System Shock Remake
System Shock Remake
Takze, remake SS je venku a dokonce se povedl..?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: System Shock Remake
no, vonku sice je, a vseobecne reakcie su pozitivne, ale komunita nie je uplne nadsena, mozno aj preto ze absolutne vsetky navrhy a pripomienky poskytnute pocas vyvoja boli uplne odignorovane. a vo vyvojarskom time im pravdepodobne tiez chybal clovek ktory by obcas povedal ano, toto na prvy pohlad znie ako cool vec, ale ked sa na to pozrieme objektivne, tak to nie je dobry napad, takze to NESPRAVIME. viz systemshock.org priblizne od tohoto prispevku, ak je zaujem o detaily (tu zacinaju reakcie na release verziu hry).
v skratke, niektore veci ktore tam mali byt tam nie su, niektore veci ktore tam byt nemali tam su, a niektore rozhodnutia ktore spravili su, mierne povedane, diskutabilne. je vdaka tomu hra nepouzitelna? nie, ale namiesto 7/10 to mohlo byt 8, pripadne 9 z 10. a jasne, mody nieco poriesia, ale nie vsetko.
ja osobne by som to zhrnul takto - chcel by som aby SS2R (ktory bude pravdepodobne nasledovat) urobil so SS2 to, co robi SSR so SS1? nie, ROZHODNE nie.
v skratke, niektore veci ktore tam mali byt tam nie su, niektore veci ktore tam byt nemali tam su, a niektore rozhodnutia ktore spravili su, mierne povedane, diskutabilne. je vdaka tomu hra nepouzitelna? nie, ale namiesto 7/10 to mohlo byt 8, pripadne 9 z 10. a jasne, mody nieco poriesia, ale nie vsetko.
ja osobne by som to zhrnul takto - chcel by som aby SS2R (ktory bude pravdepodobne nasledovat) urobil so SS2 to, co robi SSR so SS1? nie, ROZHODNE nie.
Hm, ja nevim. Jakakoliv HC komunita je obvykle do problematiky tak ponorena, ze chce vsechno po svym a akorat plive, kdyz to nedostane, takze to obvykle uplne ignoruju. A obvykle se produkt snazi dotlacit do nejaky uzkoprofilovy podoby, ktera nemusi vyhovovat sirsimu okruhu zakazniku.
Ja samozrejme netusim, jestli zrovna tohle je ten pripad, ale IGN dalo treba 9/10, ja si to zahraju a rozhodnu se sam i bez nazoru komunity. Snad to bude jeste letos.
Ja samozrejme netusim, jestli zrovna tohle je ten pripad, ale IGN dalo treba 9/10, ja si to zahraju a rozhodnu se sam i bez nazoru komunity. Snad to bude jeste letos.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano, viem presne o com hovoris, toto ale nie je ten pripad - je rozdiel ked absolutny puritan vykrikuje ze zakrivenie zasobnika utocnej pusky nezodpoveda originalu a ze hra je teraz nepouzitelna, a ked clovek ktory sa posledne dve dekady venoval analyze vsetkeho co bolo mozne v ramci oboch hier analyzovat poskytuje kompletne vysvetlenie preco dany prvok nie je dobry napad, plus vhodne riesenie. firmy za toto bezne platia slusne prachy, NDS to dostali naservirovane na striebornom tanieri, zadarmo, a odignorovali to.
holt komu niet rady..
holt komu niet rady..
Já to hrál pár dnů po vydání a bavilo mě to dost, že jsem na to musel napsat na databazi her.
Hra zachovává ducha originálu a přináší moderní grafiku a ovládání, což ji činí zajímavým zážitkem pro fanoušky série i nové hráče.
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
plus minus. mohlo to ale byt o dost lepsie, a bez privelkeho usilia, viz moje predosle prispevky.