novy driver pre voodoo2/xp podporujuci D3D (VoodooMage2)

SW diskuze o 3dfx , ovladače , tweaky atd...

Moderátoři: ps47, Vykupitel

zetka

Příspěvek od zetka »

takze po troch :!: dnoch stiahnute :lol:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..amen.nezabudni si zalohovat registre,driver nema uninstaller :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
zetka

Příspěvek od zetka »

tak som si ho narychlo nahodil,zatial nic moc,RTCW malo nejake ruzovkaste farby,D3D mi nejde :twisted: ,akurat sa monitor brutalne prepinal a 3dmark2001 skocil spat do windowsu :cry: ,skusal som aj serious sama,nejake nitro family a nic,pritom autor pise,ze exe subor treba mysou pretiahnut na voodoo ikonku,lenze nic :cry: , a este autor pise,ze 3Dmark2001 mu urcite slape,no neviem :? ,budem musiet prestudovat 3dfx.it forum,lenze moja anglictina :cry:
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Nic si z toho nedělej, já dopadl naprosto stejně :D
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
zetka

Příspěvek od zetka »

no-X píše:Nic si z toho nedělej, já dopadl naprosto stejně :D
ale ja chcem D3D pod XP :evil: ,ale asi kapitulujem :(
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no mne to fungovalo (thief2,final fantasy7/8 ),nic zvlastne som nespravil..este raz ale podotknem,tento ovladac je len pre single voodoo2! ak mas SLI a nainstalil si ten ovladac pre obe karty,tak ti to nepojede..musis to nainstalovat len pre jednu voodoo2 (primarnu)..
ObrázekObrázek
zetka

Příspěvek od zetka »

ps47 píše:no mne to fungovalo (thief2,final fantasy7/8 ),nic zvlastne som nespravil..este raz ale podotknem,tento ovladac je len pre single voodoo2! ak mas SLI a nainstalil si ten ovladac pre obe karty,tak ti to nepojede..musis to nainstalovat len pre jednu voodoo2 (primarnu)..
no hej,mam tam jednu geforce a jednu voodoo2 a nic :( ,zeby to tym bolo ze ty mas ATI a ja GeForce?mozno sa v D3D biju :?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no,pokial si nainstalil ten ovladac podla navodu,malo by to ist.geforce by problem byt nemala,teda aspon pokial viem..vykasli sa na 3dmark,tu hru este nikto nevyhral,a daj tam nejaku realnu d3d hru,napr. thiefa alebo tak,demo bude len par desitek mega..tie divne farby pri rtcw asi spusobuje glide2x/3x,bohvie aku verziu tam autor nacpal,skus si dat do system32 tie moje [url=http://www.inc_exe.szm.sk/glides_radeon.zip]overene glidy[/url] :wink:
ObrázekObrázek
zetka

Příspěvek od zetka »

no ako to vidim,najprv budem skusat opengl/glide hry s koolsmokyho ovladacmi :wink: ,potom az D3D.mozno ze pricinou blbej
funkcnosti je aj fakt,ze WinXP neznasa stalu zmenu viacerych driverov vo svojom systeme :evil: ,hm ale RTCW je opengl hra tak aku suvislost s tym maju glide2x a 3x?
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

lol,dost velku.voodoo karty totiz opengl priamo nepodporuju,a ulohou 3dfx opengl ovladaca (wickedgl,mesafx,minigl) je prelozit opengl na glide2x/3x :wink: ,takze to aky glide sa pouzije ma SAKRA vplyv (preto neodporucam pozivat tie koolsmokyho bety-napr. counter strike cez wickedgl funguje ok s 3dfx glide2x,ale daj tam koolsmokyho betu a vyraz blikajuce textury nadobudne iny rozmer :wink: ),niektore starsie glidy nemusia fungovat vobec,niektore zas sposobuju rozhasenie desktopu s dx9 radeonmi (glide2x/3x kt je odporuceny v FAQ je otestovany a 100% funkcny,ziaden strach).ked som si prvy krat nahodil voodoo2 SLI,neslapalo mi skoro nic,a trvalo mi skoro 3 mesiace kym som zistil ako vsetko funguje,ake opengl ovladace,glidy a envvary treba pouzit pre tu-ktoru hru aby vsetko slapalo tak ako ma (napr dnes som nahodil quake2-a po par testoch som zistil ze najlepsie to beha s 3dfx minigl a FX_GLIDE_SWAPINTERVAL=2.ziaden problem zistit optimalne nastavenie ked vies na co sa mas zamerat)..nieje to tazke ked sa v tom raz naucis chodit :wink:
ObrázekObrázek
zetka

Příspěvek od zetka »

to ps47:tisicere THANX,konecne zacinam chapat suvislosti 8) ,mam totiz voodoo2 velmi kratko a pomaly sa ucim :D ,preto moje lama otazky :oops:
zetka

Příspěvek od zetka »

znova som ich cez vikend nahodil,myslim tym geriho driver,ale pri spusteni D3D hry prepina sa monitor ako besny a nic,zaujimave je,ze
moj free antivir mi vypisuje,ze subor logov2fx.exe je trojan horse tr/psw.banpaes,nie je to divne?
s tym driverom som skoncil :twisted:
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

suhlas,este treba (hodnych) par verzii pockat :wink:
ObrázekObrázek
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..a mame tu novu verziu.obsahuje uninstaller,pridava podporu pre Q3D karty,a ked mate SLI tak sa ovladac nainstaluje spravne pre obe karty.a zda sa ze (podla jedneho uzivatela z 3dfxzone) by mohlo fungovat aj 1024*768 pod D3D (musim to este overit,je to totiz dost podivne)..
ObrázekObrázek
Odpovědět