2) Vyplatí se upgrade BIOSu? Mám tuším 1.06 a poslední je 1.18...
3) Jak sundat pasivy z čipů bez rizika poškození? (bojim bojim
a procpak zalman zklamal?wizzy píše:Zalman docela zklamal, ale objevila se téměř identická alternativa od Primecooleru: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32076 - tento cvalík by při lehkým ofuku mohl stačit, ne?
a u koho si je objednaval?wizzy píše:Zalman zklamal - to jsem se vyjádřil poněkud nepřesně, on nezklamal, ale zklamal jeho dodatavel, už asi měsíc se pasivy od Zalmana nedají objednat a Primecooler nabídl nemlich stejný typ.
U Czech Computeru, ale jsou to pěkný tutani, druhý den po objednávce napsali, že je vlastně nemají a dodací doba neznámá. Co na to říct.Opty píše:a u koho si je objednaval?
nj to je u nich klasika co sem slyselwizzy píše:U Czech Computeru, ale jsou to pěkný tutani, druhý den po objednávce napsali, že je vlastně nemají a dodací doba neznámá. Co na to říct.
haluz ze jsem neoslepl ja o tom lepidlu nevedel a zacal jsem pajet, neco se mi nezdálo protoze ten cin nechtel tíc tak jsem si to dal bliz k hlave a cím pálení v očích...ps47 píše:parchant predajca.skoda ze som nevedel skorej,dal by som mu taky feedback ze by z toho nechapal.haluz ze karta funguje..-HoNY- píše:2 ps47: asi byla chyba brat tu pajenouon ten puvodni majitel ulomil ten kondenzator i z kusem PCB a prilepil ho vterinovym lepidlem a ten cim byla jenom kamuflaz