Co do W98SE pro V5 5k5 PCI?
Co do W98SE pro V5 5k5 PCI?
Co za driver do W98SE? Amigamerlin 2.9 + posledni MesaFX? Zkousel jsem na tehle kombinaci Incubation, ale dost tvrdohlave trvalo na tom, ze nemam zadnou 3DFx kartu nainstalovanou..:-/
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..no co sa driverov tyka bud si hod posledne oficialne (1.04.01b),alebo ak chces hrat aj novsie hry,tak jednoznacne evolution
,vsetko medzi tym uz nema velky vyznam.Evolution 1.01.16+3dfx tools..
incubation oficialne podporuje len voodoo1/2.aby to islo aj na voodoo3/4/5/banshee/velo,musis si stiahnut 3rdparty patch,rozpakuj a supni do inc adresara.potom si stiahni glidenofreezeonexit a glide2x tiez daj do inc adesara.to by malo hru rozbehnut.pozor,save/load menu bude poskodene (hra samotna je v pohode),a ak chces hru quitnut,tak LEN pomocou ALT+F4 v hlavnom menu.ak to quitnes normalne dostanes hardfreeze.inak celkom pekne male FAQ muzes najst tu.hadaj kto ho napisal
incubation oficialne podporuje len voodoo1/2.aby to islo aj na voodoo3/4/5/banshee/velo,musis si stiahnut 3rdparty patch,rozpakuj a supni do inc adresara.potom si stiahni glidenofreezeonexit a glide2x tiez daj do inc adesara.to by malo hru rozbehnut.pozor,save/load menu bude poskodene (hra samotna je v pohode),a ak chces hru quitnut,tak LEN pomocou ALT+F4 v hlavnom menu.ak to quitnes normalne dostanes hardfreeze.inak celkom pekne male FAQ muzes najst tu.hadaj kto ho napisal
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..no ja som to hraval s 1.04.01b driverom+glidenofreezeonexit v adresari so 4x FSAA to bolo fakt super (a predtym na voodoo3 to slo tiez,1.07.00 driver+glidenofreeze),ziadny problem okrem toho pozadia pri save/load a toho alt+f4 ukoncenia,presiel som cely original aj datadisk (kt. je mimochodom rezba jak swine
).skus sa trocha pohrat,nepouzi glidefreezeonexit,vyskusaj ruzne verzie glide2x (napr. koolsmoky,starsie od 3dfx,novsie od 3dfx)..co sa tyka datadisku,skus sa mrknut na Incubation Data Archives 
Ufff..Diky za pomoc...Ze mi to ale zabralo casu, ktery jsem moh' venovat prototypu vite ceho....
A vysledky jsou rozporuplne..Takze: V prvni rade, zjistil jsem, ze se to nekouse uplne natvrdo, kdyz tomu dam minutku dve zase se probere..Vydrzel jsem asi ctyri tyhle zaseky (nasleduji po kazdem stisknuti klavesy nebo tlacitka mysi a roztaci se pri nich CD) a ejhle, po Alt-F4 jsem nasel na desktopu ctyri spustene autoruny..Dobra tedy..Disabloval jsem ve win autorun, zaseky se zkratily na cca 20 sec. a autoruny zmizely, ale CD se pri nich roztaci stale. Glide2x.dll jsem pouzil z poslednich AM. Plus jsem zjistil, ze neni rozpadla jen obrazovka save/load, ale i tabulky, oznamujici obsah otevrene bedny. Panove, povim Vam, klobouk dolu pred temi z Vas, kteri hry pro 3DFx ladi a jeste je to bavi..Asi si Inc hodim do normalniho stroje a zahraju si bez trablu..
A bez Voodoo..
Plus jeste jedna podivnost, obraz se behem hrani na obrazovce divne trha, nejsem si jist, jak to presne popsat. Rekneme, ze se chvilkama (kazdych par sekund) trhne po monitoru do strany a zpet, pricemz se jeste celou dobu podivne vlni..Nikde jinde to nedela..Ale vis co? S AA to opravdu vypada bajecne...
Co se TWM tyce, radeji bych opravdu koupil orig, nemam tyhle oholene ripy vuuubec rad..Vazne nemate tip?
Co se TWM tyce, radeji bych opravdu koupil orig, nemam tyhle oholene ripy vuuubec rad..Vazne nemate tip?
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..na ten posledny bug s tymi tabulkami som uplne zabudol.to je normalne na v3/4/5 kartach,bohuzial,ale myslim ze je to mala cena za 4xFSAA,ja som to presiel a po case som to ani nevnimal...tie podivnosti s tym monitorom su fakt podivne,nepouzivas nahodou evolution 1.0 ze ne?
..a ak nemas rad ripy tak potom uz len p2p..
..a ak nemas rad ripy tak potom uz len p2p..
Ne-e, pouzivam tohle: http://vfdownloads.info/3dfx/evolutionV ... x_lite.zip
1.0 se takhle nejak chova?
p2p je posledni moznost (a tahle tam stejne asi hned tak nesezenu), proste mam rad orig..Ale sam znas, jakej je to problem u neceho takhle staryho..
1.0 se takhle nejak chova?
p2p je posledni moznost (a tahle tam stejne asi hned tak nesezenu), proste mam rad orig..Ale sam znas, jakej je to problem u neceho takhle staryho..
- ps47
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..ano,vsetko medzi 0.9 a 1.01.16 ma rozhasene opengl/glide,prejavuje sa to tym trepanim. 0.9 funguje normalne (testoval som sam), 1.01.16 by MALA fungovat normalne,ale to som netestoval.skus tam slahnut 1.04.01b alebo 0.9,to by malo odstranit to trepanie..inak ja by som tiez za orig datadisku dal hocico,ale je to proste nesehnatelne..