Zdravím,
Mám na prodej několik 3dfx karet, které jsou mi už k ničemu, viz odkaz dole. Nemám nic z toho testované, takže bohužel musím prodávat jako nefunkční. Jsou to většinou obyčejné karty, ale jsou taky např V2 dragony. Pokud by někdo chtěl, tak doplním další foto, např zadní stranu. Ceny vymyšlené nemám, takže nabidněte, ale chci se toho určitě zbavit, takže na ceně mi nesejde, pokud to pokreje alespoň ten čas, který jsem strávil focením .
Zároveň jsem k tomu hodil i jiné ne-3dfx zbytky, které mi zůstaly. Jsou tam kusy rozebraného workstation od Dellu, který běžel na dvouprocesorové p3 desce, desku nemám, ale je tam ten p3 procesor a dvojce RDRAM. Dál nějaké Socket 7 desky, s3 grafiky atd...
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Nechtěl by někdo koupit všechno co mám od 3dfx(nebo i ostatní) najednou, ať to nemusím rozprodávat po kusech?
P:3dfx zbytky
Moderátoři: no-X, Moderátoři
Re: P:3dfx zbytky
Zdravím,
mal by som záujem o V1 A-Trend ATC-2465.
mal by som záujem o V1 A-Trend ATC-2465.
Pravdepodobne by som zobral aj V2 ATC 2455P, obe. Verzia s chladičmi je originál ?
Ďakujem
Ďakujem
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
skus mu poslat pm alebo sa rovno ozvi na mail, ktovie ako casto to tu kontroluje.
Neviem aký to má význam, keď človek nedostane žiadnu odozvu a na správy sa neodpisuje...
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co narobis, mozno je skratka prec a uz sa nevrati.