teda nechcem nic hovorit,ale podla mna je to poriadna zranica.nemyslim si ze by niektora karta z obdobia voodoo2 mala takuto brutalnu opengl podporu.parada
To jsem blázen Částečná podpora OpenGL 2.0? Může mi někdo vysvětlit, jak?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
..netusim.ale ak toto dokaze jeden chlapek niekde doma za kompom,potom si viem dost dobre predstavit ako by asi vyzerali dnesne oficialne ovladace pre voodoo5 keby 3dfx neslo do kytek
Mno ty základní z OGL1.2- to má no. Ale to je tak všechno. To že tu máte vypsanejch tolik (zbytečných) extenzí je tim, že MesaFX se dělá z té standartní softwarové Mesy, a tak prostě některé extenze jsou softwarové. U některých extenzí mám tady pocit, že při jejich použití padne fps na 0.
Když si rozběhám třeba nějakou starou Rage pod linuxem, tak tam budu mít taky kopu extenzí, protože tam se všechny indie drivery dělaj taky z Mesy.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
..no pokial sa dobre pametam,tak dborca povedal,ze mesafx je full hardware implementation,a fake extensions (narozdiel od rainbow opengl addon) neobsahuje.nicmene suhlasim ze napr. ciastocna podpora opengl 1.5/2.0 sa asi nikdy nevyuzije,pretoze aplikacie kt. by vyuzily prave tych par extensions kt. v2 cez mesu podporuje zrejme ani neexistuju.ale aj tak je to kusok,kt si zasluzi obdiv
ps47 píše:ale aj tak je to kusok,kt si zasluzi obdiv
To rozhodně, to je nepopiratelné .
Ale stejně bych klidně 20 extenzí odtud vyměnil za GL_ARB_texture_env_combine, ale s tim už ovladače nic nenadělaj . Nikdo přece nemohl počítat s tim, že 3Dfx udělá takový nadčasový HW
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
..smola.combine ma az voodoo4/5..trocha som sa pohrabal v starych postoch na 3dfxzone aby som sa uistil ze som netrepal so vetra ohladne toho vyroku ze mesafx je pure hw implementation,a mal som pravdu (skoda ze som to okno zavrel,chcel som to linknut a teraz to neviem najst ),dborca povedal ze pokial sa nejaky extension neda nakodovat ASPON z 80%,tak sa do mesafx nedostane.takze niektore extensions tam mozno niesu uplne kompletne,ale softwarova emulacia tam NIEJE