislusny zaujemca ochotny dat,kalkulacka mi este funguje takze nebude problem rozdelit chipy podla toho kto kolko dal.potom by som to asi poslal no-Xovi a ten by to rozposlal ostatnym,usetri sa na postovnom :wink:

v kazdom pripade v priebehu nasledujucich 24 hodin je potrebne dat dokopy presny pocet ludi a kolko su priblizne ochotni dat..

zalozim extra topic :wink:
ObrázekObrázek
Oblak
Bc.

Příspěvek od Oblak »

no, kua, nedá se někde sehnat prázdné PCB na mercury ????? :?: :twisted: nejlépe na více?
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Oblak> jj, sezen blueprinty Rampage a jdeme do toho..;-)
no-X> Pokud by nas bylo 5, bylo by to na jednoho 96 chipu.
-HoNY-> Zadny nazehlovani nebude a napis se sem: viewtopic.php?t=795
A jeste jednou Oblak> :-) Skoda, ze se takovyhle srandy nekde nevalej, co? ;-) Postavime si vlastni, nebuj..
Oblak
Bc.

Příspěvek od Oblak »

RENE,

doufám že to myslíš vážně. :wink:
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Oblak> Oboji myslim vazne..Dokonce myslim, ze jadro 180nm technologii vyrobi i tady v Bananistanu..Nezminil ses tu nekde, ze mas posledni dny V5 6k schovanou nekde v supliku? Byt Tebou, mozna bych si ji pomalu vyndal a pripravil, nikdy nevis, kdy se bude hodit...;-)

Zajemci o 3Dfx chipy> Ano, mam v umyslu neco z nich spachat a netajim se tim, ze jsem mel puvodne zalusk na celou zasilku, ale co, prece nebudu sobec..:-) Soucasne bych ale chtel upozornit i na uskali, ktera mnohdy neprijdou v prvni chvili na mysl. Pokud bychom stvorili napr. AGP V2SLI s 3xTMU 108MB SGRAM/SDRAM, coz by bylo mozne, bude to krasne monstrum na ozdobu. Nebo se tu nekdo z Vas citi na to, napsat driver? Ja bohuzel ne, a pokud ano, trvalo by to urcite stejne dlouho, jako vyvoj samotne karty. A stavet V2 je myslim zbytecne, preci jen jich je dost k mani. Postavit Alchemy? Bez funkcniho vzorku (nebo dokonce blueprintu:-) bohuzel nelze. A to nemluvim o tom, ze vyvoj takove karty v domacich podminkach spolkne okolo 50k jen na materialu, vzorcich a deskach. Jinymi slovy, ve vetsine pripadu 480 chipu znamena jen krabici plnou haraburdi..;-)
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Třeba mě by zajímalo, jestli je vůbec na kartu s jiným počtem TMU třeba jiný driver. V2 nemá BIOS... není možné, že si CK nadetekuje počet BE (TMU) sám? Pochybuju totiž, že pro plánovanou LE verzi V2 s jedinou TMU by byly třeba speciální drivery - předpokládal jsem, že jsou univerzální... Stejně tak na SLI nejsou třeba speciální drivery - zadetekuje se automaticky a běhá.
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Plus to, ze treba zminene monstrum AGP V2SLI s 3xTMU 108MB SGRAM/SDRAM bude karta, ktera porad udela max. 1024x768 s podporou technologii obyc V2, vlastne to bude jen o kapku rychlejsi V2SLI. Mysli si nekdo, ze se to vyplati?
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

no-X píše:Třeba mě by zajímalo, jestli je vůbec na kartu s jiným počtem TMU třeba jiný driver. V2 nemá BIOS... není možné, že si CK nadetekuje počet BE (TMU) sám? Pochybuju totiž, že pro plánovanou LE verzi V2 s jedinou TMU by byly třeba speciální drivery - předpokládal jsem, že jsou univerzální... Stejně tak na SLI nejsou třeba speciální drivery - zadetekuje se automaticky a běhá.
Dobra pripominka, mrku na to. A co Alchemy? :-)

//edit: Spatnej priklad..Spis Obsidian 2 AGP.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Upřímně - já nedokážu odhadnout, do jaké míry se ta třetí TMU dá využít, nebo do jaké míry by kartě pomohlo, kdyby každá TMU měla víc než ty 4MB. Pokud ty 4MB nejsou zrovna dostačující a neustále se přes sběrnice tahaj další a další textury, tak by to mohla být brzda a mohlo by to pomoct. Jenže jaká je realita vědí asi jenom zaměstnanci 3Dfx (nebo ani ti ne? vlastně jsem neviděl žádný prototyp V2 se třemi TMU nebo s velkou pamětí... i celá slavná Mercury má jen 2TMU/CK a 12MB na čipset = 4MB na TMU) :?

EDIT: Obsidian 2 AGP? Ty bys to dělal pro AGP? Jestli chceš, můžu se zeptat, jestli běhá se standardním V2 driverem...
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Nevim, s takovou tunou chipu (pokud bychom je ziskali) si muzeme vymyslet, co z nich postavit..Samozrejme nepredpokladam vyvoj vice nez jedne karty.

Na tohle vsechno se da postavit testovaci board, kde se da ladit, zkouset, testovat, pridavat a ubirat...Ale jeho vyvoj znamena to same, co jsem napsal pred chvili, a ruku na srdce, ma to s V2 chipy cenu?

jj, pomyslel jsem na AGP verzi, PCI asi moc smysl nema. Pridalo by se 2D jadro a ejhle, nova graficka karta je na svete. A vim, ze tam venku je spousta lidi, ktera ma zkusenosti s psanim 3Dfx driveru, nerikej, ze by nekdo z nich za jednu takovou kartu driver nenapsal..? :-)
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Od anarchisty to asi zni podivne, ale nemohl bys to tu splitnout? :-)
Kazdy sem pak muze hodit, co si mysli, ze je dobry napad s chipy udelat.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Rozděleno
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

prave som dostal odpoved ohladne postovneho,je to 30$.moj osobny nazor je ze pokial dokopy nebudeme mat aspon 100$,sance na vyhru je nizka.zvysujem svoj vklad na 20$ :twisted:
ObrázekObrázek
Ren
VIP

Příspěvek od Ren »

Pokud nas bude 6, je posta US$5 na kazdeho. Zatim mas potvrzenych US$45 (-HoNY- se jeste nevyjadril a Vlask mozna zvazuje?) a ja se prispusobim potrebe.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Já bych do toho poštu zatím nemíchal, přece každý souhlasil, že by úměrnou část zaplatil.
Odpovědět