jo, to je duální Radeon 9800... na ixbt snad byla i recenze
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Tak to s tím o proti Rage Fury MAXX docela pohnuli
No tahle karta je jedna z těch na který se hezky kouká i kdyby výkonem nebyla nic moc,to asi ale nebyl tenhle případ.
XGI Volari Duo je taky pěkný kousek na pohled ale výkonem dost rozporuplný.
U Volari byla z mýho pohledu větší problém (ne)kvalita obrazu po všech stránkách...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Volari měla jen jedinou slabinu, a tou byla její optimalizace na čistě fillrate a nic jiného. Ona sice měla pro každej čip 4 pipeline, ale jen polovina z toho uměla zpracovávat pixel shader kód, atd. Takže ta karta občas i zatopila, nicméně právě v moderích hrách kde se to množilo shadery moc ne. Co se mi na ní ale líbilo bylo to propojení čipů, už si upravdu nepamatuju to jméno tý sběrnice ale oba čipy na snímku spolupracovali, ne žádný AFR.
Ale jo, bylo to normální AFR a ten X-link nebyl nic jiného, než druhá AGP sběrnice, kterou byly čipy propojené (obdoba ATi side-port - teda až nato, že side-port byl plnohodnotné PCIe 16x, kdežto X-link jen AGP 2x).
nove info ohladne 9800max-v skratke,obe karty boli fake,jedna skoncila v smetiaku rovno,druha putovala hore-dole,posledny majitel mysli ze ju niekomu dal,ale ten si to nepamata,takze stopa sa stratila..
nedalo mi to a pokusil jsem se najít tu recenzi na ixbt, ze které se po netu válejí grafy... recenze skutečně existuje, ale vše vysvětluje datum vpravo dole pod článkem