karta před voodoo2
karta před voodoo2
je jedno jakou kartu použiju před voodoo 2??, jestli např použiju (S3 do PCI 1mb) ,Nebo bude lepši kdyš si tam dam (GeForce 2 mx200 32mbAGP) zaleži natom jaka grafika tam je nebo je to scela jedno? děkuji za odpoved´
aha tak to děkuju ja si furt mislel že zaleři aj na te prvni grafice , ješte mam dotaz, bude lepši kdyš budu mit VooDoo2SLI, nebo VooDoo3?? jako co bude lepši ja videl na internetu videa jak na voodoo2sli hrali CoD2 nfs underground 2 a to mi připadlo že je vykonejši mit 2x voodoo2 ve SLI, než jednu voodoo 3 v agp, fakt netušim co je rozumějši poradi někdo?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to tazko.v systeme mozno v2 sli bolo,ale tie hry bezali prave na primarnej grafike.maf5510 píše:na voodoo2sli hrali CoD2 nfs underground 2
voodoo3 bude lepsia na vseobecne pouzivanie (tzn mas starsie pc bez grafiky,vrazis tam za par korun v3 a hras si stare hry).voodoo2 je vyhodna tym ze sa da pripojit ku akejkolvek primarnej grafickej karte,vdaka comu mozes hrat moderne (d3d,opengl) hry na tej primarnej,a stare (glide) na voodoo2.v kazdom pripade zdoraznujem,voodoo2 za ziadnych okolnosti nepridava vykon primarnej karte,ak mas spustenu 3d hru,aktivna je bud primarna karta,alebo voodoo2 (sli)..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
glide hry sa spustia automaticky na v2,d3d hry musia mat konfiguracnu utilitu ktora podporuje pridavne 3d karty (napr max payne),opengl hra sa spusti na voodoo2 po pridani 3dfx opengl32.dll do pracovneho adresara prislusnej hry.
v preklade: voodoo2sli+nova primarna karta je skorej pre ludi co sa radi hraju s hardwarom,ako som vravel,na vseobecne pouzivanie v starom pc je voodoo3 praktickejsia a lepsia..
v preklade: voodoo2sli+nova primarna karta je skorej pre ludi co sa radi hraju s hardwarom,ako som vravel,na vseobecne pouzivanie v starom pc je voodoo3 praktickejsia a lepsia..