Pokazena??
no ja mam TinyXP, takze ono to nemusi mat...
takze Darkmane mi nasiel voodoo 5500 agp... kym som nepovolil xp, aby tahal k tomu dll-y z netu, kart bola podtaktovana auto na dakych 50MHz...
potom normalne 166+nieco... (inak potom dost hreje, ale vraj u vsa-100 to je normalne... vlastne blbost, vsak v3 3k hreje minimalne tolko...)
stale sa ale nic nezobrazuje...
to bude nieco s vga konektorom, alebo s tymi drotikmi, co tam vedu
noa na zadnej strane karty som nasiel stopy po nalepke (ten lebkavy hnus)... cojavjem... skusim precistit... bo na ten konektor sa necitim... asi ani nebudem riesit...
takze Darkmane mi nasiel voodoo 5500 agp... kym som nepovolil xp, aby tahal k tomu dll-y z netu, kart bola podtaktovana auto na dakych 50MHz...
potom normalne 166+nieco... (inak potom dost hreje, ale vraj u vsa-100 to je normalne... vlastne blbost, vsak v3 3k hreje minimalne tolko...)
stale sa ale nic nezobrazuje...
to bude nieco s vga konektorom, alebo s tymi drotikmi, co tam vedu
noa na zadnej strane karty som nasiel stopy po nalepke (ten lebkavy hnus)... cojavjem... skusim precistit... bo na ten konektor sa necitim... asi ani nebudem riesit...
no uz mi widly nenabehnu... oni si samovolne dali ako primarnu v5-ku... (tak hadam...)... to asi odvtedy, co som im nechal si nainstalovat tie drivre...
a zda sa ze moja stara dvojmegovka (a jedina PCI karta) S3 odchadza... alebo je malo na XP...
teraz som v safe mode... lol
tu druhu dosku som si pomylil... aj ta je Via... tak skusim zohnat daku i440BX
ale to je aj tak blbost... proste nechapem...
karta inak dokladne preutierana alpou... stale nic...
a zda sa ze moja stara dvojmegovka (a jedina PCI karta) S3 odchadza... alebo je malo na XP...
teraz som v safe mode... lol
tu druhu dosku som si pomylil... aj ta je Via... tak skusim zohnat daku i440BX
ale to je aj tak blbost... proste nechapem...
karta inak dokladne preutierana alpou... stale nic...
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
I část čipu může být odpálená Já bych dokonce řekl, že je hodně nepravděpodobný, aby byl zničený celý čip do posledního tranzistoru.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v kazdom pripade je jasne ze je poriadne ponicena.moja rada: predaj ju ako mrtvu,skus ziskat nazad peniaze od predajcu (stale si sa nepochvalil odkial si ju vlastne ziskal),a kup si novu plne funkcnu.ja napriklad poskytujem plnu zaruku ked sa ti uz nechce riskovat
mam z eBayu samozrejme... USA...
refund nemozny... prevod mi nebude robit, a paypalom sa zatial neda prijimat peniaze u nas...
je inak velmi ochotny, bo nechce, aby som mu dal negativny feedback... ma akysi obchod, a zatial je 100%-ny...
Zatial mi ponukol zadara GF4 (co prave najde: 440/Ti ??)...
Ale asi ten tyzden este budem skusat... a potom ak sa nedari, napisem mu, aby to poslal...
refund nemozny... prevod mi nebude robit, a paypalom sa zatial neda prijimat peniaze u nas...
je inak velmi ochotny, bo nechce, aby som mu dal negativny feedback... ma akysi obchod, a zatial je 100%-ny...
Zatial mi ponukol zadara GF4 (co prave najde: 440/Ti ??)...
Ale asi ten tyzden este budem skusat... a potom ak sa nedari, napisem mu, aby to poslal...
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ked bola as is tak sa mozes ist hupat .skoda ze si pred drazbou necital tu moju malu zbierku drobnych rad..
ps47 píše:..este jedna rada na zaver.pokial predajca neuvadza ze je karta v 100% stave a ze je testovana a funguje,radsej ju neberte.ked uvidite nieco ako "uhh,myslim ze by mala fungovat",mate 99% pravdepodobnost ze s kartou nieco je.