A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokojXAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.
I: prodej Voodoo v PL
Moderátoři: no-X, Moderátoři
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
vy dva uz se asi nikdy neusmirite cono-X píše:A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokojXAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.
neco mi to pripomina
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Až s tebou x-krát někdo vy*ebe, připraví tě o peníze, o HW, čas a nervy, tak potom na nějaký usmiřování přestaneš mít náladu jedna dvě.-HoNY- píše:vy dva uz se asi nikdy neusmirite cono-X píše:A nebo mu někdo řekněte, že mám prototyp 3Dfx Obsidiana zadarmo, ať ho trefí a je od něj pokojXAN píše:Ach ten Hladis. Vemte mu to někdo, už jen proto že si dál syslí 3DFX a odsud tak náhle zmizel.![]()
neco mi to pripomina
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member