Pajeni SGRAM pameti
-
- Kontaktovat uživatele:
Pajeni SGRAM pameti
Nedavno jsem v bazaru koupil banshee a podle priznaku to vypada, ze ma v tahu pameti. V textovem rezimu (bios, bootovani linuxu) jsou pismena divne zabarvene. Po nastartovani win XP byl obraz do doby, nez se natahly ovladace, trochu rozhazenej. Kdyz se nastavilo vyssi rozliseni, na monitoru byla jen barevna smes.
Takze jsem uvazoval, ze bych pameti vymenil. Problem je, ze pameti jsou SGRAM. SDRAM jsem na strane, kde nejsou vyvody podebral nozem, delsi strany trochu zahral horakem a sly sundat krasne. SGR ale neni za co chytit, nevite nekdo o zpusobu, jak je nedestruktivne sundat?
Takze jsem uvazoval, ze bych pameti vymenil. Problem je, ze pameti jsou SGRAM. SDRAM jsem na strane, kde nejsou vyvody podebral nozem, delsi strany trochu zahral horakem a sly sundat krasne. SGR ale neni za co chytit, nevite nekdo o zpusobu, jak je nedestruktivne sundat?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak bohuzel pajeci stanici nemam a ani neznam nikoho, kdo by ji mel. Prisel jsem ale na zpusob, jak by to mozna slo. Pod kazdou radu vyvodu bych podstrcil tenky kus dratu a vsechny 4 bych spojil v takovy drzak. Pak by melo stacit nahrat vyvody horakem (nic lepsiho nemam ) a za tu dratovou konstrukci modul vytahnout. Napred zkusim takhle odpajet obvody v podobnym pouzdre z mrtvych zakladnich desek a pokud to pujde, pokusim se vymenit pamet na banshee.
- wizzy
- Quiz master
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tolik: http://www.aukro.cz/item530302839_horko ... etcal.html
Ale to už je kanón.
Ale to už je kanón.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Na pameti na V1 ti bohate staci treba tohle: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=730-101Bezmozek píše:A co taková pájka stojí, kde to maj a jak to vypadá? né že bych se chtěl z řezníka rekrutovat na neurochirurga, ale poslední dobou se mi nějak míň klepou ruce
- Gringo
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle postup jsem vyzkousel na odpajeni TMDS transmitru 4X16 nozicek a slo to skvele.. Ted jeste to zase pripajet, to bude horsihavli píše:Tak bohuzel pajeci stanici nemam a ani neznam nikoho, kdo by ji mel. Prisel jsem ale na zpusob, jak by to mozna slo. Pod kazdou radu vyvodu bych podstrcil tenky kus dratu a vsechny 4 bych spojil v takovy drzak. Pak by melo stacit nahrat vyvody horakem (nic lepsiho nemam ) a za tu dratovou konstrukci modul vytahnout. Napred zkusim takhle odpajet obvody v podobnym pouzdre z mrtvych zakladnich desek a pokud to pujde, pokusim se vymenit pamet na banshee.
Gringo Joe Peter Shooter, osobne