Voodoo 1 s 8MB
- Petrik9
- Kontaktovat uživatele:
No a toz proc se tedy neceka az to bude.Nebo se tu budeme mlyt... Bud to pujde nebo ne.Mohlo by to chodit ano mohlo.Neco podobneho jsem delal na jedne stare SiS a chodila.S3 virge je o necem jinem.Ta ma ty sloty primo na pridani cipu.Ale co takhle udelat pripadne univerzalni V1.Napajet tam tyto sloty a pripadne kdyby to nefungovalo snadno experimentovat.Nebylo by to od veci.A jestli tedy vyrobce nic neupravoval na GK a jenom pridaval cipy.Nevim kde by mnel byt problem.Tedy jediny problem by mohl byt s ruznymi pametmi,ale i to je pomalu snad nemozne.
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
"BestOf" OTPetrik9 píše:Stejne mne vrta hlavou muj NB.Je to sice armada, dokonalost sama.Ale do biosu su muzes dostat jen pomoci spesl diskety nebo ho mit nejlepe na disku a pak z dosu.Jinak neni jina moznost.Musis mit heslo a to pro zapnuti PC.Vypnout nejde.Kdyz spustim program jakoby bios tak mi to detekuje 5.25 mechaniku(logicky to ani nejde=kravina).Ale hlavne ta dokonala Cirrusacka GK.S widlackema driverama chodi pekne.Jak tam dam originalni od cirrusu zacne mi s dosovymi aplikacemi delat kraviny.
Treba si zahraju dooma,pak ho vypnu a ehjle na obrazovce vidim cosi jako stopy po okne s doomem.Proste ruznymi barvami tecky treba krizek a takove tlacika okna,a jeste mnohokrat zvetsene.Spise se mi casto stavalo ze jsem mnel uprostred ctverec techto ruznobarevnych tecek.A to mne jeste chodilo MDK.Ted po reinstalaci widli mne nechodi.Jedina slusna hra co tam pekne chodila.A nektere jine hry mne taky nejdou.
Ted budu nastesti preinstalovavat z jednoho nepochopitelneho duvodu.No snad se jeste uvidi.Jeste ze nove NB nemaji takove smejdy.
...už vám to linkujou i jinde jako ukázkové OT nejhrubšího zrna http://www.ceskehry.cz/forum/viewtopic. ... 7839#77839
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
-
nahrej to nad elektrickym varicem , spadne z toho kazda soucastka , ale hlavne to neprehrej , je to rychly a mam to vyzkousene
V1 Diamond, V2 8MB Diamond,2x V2 12MB Creative Labs, V3 1000 AGP,V3 2000 PCI,2xV3 3000AGP,v5 5500 PCI,v5 5500MAC,v5500AGP,Matrox MGA MIL 2C,Matrox MGA MYS 2C.Matrox G400MAX,Geforce 3 Ti200,Ati ALL-IN-WONDER X800XT,ATI X1600Pro,MatroxG250,MatroxG400
- B@RT
- Kontaktovat uživatele:
karta otestována a funguje dobře.Oblak píše:B@rte, hlavně napiš jestli to funguje.....pak se můžeš vrhnout na 64 MB V4
add V4: nevím tahle V1 mě stále 150Kč + pošta na aukru, špatnou V2 (na paměti) mě poslal Petrik9 (dík), a za flašku ferneta mě to přepájel jeden manik z PC obchodu tak jsem maximálně prodělal 150Kč když by se to nepovadlo, ale V4 jsem strašně špatně sháněl a dal jsem za ni tuším 700Kč, plus by bylo těžké sehnat odpovídající paměti a nevím ani jaké přesně. Na testy se vrhnu až bude víc času teď budu stavět kompík na 6168 desce.
Naposledy upravil(a) B@RT dne stř úno 28, 2007 7:32 am, celkem upraveno 1 x.