Forum Upgrade
Moderátor: Moderátoři
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Forum Upgrade
prinajhorsom by sa to dalo prezit, nemyslim ze pre cudzincov sme prilis zaujimavi. resp pokial by niekto taky naozaj mal zaujem, tak si snad cez google translate nejak poradi.
Plugin je sikovnej, umi otazku pro kazdej instalovanej jazyk zvlast. Dal jsem tam teda tu jednoduchou s prstama, chytrej bot by si poradil, tak snad bude vetsina uplne blbejch.
Tak jsem dohledal tu sirku, ta kaskada je ted hodne jina. Driv to bylo tak, ze sirka fora nesla pod 750px, pri mensim okne se proste zobrazily scrollbary. Dneska se hodne hledi na responzivni design, a v ramci zmen tohle omezeni zmizelo, ale zase se objevilo omezeni na max sirku 1100px.
Muzu mu klidne pridat, na druhou stranu bych skoro rekl, ze je to dost, neni? Zalezi na surfovacich zvycich, ja jsem z tech obrich monitoru navyklej nikdy nemit maximalizovany okna, tak jsem si toho nevsiml, kdo bude surfovat na takovym typickym notasu, rozdil ani nezaznamena.
Ve 4k s 200% scalingem, coz proporcne odpovida HD, je to v maximalizovanym okne na cca 70% sirky, coz je vcelku typicky layout.
Muzu mu klidne pridat, na druhou stranu bych skoro rekl, ze je to dost, neni? Zalezi na surfovacich zvycich, ja jsem z tech obrich monitoru navyklej nikdy nemit maximalizovany okna, tak jsem si toho nevsiml, kdo bude surfovat na takovym typickym notasu, rozdil ani nezaznamena.
Ve 4k s 200% scalingem, coz proporcne odpovida HD, je to v maximalizovanym okne na cca 70% sirky, coz je vcelku typicky layout.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam na kazdej strane cca 400 volnych pixelov, forum je na 1100, takze zabera menej ako 60% sirky obrazovky. pouzitelne, ale este kusok viac by nezaskodil - napr systemshock.org to ma nejakych 325|1250|325 (co je 65% forum, 35% volne), myslim ze je to o dost lepsie (tipujem ze to je stavane na to, aby sa to v pohode zobrazilo na monitore ktory ma na sirku 1280 pixelov, s nizsim sa uz nepocita).
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
yup, z mojej strany takto kludne dalsich 10 rokov.
Super. Musim rict, ze me uplne potesilo to tu takhle uklidit, opatchovat a vubec se postarat o tohle mrtvy forum o mrtvy 3Dfx, jak o nas kdysi nekdo, kdo uz je nejspis mtvej, prohlasil..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nie sme mrtvi, iba odpocivame.
diky este raz.
diky este raz.
tiez sa pripajam k podakovaniu, vyzera to v ramci moznosti vyborne.
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Vdaka za upgrade, som rad, ze sa vsetko v pohode podarilo. A pridavam plusove body za rozumnu mobilnu temu
3Dfx Voodoo4 4500 AGP 32MB VRAM
To som tak nejak predpokladal, ale stále, je to za mňa príjemný bonus
3Dfx Voodoo4 4500 AGP 32MB VRAM
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prave som si vsimol ze ked sa na linku navratu na prislusne subforum nabehne kurzorom mysi, tak ma modre zvyraznenie. nic dolezite, ale ak je to one-click fix..
Cece, kdybys videl, jak ja to prebarvovani splacaval v Notepadu..) Kupodivu, aniz bych moc ty kaskade, ktera tvori nas skin rozumnel, dokazal jsem to i najit a spravit docela rychle, tak si udelej Ctrl+F5 a je to tam.
Kazdopadne dobre ty, toho jsem si fakt nevsim.
Kazdopadne dobre ty, toho jsem si fakt nevsim.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, nepekny skill ktory som nabral za poslednu dekadu opravovania SS2, vsade si vsimnem KAZDU drobnost. vyborne ked kolega patchujuci Deus Ex potrebuje playtestera, ale celkom slusne mi to kazi immersion.
Presne tak, vubec bych to neoznacoval plosne za “nepekny skill”, vlastne v mym svete je to prevazne pozitivni.
Tenhle svet je plnej veci a hlavne lidi, ktery musi nekdo opravit nebo aspon ukazat na jejich chyby.
Tenhle svet je plnej veci a hlavne lidi, ktery musi nekdo opravit nebo aspon ukazat na jejich chyby.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hej, len mi to potom kazi radost z hier. *developer mode perma on*
Tak asi abys zacal delat do politiky a ne do her a jsi v pohode.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uurgh, ani nahodou, zase az takou sebanenavistou netrpim. a som si velmi isty ze tych 20-30 rokov ktore mi snad ostavaju (budem optimista) to na tych starych hrach a hardwari uz nejak doklepem.
popol na popol, prach na prach..
popol na popol, prach na prach..