Jinak od pulky pristiho tydne nejspis nebudu doma, mozna az do konce srpna. Jeste nevim presne, takze kartu budu moct koupit az se vratim. Aspon do ty doby budes mit jasno ohledne ty V4 MAC.
P: grafiky, desky ... a jina zgarbas
Moderátoři: no-X, Moderátoři
-
havli
- Kontaktovat uživatele:
Ventilator, to je jasny - jeste jsem nevidel zadnej, kterej by nechrastil. Dulezita je pro me 100% funkcnost a original vzhled, beztak ji akorat oskenuju, na chvili prozenu v PCI-X na pretocenym c2d, abych vyzkousel, co vsechno zvladne VSA-100 s poradnym CPU. A pak zaujme cestny misto ve vitrine, vedle ostatnich vzacnych kousku.
Jinak od pulky pristiho tydne nejspis nebudu doma, mozna az do konce srpna. Jeste nevim presne, takze kartu budu moct koupit az se vratim. Aspon do ty doby budes mit jasno ohledne ty V4 MAC.
jasne, zadne hauze machte zasahy tam nejsou 
zaruku dam klidne ne test, ale obe jedou ok, samo jsem nedelal zadne mega testy ve 20 hrach na trech sestavach ...
no muzem to uzavrit klidne do teto nedele, ono to zavisi stejne jen na me co koupim/co ne, respektive kolik eur zas utopim do kramu
ceny
"bila" 1250 s CD
"cerna" 1200
za "stopade" jsem je nekoupil, nikoho tu drit nechci, ale charita taky nejsem
zaruku dam klidne ne test, ale obe jedou ok, samo jsem nedelal zadne mega testy ve 20 hrach na trech sestavach ...
no muzem to uzavrit klidne do teto nedele, ono to zavisi stejne jen na me co koupim/co ne, respektive kolik eur zas utopim do kramu
ceny
"bila" 1250 s CD
"cerna" 1200
za "stopade" jsem je nekoupil, nikoho tu drit nechci, ale charita taky nejsem
zajem bych mel mozna o:T613 píše:aktualni je vse v prvnim postu, pokud se neco proda, tak to hned prepisu do PRODANO
Atrend VD203P Voodoo 2 12 MB
CREATIVE Voodoo 2 12 MB
DIAMOND Monster 3D Voodoo 4 MB
Voodoo 3 2000 PCI
P.s. nejaka mnozstevni sleva, pokud bych vzal tyhle 4 najednou?
to ty karty behaj bezproblemu bez chladicu?