If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
pokial mas modely s rovnakym mnozstvom pamate tak to s velkou sancou fungovat bude-staci pouzit ovladac (resp glidy) s podporou mismatched kariet,cize koolsmoky's v2 driver pre win 2000/xp alebo posledne fastvoodoo2 mismatched pre win9x (resp staci pouzit akykolvek ovladac,potom skopirovat do systemoveho adresara koolsmokyho glidy a v registroch zapnut podporu mismatched kariet)..
No já to na Xpčkách hlavně ani nerozjel. I přes to, že jsem tam nainstaloval poslední fastvoodoo ovladače mi to házelo při startu "Genport I/O initialize failure" načež mi došla trpělivost. Skládám PIII a tam budou W98.. Nemá smysl V2 dávat na C2D a pod systém kterej je 3dfx podporován třetí stranou Bastlení ovladačů a verzí přes sebe není muj oblíbený styl
Sakra jsem to jen já nebo je nás víc kdo má doma 6 různejch Voodoo2 a všechny mu všude jednou libovolně mezi sebou jako matched SLI..... bez jakýchkoliv problémů. (ano všechny jsou 12mb, paměti z obou stran a prakticky totožné PCB....)
bigless píše:I přes to, že jsem tam nainstaloval poslední fastvoodoo ovladače mi to házelo při startu "Genport I/O initialize failure" načež mi došla trpělivost.
koolsomkyho ovladac by toto mal riesit.ale mas pravdu,p3 s win98se je pre v2 lepsi domecek-tam ti uplne postaci posledny oficialny ovladac..
XAN píše:Sakra jsem to jen já nebo je nás víc kdo má doma 6 různejch Voodoo2 a všechny mu všude jednou libovolně mezi sebou jako matched SLI..... bez jakýchkoliv problémů. (ano všechny jsou 12mb, paměti z obou stran a prakticky totožné PCB....)
XAN píše:Sakra jsem to jen já nebo je nás víc kdo má doma 6 různejch Voodoo2 a všechny mu všude jednou libovolně mezi sebou jako matched SLI..... bez jakýchkoliv problémů. (ano všechny jsou 12mb, paměti z obou stran a prakticky totožné PCB....)
Ten běh na XP se týkal jedné V2...druhou shánim.. Když jsi takovej VoodooSkrblík a všechno ti funguje, nemáš na skladu Skywell??
Skywellů jsou asi 4 typy... pokud chceš stejnou, musíš se ptát na konkrétní typ
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Taky při hledání po aukru prohlížim fotky neznámejch GK a hledám voodoo, ale jako nejlepší vodítko se mi osvědčuje tvar AGP, pokud je to univerzální, doufám, že V4, Rampage nebo Daytonu nepřehlídnu