free games/plne hry zadarmo (alebo za vyhodnu cenu)..
-
- ex certifié fanATIque
ale cena nechutně vysoká s ohledem na http://pc-hry.surtep.cz/akcni/thief-ant ... ology-1190&
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ano,ale nie kazdy ma to stastie zit v tychto nasich dvoch bananovych republikach kde sa antologia da kupit.pre ludi ktori to musia kupovat na ebayi za 30+ dolarov je to pozehnanie.
ja si to kupim (aj hitmana a deus ex),ale pockam na zlavy,ako ostatne vzdy.nie preto ze by som to potreboval (priemerny pocet originalok spomenutych hier sa u mna pohybuje okolo dvoch),ale preto ze je fajn mat hockedy pristup k full instalacke,a hlavne preto ze system akym funguje GOG proste v dnesnom svete prepchanom drm a inymi stupidnostami treba podporit (a to aj napriek tomu ze ich support ma co dohanat).
btw,jeden chlapek z GOGu sa na fore prekecol,na ceste je aj thief2-ako som povedal,perfektne nacasovanie,newdark je uz na spadnutie..
ja si to kupim (aj hitmana a deus ex),ale pockam na zlavy,ako ostatne vzdy.nie preto ze by som to potreboval (priemerny pocet originalok spomenutych hier sa u mna pohybuje okolo dvoch),ale preto ze je fajn mat hockedy pristup k full instalacke,a hlavne preto ze system akym funguje GOG proste v dnesnom svete prepchanom drm a inymi stupidnostami treba podporit (a to aj napriek tomu ze ich support ma co dohanat).
btw,jeden chlapek z GOGu sa na fore prekecol,na ceste je aj thief2-ako som povedal,perfektne nacasovanie,newdark je uz na spadnutie..
-
- ex certifié fanATIque
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zjednodusene-zoberu starsiu hru,patchnu poslednym oficialnym patchom,odstrania drm,skonvertuju cd audio na mp3 (ak treba),nalepia na to vlastny instalator,a komplet balik vydaju za jednotnu cenu 6 alebo 10 dolarov.pokial je to nutne,pridaju aj nejake zakladne opravy (napr u thiefa sa postarali,aby sa hra spustila iba na jednom cpu jadre,co je nutne aby to nemrzlo).nemas ziadne obmedzenia na stahovanie,instalovanie,palenie,cokolvek,proste ked to raz kupis,je to tvoje,a co s tym spravis je na tebe.
a tak to ma sakra byt.
obcas zoznu kritiku ze by v ramci fixovania starych hier mali odvadzat lepsiu pracu,ale na druhu stranu,maju toho pomerne vela a casto su zviazani aj pravnymi zalezitostami.za normalnych okolnosti ale nieje problem vliezt na ich forum,kde uz obvykle caka nejake fanmade riesenie..
a tak to ma sakra byt.
obcas zoznu kritiku ze by v ramci fixovania starych hier mali odvadzat lepsiu pracu,ale na druhu stranu,maju toho pomerne vela a casto su zviazani aj pravnymi zalezitostami.za normalnych okolnosti ale nieje problem vliezt na ich forum,kde uz obvykle caka nejake fanmade riesenie..
-
- ex certifié fanATIque
-
- Linux user
- Kontaktovat uživatele:
k tomu davajú komplet soundtracky, manuál v pdf, art, .. všetko čo sa im podarí k hre zohnať a/alebo pôvodní vývojári pustia :)
niekedy nie všetko je ideálne patchnuté ale niekedy to nie je jednoduché. čítal som interview kde spomínal jeden zo zakladateľov ako sa niektoré hry riešia. kúpia z ebayu starú originálku a tú potom upravujú. keďže často k tej hre nie sú zdrojáky, podklady, nič. kúpia len práva a tým firmám je to často už potom jedno. nie je to easy potom dať na tú hru "nálepku" WindowsXP/Vista/7 compatibile.
imho odvádzajú dosť roboty na tých hrách a zatiaľ mi šlo všetko :)
a komu chýbajú krabice, je tam virtuálna polička :D
plus, pred nejakým rokom pchali foxit pdf reader do tej inštalačky, už tam nie je čo som posledne sťahoval hry :)
niekedy nie všetko je ideálne patchnuté ale niekedy to nie je jednoduché. čítal som interview kde spomínal jeden zo zakladateľov ako sa niektoré hry riešia. kúpia z ebayu starú originálku a tú potom upravujú. keďže často k tej hre nie sú zdrojáky, podklady, nič. kúpia len práva a tým firmám je to často už potom jedno. nie je to easy potom dať na tú hru "nálepku" WindowsXP/Vista/7 compatibile.
imho odvádzajú dosť roboty na tých hrách a zatiaľ mi šlo všetko :)
a komu chýbajú krabice, je tam virtuálna polička :D
plus, pred nejakým rokom pchali foxit pdf reader do tej inštalačky, už tam nie je čo som posledne sťahoval hry :)
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj,na bonusovy material som zabudol..mne tiez vacsina veci slape bez problemov,ale su aj vynimky,napr dungeon keeper2-ten na dx10+ radeonoch vobec neslape,a patch stale nikde (software mode funguje,ale to nieje vyhovorka)..tiez ich neviem dokopat aby konecne patchli incubation,co ma dost kvalitne stve.
nic nieje perfektne..
nic nieje perfektne..
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče já ji někde měl..jestli nezapomenu, doma se podívám.. Jestli si ze mě moje paměť nedělá šprťouchlata, tak snad dokonce jako originální CD..
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
- orange
- Kontaktovat uživatele:
To by mi moc pomohlo, uz jsem sehnal kopu 1st gen 3D, ale tato klasika porad chybi. Snad nebude problem s ochranou na origo cd (pokud jsi ho nasel), jinak bych uvital link image nekam na sharerapid nebo kamkoliv, proste tuto gamesu bych na testy moc chtel. Kdyztak napis link na PM, at to tu nezamorime warezem Dik!
- swarm
- debílek nahoněnej
- Kontaktovat uživatele:
Případně bych taky měl mít. Nejspíš jen jako "adresář". Hraju to pod WinMe, takže pravděpodobně neupravená verze.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD