Mercury/SBicka od Garyho
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
skorej to vyzera na nejaku sibnutu parodiu powerpuff girls (tiez to chodilo na CN).
cartoon violence's a fascinatin' thing.
EEE ani jeden netrefilps47 píše:skorej to vyzera na nejaku sibnutu parodiu powerpuff girls (tiez to chodilo na CN).
Je to sice z cartoon networku, ale menuje se to Grim Adventures of Billy&Mandy a specialne tohle je z 43 dilu My Fair Mandy kdy se jim rozpadne realita a oni se probudi jako Powerpuff Girls a leti zrovna zachranit den protoze Mojo Dojo si chce zajit do divadla bez vstupenky . Jinak receno nejlepsi serial co kdy davali na cartoon networku s brutalnima narazkama na jine filmy a krute cernym humorem.
Sbírka na http://vlask.vgamuseum.info/
vzhledove mozna, ale jde videt ze tohle uz je vic pocitacove delany...-HoNY- píše:Ale vzhledově se to dost podobáVlask píše: EEE ani jeden netrefil
Nicmene dejove je to uplne neco jineho - dexters laboratory je dost pro decka a jen par dilu snesou i dospeli. Powerpuff girls jsou uz hodne pro decka, ale tohle mi mistama pripada spis pro vic pro dospely nez pro decka.
Trosku sem checknul youtube a kdo to nezna tak si muze doplnit obzory - par linku na opravdu dobre dily (misty spis casti dilu):
http://youtube.com/watch?v=r9wBwvyDLZs
http://youtube.com/watch?v=KN2zzlYmdhg
http://youtube.com/watch?v=Uojl_WJCXpM
http://youtube.com/watch?v=iM4t9gQt9g4
Sbírka na http://vlask.vgamuseum.info/
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dobra sprava-colnici odpor nekladli,takze mercury mam doma bez dalsich poplatkov..spatna sprava je ze to neslo v krabici ale iba v obycajnom bublinkovom pytli-idem zistit kto to takto vyriesil (na 99% to spachala moja skvela sesternica ktora to preposielala-povodne to mala brat osobne,ale ked zistila ze balik ma neuveritelne rozmery 10x7x30cm a nehoraznu tonaz 1.9Kg tak sa na to vykaslala,vyvalila na mna pol tony stupidnych vyhovoriek a poslala to postou..a ak zistim ze to poslala bez skatule aby usetrila 5$ za postovne,tak dostane taku hubovu polievku ze sa na slovensku neukaze dalsich 10 rokov ),naozaj si nemyslim ze to bol Gary.AA modul to schytal poriadne,je mierne prehnuty a volne piny vyzeraju ako pokosena trava.samotne SBicka vyzeraju v pohode,pokrutene pliesky sa vyrovnaju bez problemov a ine stopy nasilia nenesu.jedna karta ma odpadnuty heatsink,ale tiez nic co by sa nedalo bez problemov vratit na miesto..
ozvem sa ked budem mat vsetky SBicka otestovane (do 48hodin,dufam)..
ozvem sa ked budem mat vsetky SBicka otestovane (do 48hodin,dufam)..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok,nastval som sa a uz je dotestovane..mimochodom,testil som to v zaloznej masinke s msi6168,a kedze v2 a v3 sa v jednom kompe neznesu,musel som tam dat v4pci,alebo inak povedane,ako dostat do jedneho kompu naraz styri 3dfx chipsety (1x v3 onboard deaktivovane,1x v4pci,2x voodoo2 na jednom boarde )..
obavam sa ze mam zlu spravu,iba dve SBicka su plne funkcne (q3d built-in test,d3d&glide 640*480*60Hz&1024*768*85Hz passed ok),zvysne dve nabehnu,ale vykazuje presne take artefakty ako na tom obrazku od Garyho.
jeden funkcny board si samozrejme nechavam,a kedze zvysne nemozem spravodlivo rozdelit,som nuteny dat ich ako aukcie..let the money do the talking
obavam sa ze mam zlu spravu,iba dve SBicka su plne funkcne (q3d built-in test,d3d&glide 640*480*60Hz&1024*768*85Hz passed ok),zvysne dve nabehnu,ale vykazuje presne take artefakty ako na tom obrazku od Garyho.
jeden funkcny board si samozrejme nechavam,a kedze zvysne nemozem spravodlivo rozdelit,som nuteny dat ich ako aukcie..let the money do the talking
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..nejake to bastlenie pre mercury,keby mal niekto (Hony) zaujem mrknut nejake tie schemy..
edit: pozeram zblizka na SBi pozeram,a co nevidim v blizkosti mercury riseru? dva porty s napismi VID OUT a INTERNAL PASS THRU.mam pocit ze pre cloveka co rad bastli ta absencia meduzy nebude az taka problematicka..
edit: pozeram zblizka na SBi pozeram,a co nevidim v blizkosti mercury riseru? dva porty s napismi VID OUT a INTERNAL PASS THRU.mam pocit ze pre cloveka co rad bastli ta absencia meduzy nebude az taka problematicka..
Are you looking for such an Mercury AA adapter or an adapter for the medusa 26 pin connector?ps47 píše:..nejake to bastlenie pre mercury,keby mal niekto (Hony) zaujem mrknut nejake tie schemy..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..only linked it as something interesting,I dont think I'll be lucky enough to get my hands on a working mercury anytime soon (my last attempt was not very successful-half the boards were busted,and I have ended selling them away,keeping only the best SBi board).but looking at the card closely,I have just noticed that the 200SBi looks like it has internal VGA&passthrough connectors,so its probably possible to put together an adaptor that would allow the card to use a regular pass-through cable (in a similar way Gary has modded those regular v2 connectors&floppy cables to work with his new mercury),avoiding the need to use the rare and expensive medusa cable.
I'll need some diagrams for that,lets hope someone from FF's will have them handy..
I'll need some diagrams for that,lets hope someone from FF's will have them handy..
You are in luck, I just went to the trouble a few weeks ago to pin everything out.ps47 píše:
http://www.thedodgegarage.com/3dfx/q3d_ ... out_lg.jpg
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
thats not it I'm afraid,see the picture:
see the two black conectors under the GENDAC chip,right next to the medusa connector? the upper one is marked VID OUT and the lower one INTERNAL PASS THRU (you should be able to read "pass" even from a picture of this quality).I think those could be used to attach regular VGA in/out connectors,thus avoiding the use of the medusa cable..just to be sure,we are talking about a single SBi here
see the two black conectors under the GENDAC chip,right next to the medusa connector? the upper one is marked VID OUT and the lower one INTERNAL PASS THRU (you should be able to read "pass" even from a picture of this quality).I think those could be used to attach regular VGA in/out connectors,thus avoiding the use of the medusa cable..just to be sure,we are talking about a single SBi here
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
oh.but I still think it should be possible to avoid the use of medusa somehow..somehow.
inak myslim ze to tu zacina byt viac hw orientovane,takze presun z bazara do hw sekcie.
Hony,pre teba mam jednu pomerne dobru spravu-tvoje polofunkcne Sbi je polofunkcne doslova-ked vypnes SLI (a tym padom celu slave voodoo dvojku),karta bezi bez artefaktov.co to znamena? ze chybne pamete budu niekde medzi tymi ktore chybaju na tomto obrazku (je to SBi bez slave voodoo2 chipsetu):
uz som dal dokopy masinku na testovanie Q3D kariet-ako som spominal,duron1000/k7s5a (jedna z mala dosiek ktora skousne voodoo2 agp bez toho aby sa dostala k slovu pilka na zelezo),384mb ram,40gb disk,vsetko v pomerne praktickej miniatx skrinke ktora ma pozicie na fullsize karty (takze SBi nebude lietat hore-dole )..primary card je zatial voodoo4agp,ale planujem za par drobnych matrox g400 (pripadne radeon 8500,ak niekde najdem nejaku slusnu verziu za nizku cenu).
momentalne je tam pokusny instal win98se+posledny oficialny dx9c pre win98se (cuduj sa svete,este stale podporuje add-on akceleratory,dxdiag normalne vypise voodoo dvojku ako secondary),s dx7beta ovladacom pre voodoo2 (dx7final na k7 nefunguje,ako vsetci dobre vieme) a prislusnymi q3d varmi v registroch to bezi bez problemov (d3d/glide/opengl,vsetko ok)..sranda ze q3d ovladace mi to nevzalo (q3d control panel po instalacii proste nenabieha),skusim este jeden cisty instal a uvidim co to spravi..je ale dost dobre mozne ze posledny q3d ovladac jednoducho na k7 systemoch nefunguje..de fakto je to ale iba kozmeticka vada,jedine o co clovek pride je tv-out (a chcem vidiet toho manika co to realne vyuzije) a build-in q3d testy v control paneli (ano,su cool,ale nainstalovat hitman1demo/systemshock2demo nieje zasa taky problem)..nehovoriac o tom ze posledny q3d ovladac je ozaj prastary (dx5/glide2.53,drviva vacsina novsich veci ide do crashu alebo sa ani nespusti pokial tam nedate novsi glide,d3d som radsej ani neskusal)
inak myslim ze to tu zacina byt viac hw orientovane,takze presun z bazara do hw sekcie.
Hony,pre teba mam jednu pomerne dobru spravu-tvoje polofunkcne Sbi je polofunkcne doslova-ked vypnes SLI (a tym padom celu slave voodoo dvojku),karta bezi bez artefaktov.co to znamena? ze chybne pamete budu niekde medzi tymi ktore chybaju na tomto obrazku (je to SBi bez slave voodoo2 chipsetu):
uz som dal dokopy masinku na testovanie Q3D kariet-ako som spominal,duron1000/k7s5a (jedna z mala dosiek ktora skousne voodoo2 agp bez toho aby sa dostala k slovu pilka na zelezo),384mb ram,40gb disk,vsetko v pomerne praktickej miniatx skrinke ktora ma pozicie na fullsize karty (takze SBi nebude lietat hore-dole )..primary card je zatial voodoo4agp,ale planujem za par drobnych matrox g400 (pripadne radeon 8500,ak niekde najdem nejaku slusnu verziu za nizku cenu).
momentalne je tam pokusny instal win98se+posledny oficialny dx9c pre win98se (cuduj sa svete,este stale podporuje add-on akceleratory,dxdiag normalne vypise voodoo dvojku ako secondary),s dx7beta ovladacom pre voodoo2 (dx7final na k7 nefunguje,ako vsetci dobre vieme) a prislusnymi q3d varmi v registroch to bezi bez problemov (d3d/glide/opengl,vsetko ok)..sranda ze q3d ovladace mi to nevzalo (q3d control panel po instalacii proste nenabieha),skusim este jeden cisty instal a uvidim co to spravi..je ale dost dobre mozne ze posledny q3d ovladac jednoducho na k7 systemoch nefunguje..de fakto je to ale iba kozmeticka vada,jedine o co clovek pride je tv-out (a chcem vidiet toho manika co to realne vyuzije) a build-in q3d testy v control paneli (ano,su cool,ale nainstalovat hitman1demo/systemshock2demo nieje zasa taky problem)..nehovoriac o tom ze posledny q3d ovladac je ozaj prastary (dx5/glide2.53,drviva vacsina novsich veci ide do crashu alebo sa ani nespusti pokial tam nedate novsi glide,d3d som radsej ani neskusal)
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
ps47 píše:...jedine o co clovek pride je tv-out (a chcem vidiet toho manika co to realne vyuzije)...
ps47 píše:inak prave ma napadlo,ten kto nema meduzu si to asi moc neodskusa
no-X píše:Na televizi
ps47 píše:I stand corrected
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
The connectors to make a Medusa cable or even just a Medusa to SUB-15 adapter are easy to purchase, a friend of mine picked up the required pieces from Fry's (A large chain electronics super store) for a few bucks.ps47 píše:oh.but I still think it should be possible to avoid the use of medusa somehow..somehow.
I's just take an old VGA extention cable, cut it in two and wire the 26 pin connector in the center making an instant medusa cable.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vsetci co si kupili tie posledne SBicka uz (aspon jednu) meduzu majuwizzy píše:quote of quote of quote
I will investigate this,I have only two medusas (and one of them is really old-it degrades the image quite a bit when used),so it wouldnt be bad to have a few hotspares ready..I.C. píše:I's just take an old VGA extention cable, cut it in two and wire the 26 pin connector in the center making an instant medusa cable.