Tak me to nedalo abych nepostnul par screenu z gamesky,kterou jsem poridil za 350,-
Takze screen jsou TA FSAA4x + Force MipMaping a vse je v cem jinem nez v GLIDE
HyperSnap nedaval gamma na 3dfx 1,3 takze je to vse v 1,0. Casem snad upravim.
No ta me prekvapila, Zkousel jsem i normalni glide2x misto "glide2x to glide3x wrapperu",ale vysledek byl stejnej. Zkousel jsem OpenGL a to nic moc i v 32-bitech. Projizdel jsem i ruzna nastaveni v 3dfx tools,ale porad to nemuzu srovnat. depth precision to taky neni,tak nevim.
Pěkný... tak se mi ale zdá, že jsem tuhle hru někdy hrál... Možná demo... Ale na 3Dfx kartě to nebylo ((. Budu muset kouknout, jestli to ještě nemám .
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
vykupitel píše:No ta me prekvapila, Zkousel jsem i normalni glide2x misto "glide2x to glide3x wrapperu",ale vysledek byl stejnej. Zkousel jsem OpenGL a to nic moc i v 32-bitech. Projizdel jsem i ruzna nastaveni v 3dfx tools,ale porad to nemuzu srovnat. depth precision to taky neni,tak nevim.
To je divný. Chtělo by to porovnání s jinou grafulí jestli to není vlastnost hry Ta mlha vypadá jak v 8 bitových barvách bleee
OK. Potom to sem napíšu. Za chvíli to bude Hraju a hraju A dohrál.
Jsou tam 2 kola. Nějaké peklo a město. Barvičky pěkně září. Mlha tam není žádná.
Zkus si pohrát v game s advanced options ve složce rendering a 3Dfx Glide s nastaveními
Stahnul jsem si patch 1.07 a koukal jsem do changelogu a ve verzi 1.01 updatnuli glide driver. Tak treba bude oprava. Koukal jsem a oni prodavaj furt na orig. CD verzi 1.00 hovada