Fixace refresh rate
Fixace refresh rate
Na tohle jsem se take chtel zeptat uz davno. Jak na to? U V1-3 se to myslim resi pres ENVy, ale prekvapilo me, ze v 3DFXTools to neni. Ve ForceWarech je to povedene, urcite to obsahuji i Catalysty, ale jak na to u V4-5? Da se to bez externich programu? Delal to myslim treba nejaky PowerStrip, nebo tak nejak..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no pre opengl/glide sa to da aj envvarom:
set SSTV2_REFRESH_640x480=85
set SSTV2_REFRESH_800x600=85
set SSTV2_REFRESH_1024x768=85
atd,popr.
FX_GLIDE_REFRESH=85
ale to je neprakticke.pod win9x je to klasicky:dam desktop na 640*480*16bit,nastavim refresh (polozka adapter,pod advanced display settings),win si ho ulozi.dam desktop na 640*480*32bit,nastavim refresh,win si ho ulozi..atd az sa dostanem na 1152*864*32bit co je max co pouzivam.ked to raz takto spravis,mas vystarane az kym nepreinstalujes 3dfx driver.pod xp je treba pouzit vcontrol alebo reforce.tot vse.
len pre zaujimavost,najlepsie to maju riesene karty od nvidie (levy oko zacina pocukavat).mas moznost nastavit si refresh pre kazde rozlisenie zvlast.ati catalyst ti umozni len dat natvrdo urcity refresh pre vsetky rozlisenia co nieje nic moc-ak to prezenies skonci monitor v lepsom pripade "out of range" v tom horsom to spravi puk a taky hezky prouzek dymu..uz sa mi to raz stalo
set SSTV2_REFRESH_640x480=85
set SSTV2_REFRESH_800x600=85
set SSTV2_REFRESH_1024x768=85
atd,popr.
FX_GLIDE_REFRESH=85
ale to je neprakticke.pod win9x je to klasicky:dam desktop na 640*480*16bit,nastavim refresh (polozka adapter,pod advanced display settings),win si ho ulozi.dam desktop na 640*480*32bit,nastavim refresh,win si ho ulozi..atd az sa dostanem na 1152*864*32bit co je max co pouzivam.ked to raz takto spravis,mas vystarane az kym nepreinstalujes 3dfx driver.pod xp je treba pouzit vcontrol alebo reforce.tot vse.
len pre zaujimavost,najlepsie to maju riesene karty od nvidie (levy oko zacina pocukavat).mas moznost nastavit si refresh pre kazde rozlisenie zvlast.ati catalyst ti umozni len dat natvrdo urcity refresh pre vsetky rozlisenia co nieje nic moc-ak to prezenies skonci monitor v lepsom pripade "out of range" v tom horsom to spravi puk a taky hezky prouzek dymu..uz sa mi to raz stalo
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam u ATIny pres nejakou utilitu co byla v Omega driverech a taky to mam pro kazde rozliseni jinak. Akorat jsem teda vsechny ty rozliseni musel project (vzdy na nej prepnout) a u kazdeho to zmenit.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog
[WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vám dám
...u nVidie skvěle udělaný refresh rate override
Ono to pěkně vypadá, to souhlasím, ale nedávno se zjisitlo, že pokud se povolí změna refreshe pro jednotlivá rozlišení, stáhne to výkon v některých aplikacích o 20-50%
poslední dobou vývoj FW nesleduju, tak nevim, jestli už to náhodou nebylo opravené...
Pro rejpaly: problém je popsán dokonce i česky tady (ot č.2)
Pro rejpaly: problém je popsán dokonce i česky tady (ot č.2)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
- DOC_ZENITH/XAN
- Senior member
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
XAN píše:Člověče NO-X , ty už máš z tý nvidie normálně fóbii.![]()
V noci se zdřejmě probouzíš se zděšením, že se ti do bytu vkrádá něaká Geforce, hlavně ty MX s 64bit sběrnicí jsou obvzláště nebezpečné.
![]()
edit: mohl jsem mít 4, ale TI 4800 a TI4200 (který jsem koupil najednou) nefungovaly, tak jsem je nechal vyměnit za R9500 a R9200VIVO...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz