Ako som rozbehal voodoo1 na WinXP

Vše co se týká Voodoo Graphic, to jest problémy s nimi, identifikace atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Odpovědět
zetka

Ako som rozbehal voodoo1 na WinXP

Příspěvek od zetka »

No tak po V2 som hodil do kompu Monster 3D,predtym som odinstaloval V2 drivery,v spravcovi zariadeni po zobrazeni skrytych zariadeni som odinstaloval 2 alebo 3 voodoo vecicky(neviem ako sa presne volaju :oops: ),vycistil registre a restart.Na V1 som nahodil Iceman drivery a pouzil Mesa 6202 a gamesy idu a bez problemov,zajtra napisem zoznam hier,na co si spominam,tak to boli Q3,Undying,RTCW,Unreal,UT,Hexen 2,Heretic 2,Wheel of Time,Serious Sam 1,2,Deus ex,rune,forsaken-tusim,SIN.Jedine co mi slo na V2 a nechcelo ist na V1 je MOHAA,vyskocila na mna hlaska,ze potrebuje multitexturing a ze sa nespusti,no co uz,ale ostatne hry bezia bez problemov!s Wicked nejde nic,vypise sa,ze wickety su len na V2,takze Mesa!Mam nforce U400 dosku od Epoxu,Barton 2500+,WinXP Proff+SP2,
GeForce 4 Ti 4600,agp v biose na 128 MB. :D :D :D
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

nice.mohol by si nahodit presny postup? ja som sa totiz mohol zblaznit,a voodoo1 mi v novych kompikoch proste neslo.co sa wickedgl tyka,skus ho preinstalovat a nainstaluj si to s nastavenim pre voodoo banshee.MOHAA vyzaduje multitexturing,tkze proste nepojde,to je normalne..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
zetka

Příspěvek od zetka »

Uf tak to bolo pred nejakym tyzdnom,ale skusim si spomenut,bo V2 je spat v kompe.Takze po odstraneni zbytkov po V2 vo WinXP som namontoval V1 do kompu,pri hladani driverov som zadal cestu,V1 sa v pohode nainstalovala a sla.viem toto si asi nechcel pocut,ale mne to fakt fachcilo bez problemov,proste som nahodil ICEmanove ovladace a slo to,ziadny specialny postup som nepouzil.v icemanovych ovladacoch je polozka registru,ktora sa vola OpenGl.reg,aj bez toho mi V1 fungovala,aj po pridani do registru mi V1 fungovala,Optimize.reg som neskusal,Iceman este pise,ze treba manualne skopcit so systemu32 glide2,3x a 3dfxogl.dll,no neviem,ja som ich nikam kopirovat nemusel,ja som ich tam po instalacii driverov mal a boli urcite k V1.inac vsetky ovladace ktore som nasiel na nete pod nt,w2k,xp boli v podstate totozne(aj tie od Antonyho Tosta)-porovnavanie suborov,
az na to,ze v icemanovych su tie dve polozky registru.Inac V1 mi v kompe krasne bez problemov slapala a priznam sa,ze taky slusny vykon v hrach som od nej veru necakal 8) .Viac ti zial neporadim,jedine len to,aby si prisiel ku mne domov a ukazem ti postup ako som to spravil,takze pokial mas zaujem,tak sa ozvi,este pol hodinku som pred neto v robote,potom idem domov,doma net nemam.som z BA Race
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Už jsem to tu někde ríkal, tak znova: Voodoo1 na procesoru s technologií 3Dnow rychlejším než asi 500mhz prostě nejde, tak se s tim smiřte a přestaňte shánět drivery. Nej. Na kterém jsem to jel byl Celeron 3100(výkon asi jak Athlon 1300) ale 3Dnow nemá. Na žádném Athlonu nebo Duronu mi nikdy nešla. Tenhle fenomén jsem vypozoroval na K6, na které mi na 550 už nejela, ale na 350 občas jo, občas ne a na Pentiu MMX a Cyrixu M2 v pohodě.
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no teda,nechcem zaparat,ale byt tebou si este raz pozriem poslednu vetu prveho postu.tolik k teorii voodoo1+3dnow=nada :roll:
ObrázekObrázek
zetka

Příspěvek od zetka »

XAN píše:Už jsem to tu někde ríkal, tak znova: Voodoo1 na procesoru s technologií 3Dnow rychlejším než asi 500mhz prostě nejde, tak se s tim smiřte a přestaňte shánět drivery. Nej. Na kterém jsem to jel byl Celeron 3100(výkon asi jak Athlon 1300) ale 3Dnow nemá. Na žádném Athlonu nebo Duronu mi nikdy nešla. Tenhle fenomén jsem vypozoroval na K6, na které mi na 550 už nejela, ale na 350 občas jo, občas ne a na Pentiu MMX a Cyrixu M2 v pohodě.
nevymyslam si,voodoo 1 mi naozaj fachci na Bartone 2500+,inac by som asi ps47 neponukol tu moznost,aby si to pozrel u mna nazivo,nie?inac v ogl stars pri 640x480 malo cca 20 FPS,pri tom istom nastaveni mala voodoo2 cca 45 FPS
ps47
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ja ti verim,adresoval som to XANovi :wink:
ObrázekObrázek
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

:shock: :shock: :shock: Sakra, jak je to možný. Nikdy jsem to nerozjel, pravda, na NF2 jem to nezkoušel. :shock: :shock: :shock:
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Me se taky povedla rozjet, chvili to jelo pak hardfreeze a po resetu uz to nejelo a jenom bylo hard frezee
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
no-X
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

-HoNY- píše:Me se taky povedla rozjet, chvili to jelo pak hardfreeze a po resetu uz to nejelo a jenom bylo hard frezee
Tutéž zkušenost mám s MX Rush!
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

no-X píše:
-HoNY- píše:Me se taky povedla rozjet, chvili to jelo pak hardfreeze a po resetu uz to nejelo a jenom bylo hard frezee
Tutéž zkušenost mám s MX Rush!
Me Rush jel normálně ale byl jsem zklamán a tak jsme ho vyndal :(
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Odpovědět