S3 Chrome 440 GTX - bral by někdo?

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Odpovědět
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

S3 Chrome 440 GTX - bral by někdo?

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Přemýšlíáme s kolegou v práci, že by jsme ze států objednali pár S3 Chrome 440 GTX. Je to ten vyšší model co má Dsub, DVI, HDMI (s audiem z karty). Kartu jinak asi představovat nemusim, výkon asi jako HD3470. plná akcelerace HD videa atd. Ale pro nás je to taky sběratelskej kousek, moc jich tu neni.

Problém je v tom, že aby se to vyplatilo, tak potřebujem sehant asi 5 zájemců (aby karta vyšla na 1600 - 1800), jsme 2.

Neměl by někdo zde o kartu zájem?

Edit: Ruší se to. Ty drivery nevypadaly tak zle, ale bohužel maj kompletně jinej driver pro Vistu a XP. Pod XP je zabugované téměř vše ani akcelerace HD videa nefunguje a už za měsíce nevydali driver protože na nich ani nedělaj, takže na to kašlem.
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Myslel jsi ty, co jdou objednat ze stránek S3? Karta je fakt za pár šupů, ale poštovný je masakr.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
DOC_ZENITH/XAN
Senior member

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Jak jsem napsal v Editu, neřešim to už, karta v XP prakticky nefunguje a ve vistě 32 kterou stejně nikde nepoužiju a 64 už vůbec ne, funguje tak z 50%. Prostě drivery.
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

XAN píše:Jak jsem napsal v Editu, neřešim to už, karta v XP prakticky nefunguje a ve vistě 32 kterou stejně nikde nepoužiju a 64 už vůbec ne, funguje tak z 50%. Prostě drivery.
Já poslední dobou přestal tolik řešit peníze a i kdyby měla skončit jenom na zdi nebo v šuplíku,tak bych do ní i šel.
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Odpovědět