Voodoo 4+5 a Win XP
Voodoo 4+5 a Win XP
Jde nějak pořádně rozběhat tyto karty pod XPčkama
. Zkoušel jsem AM 3.0, Voodoolizer 1.05.03 WinXP i Voodoo Extreme1.06.01 WinXP ,ale problémy přetrvávají
nízký výkon, nejde spustit většina aplikací, Win XP jsou pomalé, 3Dfx Tools nefunguje atd.
. Jediné co šlo byl 3dMark 2000.
Naposledy upravil(a) Hladis dne čtv kvě 06, 2004 9:37 pm, celkem upraveno 1 x.
Všechno jednou končí......
RE
To je divne.ten driver ti funguje dobre? Me tyto karty pod XP normalne chodily.Problem byl akorat kdysi s GLIDE,ale to uz je dneska vyreseno.Posli screenshot z dxdiag,zalozka zobrazeni.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec-
K!ll3r
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Voodoo 4+5 a Win XP
moc divny ja mam XP a jede mi vsechno okejHladis píše:Jde nějak pořádně rozběhat tyto karty pod XPčkama. Zkoušel jsem AM 3.0, Voodoolizer 1.05.03 WinXP i Voodoo Extreme1.06.01 WinXP ,ale problémy přetrvávají
nízký výkon, nejde spustit většina aplikací, Win XP jsou pomalé, 3Dfx Tools nefunguje atd.
. Jediné co šlo byl 3dMark 2000.
- no-X
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V5-5500
Jěště moc zkušenotí s touhle kartou nemám
, ale jakž takž běhá vše, co jsem zkusil (UT samozřejmě nejlíp!). Ale jen s AM3.0. Sice mi D3D i Glide nejdřív odmítaly běhat ve 32bit (všude se hlásilo max. 16bit rendering a 16bit textury) - zajímavý, ogl OK, ale po projetí pár benchmarků v 16bit hloubce se pak BEZ RESTARTU možnost nastavit 32 bitů ve všech aplikacích objevila a funguje to (alchymie). Jinak jsem zkoušel x3dfx; pěkný je, co všechno v nich lze nastvait, zdály se mi i trochu rychlejší, ale dost toho s nima neběhalo a chovaly se nekorektně (zámrz při startu něktrých aplikací, zámrz při změně nasatvení Q3, zámrz při startu apliakcí, který detekujou grafický čip). S AM3.0 žádný z těchhle problémů není!
RE
Bacha x3dfx bylo i baleni z x3dfx fora. Ty meli verzi 1.08.xx. To byl mod pack vseho mozneho. Prave x3dfx drivery jsou ve verzi 1.07.xx a ty prave uvadeji napriklad HSR pro D3D a podobne tweaky,ale nedotazene do konce,protoze isrka x3dfx zavrela po roce kram a dneska nikdo uz nevi kde by se Reid Campbel mohl nachaze,aby se vyziskaly posledni zdrojaky.AM3.0 vychazi z oficialnich 3dfx driveru 1.04.xx
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Jindra Semenec
Jindra Semenec- -HoNY-
- Certifikovaný nVidiot
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám podobný problémy, mám AM3.1 R6 a stale to neni onoHladis píše:Jde nějak pořádně rozběhat tyto karty pod XPčkama. Zkoušel jsem AM 3.0, Voodoolizer 1.05.03 WinXP i Voodoo Extreme1.06.01 WinXP ,ale problémy přetrvávají
nízký výkon, ...
v XP kdyz pri startu vybiram usera a najizdim na nejaky logo ta se to zacne 'kousat' coz i u daleko starsich karet nez je moje voodoo4 4,5K nestava, pak jsem si jeste hral trohu s nastavenim ovaldacu, 3D mark mi jede 2x rychleji ale vzdycky vytuhne pi druhym testu a nevim proc...